açlık etkilemiyor mu seni de? ben aç kalınca daha kötü oluyorum ağzımın tadı bozuluyor, bulantı başlıyor yemek yiyince geçiyor, işte yemeyince daha kötü oluyorDoktora söyledim iştahım yok bulantı kusma var bişey olmaz bebek üç ay anneden besleniyor kilo vermediğin sürece problem olmaz dedi bende gecen ay bir kilo vermiştim hiç beslenemiyorum valla gün boyu bulantı ve öğürme oluyo Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
8-9-10 en zirve haftalar oluyormuş Allah yardımcımız olsun inşallahSelam bu hafta benim bulantı zirvede dün gece kabus gibiydi hiçbişe yiyemiyorum bulantıdan dolayı. İştahım var aslında ama midem almıyor. Bu sabah daha iyiydim bişeler yiyebildim inşaallah geçer midem acıyor artık
Yesemde yemesemde mide bulantısı var kötü bakalım bı hafta 10. Haftaya geçiyorum haftaya nasıl olucak merak ediyorum 10 dan sonra hafifliyor diye okumuştumaçlık etkilemiyor mu seni de? ben aç kalınca daha kötü oluyorum ağzımın tadı bozuluyor, bulantı başlıyor yemek yiyince geçiyor, işte yemeyince daha kötü oluyor
evet baktım ilk 3 ay anneden besleniyormuş, hatta atıyorum anne yeterli kalsiyum almayınca annenin kemiklerindeki kalsiyumu çekiyormuşyani endişelenme bebek her türlü ihtiyacını karşılıyor olan anneye oluyor, onlar iyi olsun da ama işte eksikleri yerine koymak lazım yoksa sonradan yoksa bel vücut ağrıları diş çürükleri vs kaçılılmaz oluyor
Benim 5. Hafta start verdi en zoru 8 ve 9. Haftalar oldu şimdi 10 a girdim muhtemelen bu haftada aynı devam eder
Sizinle günümüz ayniymisHoşgeldiniz evet öyle oluyor genelde
Kolaylıkla geçsin inşallah az kalmıştırBenim 5. Hafta start verdi en zoru 8 ve 9. Haftalar oldu şimdi 10 a girdim muhtemelen bu haftada aynı devam eder
inşallah öyle olurYesemde yemesemde mide bulantısı var kötü bakalım bı hafta 10. Haftaya geçiyorum haftaya nasıl olucak merak ediyorum 10 dan sonra hafifliyor diye okumuştum
Herkeste aynı seyirde olucak diye birşey yok sakın kafana takma canımKolaylıkla geçsin inşallah az kalmıştırbende daha bisey yok merak ettim o yüzden. Kızımda 1 ay boyunca cektim ama ne zaman başladığını hic hatırlamıyorum kaydetmemisim
Benim de kız çıktı hadi inşallahkizlar cin takviminden cinsiyet hesaplamasi yaptinizmi cok merak ediyorum erkek cikti bende hayirlisi ile o zamanlar gelsin bakalim dogrumu yanlismi
çok var 7.haftalarda lekelenme yaşayan bende de olmuştu, plasental shift denen bir olay yaşanıyor , progesteron hormonu yumurtalıklar yerine plasentadan salgılanmaya başlıyor başlarda yeterli gelmediği için bu tarz lekelenmeler olabiliyormuş , ama yinede dr una haber ver miktarı artarsa kontrole git ve bol bol dinlenKızlar merhaba bendede kahve leke oldu. Dr progestan verdi zaten bi leke yaşamasam şaşarım ilk hamilelikte leke kanama düşük oldu. İkinçide direkt kanama oldu allahtan doğdu kızım. Şimdi de leke . Bazı kadınlar hassas herhalde. 7+1 olduk banim ğibi olan var mı. Bu arda dr ikiz gebelik dedi ama birinde daha kalp atışı oluşmamıştı
mantar olabilir, fitil falan kullanıyor musun ?Bende de vajinal kasinti ve yeşil akıntı var umarım bebeğe zararı yoktur randevum 1hafta sonra yeşil akinti bayağı yoğun beni korkutuyor
Teşekkürler canım evet dr danıştım o verdi inş artmazçok var 7.haftalarda lekelenme yaşayan bende de olmuştu, plasental shift denen bir olay yaşanıyor , progesteron hormonu yumurtalıklar yerine plasentadan salgılanmaya başlıyor başlarda yeterli gelmediği için bu tarz lekelenmeler olabiliyormuş , ama yinede dr una haber ver miktarı artarsa kontrole git ve bol bol dinlen
Merhaba inşalllah şimdi herşey yolundadırKızlar merhaba bendede kahve leke oldu. Dr progestan verdi zaten bi leke yaşamasam şaşarım ilk hamilelikte leke kanama düşük oldu. İkinçide direkt kanama oldu allahtan doğdu kızım. Şimdi de leke . Bazı kadınlar hassas herhalde. 7+1 olduk banim ğibi olan var mı. Bu arda dr ikiz gebelik dedi ama birinde daha kalp atışı oluşmamıştı
Benimde kız çıktı. Çevremdeki arkadaşlarımda hep takvime bakmıişlar tutmuş bakalım bizde durumlar nasıl olacakkizlar cin takviminden cinsiyet hesaplamasi yaptinizmi cok merak ediyorum erkek cikti bende hayirlisi ile o zamanlar gelsin bakalim dogrumu yanlismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?