Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun ilaç kullanıyor musun? Doktorum bana nane limon veya ıhlamur tüketebilirsin günde sadece 1 çay fincanı dedi, nanenin içine çok az çat kaşığı ucuyla zancefil iyi geliyor az da bal at biraz rahatlatıyor. Ben öyle yapardım. Rabbim dirayet versin zor zmanlarSelam bu hafta benim bulantı zirvede dün gece kabus gibiydi hiçbişe yiyemiyorum bulantıdan dolayı. İştahım var aslında ama midem almıyor. Bu sabah daha iyiydim bişeler yiyebildim inşaallah geçer midem acıyor artık
Hepimizin kız doğuracak hali yok yaherkesin kız çıkmış benimde kız çıktı
Hoşgeldin canım, bende öyle yaptımSelam kızlar merhabaBende geldim sizin aranıza ekim başı görünüyor doğum ama bebişler bazen beklemiyor diye eylül topiğine geldim
aman işte meraktan bakıyoruzHepimizin kız doğuracak hali yok yabu çin takvimi de tam çin işi yani illa erkek olan olacak
Evet yaaaman işte meraktan bakıyoruz, aslında ben cinsiyetinden çok kaşını burnunu saçını başını her şeyini merak ediyorum
Hımmm ben önceki gebeliğinizde kanama oldu ama bebek sağlıkla doğru diye anlamışımKahve lekelenme gibi oldu 3 saat sonra kahve pembe arası akıntı gibi oldu. İlaç içtim bende bekliyorum cuma randevum var benimde ama ilkgebeliğimde kanama olmuştu direkt bordo renkli düşük yapmıştım inşş iyidir bebeklerimiz
İçini ferah tut inşallah. Leke bende 25 ocaktan beri var stres yapıyor gercekten. Hepimiz Allaha emanetizHımmm ben önceki gebeliğinizde kanama oldu ama bebek sağlıkla doğru diye anlamışım
Allah hepimize yardım etsin inşallah
Teşekkür ederimİçini ferah tut inşallah. Leke bende 25 ocaktan beri var stres yapıyor gercekten. Hepimiz Allaha emanetiz
Yaa teşekkür ederim dediğinizi yapıcam iyi gelir inşallahCanım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun ilaç kullanıyor musun? Doktorum bana nane limon veya ıhlamur tüketebilirsin günde sadece 1 çay fincanı dedi, nanenin içine çok az çat kaşığı ucuyla zancefil iyi geliyor az da bal at biraz rahatlatıyor. Ben öyle yapardım. Rabbim dirayet versin zor zmanlar
5 haftalık kese göründü bende canım 5+1 de ama kalp atışı için 6+1 de bakacak bence ikisini bir git ekstra bir durumun yoksa, hatta 7 de git kalp atışını da duyarsınMerhaba. Bugün bende 5+0 haftayim.kese sizde ne zaman görüldü acaba. Bu hafta gitsem mi erken mi bilemiyorum.
SanırımBirçok kişi yaşıyor demekki
İkinizde iyi olunYaa teşekkür ederim dediğinizi yapıcam iyi gelir inşallahevet zor zamanlar bebişlerimiz iyi olsun yeterki bunlar geçicek biliyorum
28 ocak adet günümdü o günden beri kahverengi akintilar geliyor ara ara sorun bu bilmiyorum o yüzden gitsem mi diye düşündüm.5 haftalık kese göründü bende canım 5+1 de ama kalp atışı için 6+1 de bakacak bence ikisini bir git ekstra bir durumun yoksa, hatta 7 de git kalp atışını da duyarsın
ayy inşallaahhhEvet yaabenim babası ve kız biraz çekik, ben pek umutlu değilim bana benzemesinden ama benzesin tabi, onu da burada konuşmak nasib olsun
Gözler mi çekikEvet yaabenim babası ve kız biraz çekik, ben pek umutlu değilim bana benzemesinden ama benzesin tabi, onu da burada konuşmak nasib olsun
MerhabaMerhaba. Bugün bende 5+0 haftayim.kese sizde ne zaman görüldü acaba. Bu hafta gitsem mi erken mi bilemiyorum.
Benim de 5+0 bugün. Çarşamba günü keseyi görmüştük biz. Bence riske atmayın bekletmeden gidin.Merhaba. Bugün bende 5+0 haftayim.kese sizde ne zaman görüldü acaba. Bu hafta gitsem mi erken mi bilemiyorum.
28 ocak adet günümdü o günden beri kahverengi akintilar geliyor ara ara sorun bu bilmiyorum o yüzden gitsem mi diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?