İnş cnm ya bakalım bu hafta doktor kontrolünde doktorumuz ikna eder belki ,ya adamın mantık çok gerekli olsa devlet karşılar diyor anlatamiyorum bir türlüYapmayın kuzum ya sadece sizin çocuğunuzun değil onunla temas edecek diğer çocukları da tehlikeye atıyorsunuzinşallah ikna edebilirsin
Canım Avrupa Ülkerinde bu aşı mecburi. Bizim ülkemizde mecbur olmamasının sebebi ekonomi... aşılar yurtdışından geldiği için çok yüksek fiyatlı ve bu yüzden bedava olmuyor. Yani zararlı diye değil ekonomi yüzünden mecburi değil. Bundan belki 10 sene sonra bebeklere mecburi yaparlar. İnş yani. Umarım en hayırlı sağlıkla sonuçlanacak kararı verirsiniz+
Evet evet hatırlıyorum. Hep birlikte dua etmiştik. Unuttuğumdan değil aslında çoğunluk ne düşünüyor diye sormuştum
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum güzel annişler. Bende yaptırma taraftarıyım. Aile büyüklerimiz yaptırmayın devlet dışı aşıları dediler de biraz kafamız karıştı. Bakalım biraz daha araştıracağım en azından onları ikna etmek içinRabbim evlatlarımızı tüm hastalıklardan korusun inşallah
A Aymelek canım burda neden devlet karşılamadığını açıkladım..Canım Avrupa Ülkerinde bu aşı mecburi. Bizim ülkemizde mecbur olmamasının sebebi ekonomi... aşılar yurtdışından geldiği için çok yüksek fiyatlı ve bu yüzden bedava olmuyor. Yani zararlı diye değil ekonomi yüzünden mecburi değil. Bundan belki 10 sene sonra bebeklere mecburi yaparlar. İnş yani. Umarım en hayırlı sağlıkla sonuçlanacak kararı verirsiniz
Belki sen farklı bir yemişsindir cnm ondan olabilir,başka bir sorunu yoksa bir şey olmaz benceKızlar benim bebişin bu akşam son yaptığı kakası sanki hafif kokuluydu. Yani kendi kokusu değil daha farklı hafif kötü bir koku. Kötü bir şey yoktur inşallah.. ☹ bir de şehir dışındayız pazara kadar sorun olmaz inş
Amin aminAaa çok iyimusmutlu sağlıklı senelerimiz olsun
Acaba senin yediğin bişeyden ola bilir mi ? İnşallah öyledir , takip etKızlar benim bebişin bu akşam son yaptığı kakası sanki hafif kokuluydu. Yani kendi kokusu değil daha farklı hafif kötü bir koku. Kötü bir şey yoktur inşallah.. ☹ bir de şehir dışındayız pazara kadar sorun olmaz inş
Gebelik çok hassas bir konu, sana kimse ilaç tavsiye edemez ama çok bol su iç canım. İlaç kısmını da doktora sormadan sakın alma, hiç olmazsa alerji bile olabilir Allah korusun veya direnç gelişebilir.Arkadaşlar gebelikte idrar yolunda enfeksiyon çıkan ne yaptı acaba monurol içtim yattım Şifaa niyetine sizler naptınjz
Bana da monurol vermişti yanlış hatırlamıyorsam ama ben bol su içtim sonra başka bi ilaç yazdı ama hatırlamıyorum ne olduğunu ,ama dr önerisinden başka bi ilaç almayınArkadaşlar gebelikte idrar yolunda enfeksiyon çıkan ne yaptı acaba monurol içtim yattım Şifaa niyetine sizler naptınjz
Aminn Canımm İNŞALLAH Şifalanırız banaa doktor monurol verdi onuu içtim bol su içiyorum devam edicem bakalımGebelik çok hassas bir konu, sana kimse ilaç tavsiye edemez ama çok bol su iç canım. İlaç kısmını da doktora sormadan sakın alma, hiç olmazsa alerji bile olabilir Allah korusun veya direnç gelişebilir.
Anladım yok almam başka öneriden bu monurolu kullandım 10 gün sonra tekrar vericem İNŞALLAH temizlenirBana da monurol vermişti yanlış hatırlamıyorsam ama ben bol su içtim sonra başka bi ilaç yazdı ama hatırlamıyorum ne olduğunu ,ama dr önerisinden başka bi ilaç almayın
İnşallah canım bugün de takip edeceğim. Farklı bir şey yemedim ama başka bir sıkıntısı yok şükürBelki sen farklı bir yemişsindir cnm ondan olabilir,başka bir sorunu yoksa bir şey olmaz bence
Takip edeyim bugün de bakalım ne olacakAcaba senin yediğin bişeyden ola bilir mi ? İnşallah öyledir , takip et
5 gün yeterli olabilir de 7 gün içmesi gerekebilir de bir eczaneye danışaan belki bilirler. Yada ilacın prospektüsünde ne yazıyor?Kızlar Ben kızıma antibiyotik başlamıştım Bugün 5 gün doldu yazan doktor kaç gün vereceğimi söylememişti yarım ölçek verdiğim için daha şişenin yarısı duruyor hepsinde içirmek istemiyorum Bugün 5 .gün Sizce kessem olur mu kendi doktorum da yokMelikeben
5gün yeterliymiş canım semptomları da yok artık dimi?Kızlar Ben kızıma antibiyotik başlamıştım Bugün 5 gün doldu yazan doktor kaç gün vereceğimi söylememişti yarım ölçek verdiğim için daha şişenin yarısı duruyor hepsinde içirmek istemiyorum Bugün 5 .gün Sizce kessem olur mu kendi doktorum da yokMelikeben
Yok canım ilk verdiğim gün semptomlar bitti zaten ama yine de devam ettim.5gün yeterliymiş canım semptomları da yok artık dimi?
Prospektuste bitirmek öneriliyor galiba ama çok fazla.5 gün yeterli olabilir de 7 gün içmesi gerekebilir de bir eczaneye danışaan belki bilirler. Yada ilacın prospektüsünde ne yazıyor?
+
Evet evet hatırlıyorum. Hep birlikte dua etmiştik. Unuttuğumdan değil aslında çoğunluk ne düşünüyor diye sormuştum
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum güzel annişler. Bende yaptırma taraftarıyım. Aile büyüklerimiz yaptırmayın devlet dışı aşıları dediler de biraz kafamız karıştı. Bakalım biraz daha araştıracağım en azından onları ikna etmek içinRabbim evlatlarımızı tüm hastalıklardan korusun inşallah
İnş cnm ya bakalım bu hafta doktor kontrolünde doktorumuz ikna eder belki ,ya adamın mantık çok gerekli olsa devlet karşılar diyor anlatamiyorum bir türlü
kızlar zaten yazmıs newmama, sebebi ekonomi demeye geldim ben de ilaçlar cok pahalı olduğu için karşılanmıyor ab ulkelerinde aşı listesindeler diye biliyorumCanım Avrupa Ülkerinde bu aşı mecburi. Bizim ülkemizde mecbur olmamasının sebebi ekonomi... aşılar yurtdışından geldiği için çok yüksek fiyatlı ve bu yüzden bedava olmuyor. Yani zararlı diye değil ekonomi yüzünden mecburi değil. Bundan belki 10 sene sonra bebeklere mecburi yaparlar. İnş yani. Umarım en hayırlı sağlıkla sonuçlanacak kararı verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?