Ben 2 qy 20 gunlukken goturdum bi doktora iyi bi doktor oldugu soyleniyor o kucakta oturtabilirsiniz o zaman agırlıgı size veriyor dedi ama ben destekli olarak bi yerde oturmayı 6 ayda desteksizi 7 ayda yaptırıyorum beli agrır cunku dedi kucakta oturma da eğik tutma yani
Ya gecikmişim ama osman hoca kulak içi 38.5 kol altı 38 ateştir fiyo, guncel anne kulakta 38 kol altında 37.4 ateş diyo. Ben o gun bekledim bekledim artık kulak 38.1de bikaç öylr ölçünce verdim cunku huzursuzlanmaya başladı agrısı vs vardır belki dedim. Kısa surede 37.1e düşürdü somra tekrarlamadı. Ben eğer elime aşırı sıcak gelmiyosa ölçmüyorum normalde de. O sıcak geldiğinde de genelde kulakta 37.2 falan oluyo ama o genel halinde bi huzursuzluk yaratmıyo.
Bugun nasıl?
Ama bu gruptaki herkesinki guzel diyerek toplayalım

yine de evet her cocuk guzel değil cidden (imza 15 tane bandana alan esdia)
Ya o gun osman hoca ateş videosunda kulaktan 38.5 kol altından 38. Dedi. Soguk kompres de uygulamıyoruz calpol veriyoruz eger dusmezse 30-32 derecelik suda ılık banyo dedi. Ateşleri not alın hastaneye düşmezse götürün o kağıtla dedi.
Bu arada İlay'ım bir şeyi olmadığını umuyorum, inşallah sadece genetiktir
Kız bu disney olmayanlar dalinliler onlar 2021de değişmiş. Disneyler de 2 farklı gecen yazmıstım ya desenleri değişiyor. Goonda yan lastik önemliydi hatta wger yan lastik geldiyse 2ye bile dönebilirim kızım 5 kg. Ben de migrostan aldım ya bakalım ne gelcek bana. Ama hem arkaya hem yana lastik yapmak ne kadar zor olabilir

simdi arka lastikli bez sadece molfix pure and soft kaldı öyleyse