2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sanki erkekler çoğalmış durumda 😅 bana mı öyle geldi bilmem, daha erken ortaya çıktığı için mi yoksa😁

Merhaba güzel anneler, ben de hamileliğimin çokkk başlarında kız gördüm bir kaç defa. Aynı benim minik versiyonumdu. Ama hislerim erkek olacak diyor. Bir kere erkek olduğunu da gördüm rüyamda.

NIPT test yaptırmıştım geçen hafta, sonuçlarımız temiz geldi çok şükür. Bu testle cinsiyeti de belli oluyor ama onu yarın ailelerimizle birlikte öğrencez kendi aramızda bakalım. Herkes çok heyecanlı 😍 Herkese tahminlerini sordum listeledim ama tahminler bile eşit ya resmen.

Çin tavkimi kız diyor bende. Artık bakalım çok merak ediyorum. Öğrenince ufaktan alışverişe de başlicam. 😇
Ayy öğrenmeden nasıl duruyorsun yaa bende süpriz mi olsa diyorum ama elime form gelse bakmadan duramam galiba. Nipt testi nerde yaptırmıştın canım? Sonuç kaç güne çıktı? Bende bekliyorum şuan. Bir de sonuç formuna bakarken cinsiyet yazmıyor mu ? Ay ne meraklı çıktım:)

Ay inanmıyorummm🥹 bende bu sabaha karşı ilk defa kız bebeğim olduğunu gördüm. Arkadaşıma söyledim, bastı kahkahayı. Bende öyle görmüştüm sora oğlum oldu seninde kesin oğlan olcak dedi :)))
Yaa:) benimde rüyasıyla tutan da ters olan arkadaşım da var :) herkesde değişiyor yani burdan da tutturamadık:)

Hayırlı cumalar 😇
Ben rüyamda hep kız görüyordum. Çin takvimi yaptım kız çıktı. Çevremde çoğunlukla kız diyordu ama erkek olduğunu öğrendim. 😄
Rica etsem tabloya da ekleyebilir misiniz, yaş 27, istanbul, sat 1 aralık, tahmini doğum 7 eylül, ilk ve erkek bebek.
Ptesi ekleyeyim inşallah şuan ailemin yanına geldim de bilg. Yok

Maşallah ya, ne güzel bende de olmaz umarım 1 2 oldu ama çıkarmadım hiç çok afedersin. Sen kurtarmışsın baya.
Darısı sana canım inşallah sağlıkla, bir bakmışsın geçmiş günler.. ☺️
Ayy öğrenmeden nasıl duruyorsun yaa bende süpriz mi olsa diyorum ama elime form gelse bakmadan duramam galiba. Nipt testi nerde yaptırmıştın canım? Sonuç kaç güne çıktı? Bende bekliyorum şuan. Bir de sonuç formuna bakarken cinsiyet yazmıyor mu ? Ay ne meraklı çıktım:)
Ben yurtdışında yaşıyorum canım Belçika’da. Hastanede yaptırdım testi. Zaten hamileliğimi öğrenir öğrenmez bilgileri verdiler NIPT test ile ilgili. Sonuçlar devletin sağlık uygulamasına geldi 2 ayrı dosya şeklinde. Birinde bebeğin kromozomlarıyla ilgili risk var mı yok mu o yazıyor, diğerinde de cinsiyeti yazıyor. Ben sonuçlar gelince telefonumu hemen kardeşimin nışanlısına (gelinimize) verdim o baktı. Yarın için hazırlıkları da o yapıyor. Bize sadece heyecanla beklemek düşüyor şu aşamada. Yarın bu saatlerde biliyor olacağım ayy 😍 gönlümden kız geçiyor ama hislerim erkek olacak diyor hayırlısı olsun artık 🥰

Darısı sana canım inşallah sağlıkla, bir bakmışsın geçmiş günler.. ☺️

Ben yurtdışında yaşıyorum canım Belçika’da. Hastanede yaptırdım testi. Zaten hamileliğimi öğrenir öğrenmez bilgileri verdiler NIPT test ile ilgili. Sonuçlar devletin sağlık uygulamasına geldi 2 ayrı dosya şeklinde. Birinde bebeğin kromozomlarıyla ilgili risk var mı yok mu o yazıyor, diğerinde de cinsiyeti yazıyor. Ben sonuçlar gelince telefonumu hemen kardeşimin nışanlısına (gelinimize) verdim o baktı. Yarın için hazırlıkları da o yapıyor. Bize sadece heyecanla beklemek düşüyor şu aşamada. Yarın bu saatlerde biliyor olacağım ayy 😍 gönlümden kız geçiyor ama hislerim erkek olacak diyor hayırlısı olsun artık 🥰
Hımmm 2 farklı form mantıklıymış. Ben de istiyorum senin gibi ama tek formdaysa sağlıklı mı diye bakarken görünür cinsiyet diye düşünüyordum. Bakalım bizim sonuçlar da 2li mi gelecek acaba. Öncelikle sağlıklı çıkmasına çok çok sevindim... Cinsiyet işi de çok heycanlı hadi yarın öğrenince beni de etiketle:) ben de senin gibi kız istiyorum gibi ama erkek diye düşünüyorum:) kısmet hepimize

Hımmm 2 farklı form mantıklıymış. Ben de istiyorum senin gibi ama tek formdaysa sağlıklı mı diye bakarken görünür cinsiyet diye düşünüyordum. Bakalım bizim sonuçlar da 2li mi gelecek acaba. Öncelikle sağlıklı çıkmasına çok çok sevindim... Cinsiyet işi de çok heycanlı hadi yarın öğrenince beni de etiketle:) ben de senin gibi kız istiyorum gibi ama erkek diye düşünüyorum:) kısmet hepimize
Tamam buraya müjdelerim 😉 sen de eğer testi yaptırmayı düşünüyorsan doktoruna sorabilirsin sonuçların ne şekilde geldiğini tek formda mı, 2 farklı formda mı.. ona göre hareket edersin sonuçların gelince ☺️ herşeyden önemlisi tabiki sağlıklı olması kesinlikle.. ilk haftalar o yönden bence çok stresli geçiyor. Bende öyleydi yani. Şimdi yeni yeni biraz alıştım ve daha sakinim.

Tamam buraya müjdelerim 😉 sen de eğer testi yaptırmayı düşünüyorsan doktoruna sorabilirsin sonuçların ne şekilde geldiğini tek formda mı, 2 farklı formda mı.. ona göre hareket edersin sonuçların gelince ☺️ herşeyden önemlisi tabiki sağlıklı olması kesinlikle.. ilk haftalar o yönden bence çok stresli geçiyor. Bende öyleydi yani. Şimdi yeni yeni biraz alıştım ve daha sakinim.
Ben testi yaptırdım sonuç bekliyorum şuanda.. form gelince görcez artık ya şuan sağlıklı mı sorusu kafamda..

Kızlar isim konusunda aklınızdan geçen isimler var mı? Biliyorum erken daha ama belki vardır aklınızdan geçenler ve arayışta olanlara da fikir olur ☺
Kız olursa kesin Simay... sevgili olduğumuzdan beri kararımı bu eşimle...

Erkek olursa Metehan düşünüyorduk ama hamile kalınca kafamız karıştı bakacağız:)

Kızlar isim konusunda aklınızdan geçen isimler var mı? Biliyorum erken daha ama belki vardır aklınızdan geçenler ve arayışta olanlara da fikir olur ☺
Bana hamile kaldığımdan beri herkes oğlun olcak güzelleştin söyle boyle dedi doktor da ilk erkek olabilir demişti o yüzden erkeğe odaklandım:) erkek olsaydi artun koyacaktık. Son randevuda kız gibi dedi :) simdi düşünüyoruz hala hazel olabilir her dildeki anlamı cok guzel yurtdışı icin de uygun ama bakalım net değiliz 😃

Kız olursa kesin Simay... sevgili olduğumuzdan beri kararımı bu eşimle...

Erkek olursa Metehan düşünüyorduk ama hamile kalınca kafamız karıştı bakacağız:)
Biz de kız olursa Meyra hoşumuza gidiyor, erkek olursa Mete. Ama yurtdışında yaşadığımız için buranın dilinde de telafuzu doğru olmalı, yoksa biraz sıkıntı oluyor. O yüzden değişebilir daha 😁

Kızlar eşofman kıyafetlerim pantolon olmuyor maalesef şimdi bişeyler bakmaya başladım siz kendiniz için alışverişe ne zaman başlıycaksınız
Canım bazı kıyafetler göbişi sıkıyor daha rahat olanları tercih ediyorum şimdilik yeterli ama mecburen pantolon almam gerekecek yaza kadar idare edemem gibi gözüküyor yazın zaten elbise giyerim diyorum rahat rahat

Bana hamile kaldığımdan beri herkes oğlun olcak güzelleştin söyle boyle dedi doktor da ilk erkek olabilir demişti o yüzden erkeğe odaklandım:) erkek olsaydi artun koyacaktık. Son randevuda kız gibi dedi :) simdi düşünüyoruz hala hazel olabilir her dildeki anlamı cok guzel yurtdışı icin de uygun ama bakalım net değiliz 😃
Sen de mi yurtdışındasın canım? Yoksa ileriye dönük eğer giderse zorluk yaşamasın diye mi?

Kızlar eşofman kıyafetlerim pantolon olmuyor maalesef şimdi bişeyler bakmaya başladım siz kendiniz için alışverişe ne zaman başlıycaksınız
Beni de sıkıyor kotlarım falan, özellikle akşamları. Fazla sıkınca da kramp oluyor. Ben bir tane böyle bir pantolon aldım bile beli lastikli, göbek büyüyünce de destekli.

Eklentiler

• 2517A2FA-B1EB-4074-9B13-A25984C2957E.webp
    2517A2FA-B1EB-4074-9B13-A25984C2957E.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 102
Back
X