• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Hayirli olsun yeni ev bereketli güzel olsun inşallah. Ev değişikliği yorucu ama insana iyi geliyor yeni enerji😍

Biz de iyiyiz çok şükür sünnet olduk geçen hafta🥹 çok zorlandım tek başıma ama iki güne geçti atlattık. onun dışında evim daginik bir sürü misafir var gelmek isteyen ne yapacağımı sasirmis dolanıyorum 😆
Misafir stresi bitmiyor yaa 🤣 hayırlı olsun sünnetiniz. Küçükken yapman iyi olmuş ben oğlum büyükken yaptım gerçekten çok zorlanmıştım kabus gibiydi

Tecrübeli anneler çocuk ve lohusalık nedeniyle kocayı boşama isteği tam olarak ne zaman geçiyor? Ya da geçiyor mu 😂
Dün benim doğum günümdü hem de 40. Doğum günümdü. Doğumgünlerinde çok büyük beklentim yok ama annemler gelecek diye tutturdu onlar da baya geç geldi üstelik geldiklerinde sadece bebek sevdiler. Bugün de gelebilirlerdi keşke dün dışarı çıksaydık çok ihtiyacım vardı dedim. Bunalmış bu muhabbetlerden. Arada kalıyormuş bu nedenle psikoloğa gidecekmiş.
Ben riskli gebelik lohusalık derken neler neler yaşadım sıra gelmedi valla psikoloğa
Şu hayatta erkek olmak varmış
Bu arada hediye de yok. Beklediğimden değil ama gerçekten o zaman neden illa dün geldiniz?
Psikologa gitsin ama gerçekleri objektif anlatsın da tedavi olup sana daha çok destek olsun inşallahhhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 asıl onların gidip tedavi olmaları lazım ki biz akıl sağlığınızı koruyalım gerçekten sinir oldum mesajını okuyunca :/

Tecrübeli anneler çocuk ve lohusalık nedeniyle kocayı boşama isteği tam olarak ne zaman geçiyor? Ya da geçiyor mu 😂
Dün benim doğum günümdü hem de 40. Doğum günümdü. Doğumgünlerinde çok büyük beklentim yok ama annemler gelecek diye tutturdu onlar da baya geç geldi üstelik geldiklerinde sadece bebek sevdiler. Bugün de gelebilirlerdi keşke dün dışarı çıksaydık çok ihtiyacım vardı dedim. Bunalmış bu muhabbetlerden. Arada kalıyormuş bu nedenle psikoloğa gidecekmiş.
Ben riskli gebelik lohusalık derken neler neler yaşadım sıra gelmedi valla psikoloğa
Bu arada hediye de yok. Beklediğimden değil ama gerçekten o zaman neden illa dün geldiniz?
Bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıkı yıllar yaşayın sevdiklerinle birlikte 🙏🏻 40 yaş bir kadının yeniden doğumu derler her şeyyy gönlünce olsun 🌸💐

Hayirli olsun yeni ev bereketli güzel olsun inşallah. Ev değişikliği yorucu ama insana iyi geliyor yeni enerji😍

Biz de iyiyiz çok şükür sünnet olduk geçen hafta🥹 çok zorlandım tek başıma ama iki güne geçti atlattık. onun dışında evim daginik bir sürü misafir var gelmek isteyen ne yapacağımı sasirmis dolanıyorum 😆
Canım geçmiş olsun sünneti genel anestezi mi lokalle mi oldu? İstanbul'daysa hangi hastane doktora oldu?

😍 gerçekten miiiii ben bu bilgiye tutunurum ama 😂 ben hergün steril etmiyorum diye üzülüyodum çok teşekkürler bu bilgi bana günde en az 1 saat kazandırdı ❤️❤️❤️❤️❤️
Ben de önceden her sağımda temizliyordum 🤦🏻‍♀️ ve açıkçası bu yüzden bile sağımdan geri duruyordum. Ama bu sayede günde bir uğraşmak çok büyük rahatlık. 🤗

Canimm sen süt sagmayi iyi ki yapıyorsun. Sen kendini stres edince çocuk gerçekten kucakta durmuyor. Sen sakin kal önce uykuya tam dalacagi zaman vermeye çalışsana memeyi bı de uykuda iken yarım uykulu olduğunda da kucağına al emzir. Benim ki bi ara memeden kaçmaya çalıştım bir iki günlük bir sey tam dalacagi zaman memeye koydum bı de uyanmaya çalıştığında karşı koyaamdigi için memeye koydum. Şimdi de em birak yapıyor etrafı izliyor hiç sinirlenmiyorum çünkü gözleri iyice açıldı normal yaptiggi hareket diyorum. Geçen de agladi bir memeyi pek sevmiyor taş gibi oldu orası. Ben de bağırdım Kağan'a gece kalkıp kendin hazirlarsin 40 derece suyu iç şunu dedim hdhddjdj anladı herhalde emdi uyudu hemen 🤣🤣
Deniyorum ama uykulu da olsa uykusu açılıyor memeyi fark edince 🤣🤣 öyle bir red yani bir yandan hak veriyorum boş memeyi bebiş ne yapsın ama emzik yerine em di mi o da yok. Ayyy son yazdığına çok güldüm ben de deneyeyim olmadı 🤭

Kızlar memelerim eskisi gibi sertleşmiyor meme terbiyesi olabilir mi yoksa sütüm mü azalıyor? Bir de bebekleriniz kaç dk emiyor?

Bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıkı yıllar yaşayın sevdiklerinle birlikte 🙏🏻 40 yaş bir kadının yeniden doğumu derler her şeyyy gönlünce olsun 🌸💐
Çok teşekkür ederim💕💕💕Bu yıldan beklentim 2 yıldır çocuk yapmak için uğraşırken kaybettiğim kendimi bir yerlerde bulmak 🙂

Ay yaz yaz bitmez inan çok zor hamile kaldım o dönemler iğneler güçlü kalmak sonrada riskli gebelik derken sanırım yıprandım ve ikiside küçük bende bu günleri çok hayal ettim ama her şey bana batıyor eşimle hiç iyi diğilim çalışıyorum ağlamayım bu gün duramadım ağladım görümcemle konuşurken yeter dedim anne paylaşmasın bir süre durumda büyük oğlumu haklısın diyor 2 gün hiç uyumadım hep burnu tıkandı gripti onunla uğraştım kendi ailem uzakta bununda etkisi var çok evde oturdurdum belkide ondan eşim diyor çıkak amaan çıkarken daha çok yoruluyorum birde ben çıkarken bakımlı güzel görünmeliyim işte buna vakit yok sonra diyorum boş ver bir süre çokta süslenme öyle çık gün içinde böyle konuşuyorum kendi kendimle🤦🏻‍♀️

Kızlar gün içinde bebeklerinize yaptığınız haraketler varmı ben hep yedir yatır o kadar oyun halısı aldım büyük oğlum izin verirse ora koyuyorum o kadar🥴

Kızlar gün içinde bebeklerinize yaptığınız haraketler varmı ben hep yedir yatır o kadar oyun halısı aldım büyük oğlum izin verirse ora koyuyorum o kadar🥴
Oyun halısına koyuyorum oğlum geliyor oynuyor, kızımla konuşuyorum oğlum geliyor konuşuyor emziriyorum geliyor kucağıma çıkıyor 🤣 yapışık bizi tek bırakmıyor. Bebeğe yaptırdığım bir hareket yok konuşuyorum işte sürekli bir de yüzüstü yatırıyorum vs vs hiç özel bir şey yapmıyorum canım beni hem daha küçük hem büyük oğlum zaten hep başında oymamaya çalışıyor onnnla o bike gelişimine katkı sağlıyordur bence. Beraber yatıyoruz oğlum uyandıkça bebeğe sarılıyor öyle uyuyor bizi taklit ediyor hep nasıl sevdiğimizi
Sen de canını sıkma süslenme boşver dinlenmeye ihtiyacın varsa dinlen dışarı da çıkma kendini iyi hissettiğin zaman hepsini yaparsın bazen enerji toplamak gerekiyor evde kalıp kafanı boşalt hazırlanıp çıkmakta insanı yorabiliyor

Bu arada hediye de yok. Beklediğimden değil ama gerçekten o zaman neden illa dün geldin

Eşine çok üzüldüm (!) biz o kadar şey yaşıyoruz fiziksel ruhsal her yönden mahvolmuşuz ama erkeklerin psikolojileri bozuluyor 🤬😤 neyse canım İyi ki doğdun İyi ki varsın ve en güzel hediye yavrunla sağlıklı uzun yaşların olsun 🌸

Back
X