2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu daire içinde olani yaptir dedi dr um full bütün genetik hastalıklara bakiyo ben ondan yaptirdim NewMamaa NewMamaa

Eklentiler

• 20230218_234527.webp
    20230218_234527.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 265
Canim benim dr umun tek dedigi firma buydu yanılma payı %0.03 yuzde 1 bile degil numarasi 05336000326 Tamer bey bölge yoneticisiydi bi konus istersen busra dogan ben bilir beni soylersen
Yurt dışında mı yapıldı? Doktorlar sonuç uine aynı çıkar diyor da eşim illa bir yere daha yaptıralım belki bunlar yanlış bakmıştır diyor.. bu %.... lik dilimler trizomiler içinmiş. Tüm doktorlar öyle dedi.. bizimki cinsiyet kromozomu ya onda doğruluk düşüyor. Yaptırdığımız firma da öyle dedi. Ama ilk başta kimse bunu demiyor hepsinde yüksrk doğrulukmuş gibi

Yurt dışında mı yapıldı? Doktorlar sonuç uine aynı çıkar diyor da eşim illa bir yere daha yaptıralım belki bunlar yanlış bakmıştır diyor.. bu %.... lik dilimler trizomiler içinmiş. Tüm doktorlar öyle dedi.. bizimki cinsiyet kromozomu ya onda doğruluk düşüyor. Yaptırdığımız firma da öyle dedi. Ama ilk başta kimse bunu demiyor hepsinde yüksrk doğrulukmuş gibi
Kuzum sen istersen bi durumu acikla Tamer beye zaten yerleri İstanbul da ama fransa da bakılıyor test benim test sonucu bole yabancı dildeydi form yabancı dil doldurduk o konuda hiç fikrim yok bi durumdan bahset aynisi cikar mi cikmaz mi bide fetal fraction oranı diye bise var testte senin kanında bebegin dna sinin yuzde kac olduğu yaziyo eger %8 altiysa test güvenilir olmuyor bende %12 idi o sende kaçtı belki bebek dna si azdi kanda sen yine konus yaptırmak zorunda degilsin o adam cok bilgili bi fikir olur en azindan

Canim benim dr umun tek dedigi firma buydu yanılma payı %0.03 yuzde 1 bile degil numarasi 05336000326 Tamer bey bölge yoneticisiydi bi konus istersen busra dogan ben bilir beni soylersen
Tamam canm aradım görüştüm bakalım geri dönüş yapçak benim sonuclq alakalı onlarda doğruluk oranı kaçmış. Sonuç kaç günde çıkmıştı

En güvenilir nipt testi hangisi kızlar? Doktorunuz hangisi en güvenilir dedi iletişim paylaşır imısınız
Canım ben acıbademe gidiyorum. Doktorum iki firma broşürü verdi biri genox diğeri panorama. Panorama y.dışına gidiyormuş. Genox türkiyede. Sordum genelde türkiyede yapılanları önermiyorlar vs diye. Firma şöyle bir cevap verdi. Biz sağlık bakanlığı onaylı olarak kendi laboratuvarımızda getirtmiş olduğumu cihazlarla yapıyoruz. Diğer firmalar bu onayı alamadıkları için y.dışına gönderiyorlar sizin örneğinizi dedi. Ve kendilerinin y.dışındakinden daha kapsamlı bakabildiklerini söyledi. Bende hastane yönlendirmeli olduğu için (onlar benden daha iyi araştırmıştır mutlaka diye düşünerek) anlaştım. Sonuç için 3-5 iş günü veriyorlar.

Kabarmayı göremiyorum peki nasıl geçti sizde yada geçti mi hamilelik döneminde yoksa kaşıntı devam mı etti🤔
Gebe olduğumu bilmediğim dönemde alerji hapı verdi ürtiker için olanından onu kullandım 20 gün geçti çok şükür şuan gebelikte yok o dönem o ürtiker neden oluştu bende bilmiyorum hayatımda ilk kez oldu

Canım ben acıbademe gidiyorum. Doktorum iki firma broşürü verdi biri genox diğeri panorama. Panorama y.dışına gidiyormuş. Genox türkiyede. Sordum genelde türkiyede yapılanları önermiyorlar vs diye. Firma şöyle bir cevap verdi. Biz sağlık bakanlığı onaylı olarak kendi laboratuvarımızda getirtmiş olduğumu cihazlarla yapıyoruz. Diğer firmalar bu onayı alamadıkları için y.dışına gönderiyorlar sizin örneğinizi dedi. Ve kendilerinin y.dışındakinden daha kapsamlı bakabildiklerini söyledi. Bende hastane yönlendirmeli olduğu için (onlar benden daha iyi araştırmıştır mutlaka diye düşünerek) anlaştım. Sonuç için 3-5 iş günü veriyorlar.
Panaromanın broşurü var mı canım? Bulamadım firmayı

Kuzum sen istersen bi durumu acikla Tamer beye zaten yerleri İstanbul da ama fransa da bakılıyor test benim test sonucu bole yabancı dildeydi form yabancı dil doldurduk o konuda hiç fikrim yok bi durumdan bahset aynisi cikar mi cikmaz mi bide fetal fraction oranı diye bise var testte senin kanında bebegin dna sinin yuzde kac olduğu yaziyo eger %8 altiysa test güvenilir olmuyor bende %12 idi o sende kaçtı belki bebek dna si azdi kanda sen yine konus yaptırmak zorunda degilsin o adam cok bilgili bi fikir olur en azindan
Benimde %11 çıkmıştı iyi demişlerdi

Eklentiler

• 20230302_161233.webp
    20230302_161233.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 108
  • 1677762856097709299416112941364.webp
    1677762856097709299416112941364.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 16777628671121709730303787208562.webp
    16777628671121709730303787208562.webp
    27 KB · Görüntüleme: 87
  • 16777628922994354194740043334858.webp
    16777628922994354194740043334858.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 98
  • 16777629066958053795838363397698.webp
    16777629066958053795838363397698.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 149
Gebe olduğumu bilmediğim dönemde alerji hapı verdi ürtiker için olanından onu kullandım 20 gün geçti çok şükür şuan gebelikte yok o dönem o ürtiker neden oluştu bende bilmiyorum hayatımda ilk kez oldu
bende de olmuştu tam düğünümüze 1 ay kala 🥲 1.5 ay çektim zaten daha fazla sürse kronikleşecekti Allah korusun, alerjik bir bünyem var zaten ama yoğun stresli zamanlarımdı o dönemler ondan oldu diye düşünüyorum

Kızlar size bir sorum var. Rahmime arada bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor. Dayanılmayacak gibi değil ama rahatsızlık verip gidiyor. Size de oluyor mu?
Ayaklarımı mı üşütüyorum yoksa bebek mi büyüyor anlamadım
Sabahtan itibaren bende de oluyor kasığımda iğne batmaları gibi ağrılar uzanıyorum bende ayakta daha çok oluyor sanki 🙄

Siz hangisinde karar kıldınız? Ne kadar fiyata anlaştınız? Ben de acıbademe gidiyorum bana da aynılarını önerdi ama kararımı henüz vermedim hangisi olacak diye :/

Kızlar size bir sorum var. Rahmime arada bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor. Dayanılmayacak gibi değil ama rahatsızlık verip gidiyor. Size de oluyor mu?
Benim de oluyor, rahim genişlediği için olabilir dedi dr. Harekete duyarlı ağrılarım oluyor hatta ama normal dediler.

Benim genelde ayağa kalkarken oluyor, kısa sürede geçiyor diye önemsemedim ama umarım sorun yoktur.

Back
X