- 13 Aralık 2022
- 1.097
- 3.626
- 53
- 32
Eurofins nipt firmasiEn güvenilir nipt testi hangisi kızlar? Doktorunuz hangisi en güvenilir dedi iletişim paylaşır imısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eurofins nipt firmasiEn güvenilir nipt testi hangisi kızlar? Doktorunuz hangisi en güvenilir dedi iletişim paylaşır imısınız
Yurt dışında mı yapıldı? Doktorlar sonuç uine aynı çıkar diyor da eşim illa bir yere daha yaptıralım belki bunlar yanlış bakmıştır diyor.. bu %.... lik dilimler trizomiler içinmiş. Tüm doktorlar öyle dedi.. bizimki cinsiyet kromozomu ya onda doğruluk düşüyor. Yaptırdığımız firma da öyle dedi. Ama ilk başta kimse bunu demiyor hepsinde yüksrk doğrulukmuş gibiCanim benim dr umun tek dedigi firma buydu yanılma payı %0.03 yuzde 1 bile degil numarasi 05336000326 Tamer bey bölge yoneticisiydi bi konus istersen busra dogan ben bilir beni soylersen
Kuzum sen istersen bi durumu acikla Tamer beye zaten yerleri İstanbul da ama fransa da bakılıyor test benim test sonucu bole yabancı dildeydi form yabancı dil doldurduk o konuda hiç fikrim yok bi durumdan bahset aynisi cikar mi cikmaz mi bide fetal fraction oranı diye bise var testte senin kanında bebegin dna sinin yuzde kac olduğu yaziyo eger %8 altiysa test güvenilir olmuyor bende %12 idi o sende kaçtı belki bebek dna si azdi kanda sen yine konus yaptırmak zorunda degilsin o adam cok bilgili bi fikir olur en azindanYurt dışında mı yapıldı? Doktorlar sonuç uine aynı çıkar diyor da eşim illa bir yere daha yaptıralım belki bunlar yanlış bakmıştır diyor.. bu %.... lik dilimler trizomiler içinmiş. Tüm doktorlar öyle dedi.. bizimki cinsiyet kromozomu ya onda doğruluk düşüyor. Yaptırdığımız firma da öyle dedi. Ama ilk başta kimse bunu demiyor hepsinde yüksrk doğrulukmuş gibi
Tamam canm aradım görüştüm bakalım geri dönüş yapçak benim sonuclq alakalı onlarda doğruluk oranı kaçmış. Sonuç kaç günde çıkmıştıCanim benim dr umun tek dedigi firma buydu yanılma payı %0.03 yuzde 1 bile degil numarasi 05336000326 Tamer bey bölge yoneticisiydi bi konus istersen busra dogan ben bilir beni soylersen
Canım ben acıbademe gidiyorum. Doktorum iki firma broşürü verdi biri genox diğeri panorama. Panorama y.dışına gidiyormuş. Genox türkiyede. Sordum genelde türkiyede yapılanları önermiyorlar vs diye. Firma şöyle bir cevap verdi. Biz sağlık bakanlığı onaylı olarak kendi laboratuvarımızda getirtmiş olduğumu cihazlarla yapıyoruz. Diğer firmalar bu onayı alamadıkları için y.dışına gönderiyorlar sizin örneğinizi dedi. Ve kendilerinin y.dışındakinden daha kapsamlı bakabildiklerini söyledi. Bende hastane yönlendirmeli olduğu için (onlar benden daha iyi araştırmıştır mutlaka diye düşünerek) anlaştım. Sonuç için 3-5 iş günü veriyorlar.En güvenilir nipt testi hangisi kızlar? Doktorunuz hangisi en güvenilir dedi iletişim paylaşır imısınız
Gebe olduğumu bilmediğim dönemde alerji hapı verdi ürtiker için olanından onu kullandım 20 gün geçti çok şükür şuan gebelikte yok o dönem o ürtiker neden oluştu bende bilmiyorum hayatımda ilk kez olduKabarmayı göremiyorum peki nasıl geçti sizde yada geçti mi hamilelik döneminde yoksa kaşıntı devam mı etti![]()
Panaromanın broşurü var mı canım? Bulamadım firmayıCanım ben acıbademe gidiyorum. Doktorum iki firma broşürü verdi biri genox diğeri panorama. Panorama y.dışına gidiyormuş. Genox türkiyede. Sordum genelde türkiyede yapılanları önermiyorlar vs diye. Firma şöyle bir cevap verdi. Biz sağlık bakanlığı onaylı olarak kendi laboratuvarımızda getirtmiş olduğumu cihazlarla yapıyoruz. Diğer firmalar bu onayı alamadıkları için y.dışına gönderiyorlar sizin örneğinizi dedi. Ve kendilerinin y.dışındakinden daha kapsamlı bakabildiklerini söyledi. Bende hastane yönlendirmeli olduğu için (onlar benden daha iyi araştırmıştır mutlaka diye düşünerek) anlaştım. Sonuç için 3-5 iş günü veriyorlar.
Benimde %11 çıkmıştı iyi demişlerdiKuzum sen istersen bi durumu acikla Tamer beye zaten yerleri İstanbul da ama fransa da bakılıyor test benim test sonucu bole yabancı dildeydi form yabancı dil doldurduk o konuda hiç fikrim yok bi durumdan bahset aynisi cikar mi cikmaz mi bide fetal fraction oranı diye bise var testte senin kanında bebegin dna sinin yuzde kac olduğu yaziyo eger %8 altiysa test güvenilir olmuyor bende %12 idi o sende kaçtı belki bebek dna si azdi kanda sen yine konus yaptırmak zorunda degilsin o adam cok bilgili bi fikir olur en azindan
17 şubatta vermistim 28 inde cikmisti 11 gun de yani canimTamam canm aradım görüştüm bakalım geri dönüş yapçak benim sonuclq alakalı onlarda doğruluk oranı kaçmış. Sonuç kaç günde çıkmıştı
Evet %8 ustu iyi bi oran zaten testin guvenilirligi artiyoBenimde %11 çıkmıştı iyi demişlerdi
Panaromanın broşurü var mı canım? Bulamadım firmayı
Bende var atayımPanaromanın broşurü var mı canım? Bulamadım firmayı
bende de olmuştu tam düğünümüze 1 ay kalaGebe olduğumu bilmediğim dönemde alerji hapı verdi ürtiker için olanından onu kullandım 20 gün geçti çok şükür şuan gebelikte yok o dönem o ürtiker neden oluştu bende bilmiyorum hayatımda ilk kez oldu
Sabahtan itibaren bende de oluyor kasığımda iğne batmaları gibi ağrılar uzanıyorum bende ayakta daha çok oluyor sankiKızlar size bir sorum var. Rahmime arada bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor. Dayanılmayacak gibi değil ama rahatsızlık verip gidiyor. Size de oluyor mu?
Ayaklarımı mı üşütüyorum yoksa bebek mi büyüyor anlamadım
Siz hangisinde karar kıldınız? Ne kadar fiyata anlaştınız? Ben de acıbademe gidiyorum bana da aynılarını önerdi ama kararımı henüz vermedim hangisi olacak diye :/Canım ben acıbademe gidiyorum. Doktorum iki firma broşürü verdi biri genox diğeri panorama. Panorama y.dışına gidiyormuş. Genox türkiyede. Sordum genelde türkiyede yapılanları önermiyorlar vs diye. Firma şöyle bir cevap verdi. Biz sağlık bakanlığı onaylı olarak kendi laboratuvarımızda getirtmiş olduğumu cihazlarla yapıyoruz. Diğer firmalar bu onayı alamadıkları için y.dışına gönderiyorlar sizin örneğinizi dedi. Ve kendilerinin y.dışındakinden daha kapsamlı bakabildiklerini söyledi. Bende hastane yönlendirmeli olduğu için (onlar benden daha iyi araştırmıştır mutlaka diye düşünerek) anlaştım. Sonuç için 3-5 iş günü veriyorlar.
Benim de oluyor, rahim genişlediği için olabilir dedi dr. Harekete duyarlı ağrılarım oluyor hatta ama normal dediler.Kızlar size bir sorum var. Rahmime arada bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor. Dayanılmayacak gibi değil ama rahatsızlık verip gidiyor. Size de oluyor mu?
Benim genelde ayağa kalkarken oluyor, kısa sürede geçiyor diye önemsemedim ama umarım sorun yoktur.Kızlar size bir sorum var. Rahmime arada bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor. Dayanılmayacak gibi değil ama rahatsızlık verip gidiyor. Size de oluyor mu?