2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağol canım evet hep daha kötüleri düşünüyorum ama üzülmeden edemiyorum. İnşallah testte yanlışlık vardır. Yanılma payı varmış çünkü doktorlar da firma da öyle dedi. Dua etmekten başka rahatlatan birşey yok zaten. O yüzden sizlerden dua istiyorum.. ailelere söyleyemedim hastalar hepsi sorun olmasın onlarda da kesinleşmeden diye. Bir tek buraya yazıyorum 🙏🙏 iyi ki varsınız

Canım kusura bakma sorununu yeni gördüm ç ama sana tek tavsiyem fetal dnaya güvenme. Kardeşimin başına geldi bizzat sağlıklı bir çocuğu var şuan. Cinsiyeti belli oldu mu

Canım kusura bakma sorununu yeni gördüm ç ama sana tek tavsiyem fetal dnaya güvenme. Kardeşimin başına geldi bizzat sağlıklı bir çocuğu var şuan. Cinsiyeti belli oldu mu
Testte cinsiyeti sormadım sonuç kötü olunca ama bu hastalık kızlarda görülüyormuş yani kız. Peritinatoloji doktoru da kız bebek dedi dün..

Trizomi değil canım. Aşağıdaki posta yazmıştım onu ekledim.. doktor sırasındayız şimdi
Ağustos annelerinden geliyorum orda yazdığın yorumları okudum. Çok geçmiş olsun canım kendini yıpratma hata verebilirmiş test kendini güçlü tut ki bebekde iyi olsun, lütfen önce kendin inan bebişin iyi olduğuna dualarım seninle Rabbim yanınızda olsun güzel haberlerle gel inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌼

Kızlar X0 kromozomunda mozaik görülmüş. perinatologa gittik. Baktı ultrasonda sorun yok ense kalınlığı vs iyi. Tıbbi genetiğe yönlendirdi. Cvs mi amniyosentez mi yapılacak ona bakılcak biz de bir yandan araştırıyoruz bakalım. Nolur dua edin
Ne desek de boş gelir eminim umarım sizin için süreç en hayırlı şekilde geçer. Ablam da yaptırmıştı amniyosentez sonuç her ne olursa bebeginiz için cok emek veriyorsunuz allahim yar ve yardımcınız olsun kalbinize ferahlık bebeğinize sağlık versin insallah dualarımız sizinle💕

Kızlar aramızda genox firmasına fetal dna yaptıran var mı, benim doktorum orası ile anlaşmalıymış 6.500 tl ye yaptırıyorum bugün kan verdim 3 iş günü içinde çıkar dedi sonuçlar

bende öyleydim canım akşam yemeğinden sonra doymak nedir bilmiyorum dediğin gibi süt yoğurt falan geçirmiyor bildiğin kalorili şeyler yemem lazım ve yemeğimde daha kötü oluyorum, hayır bi de demezler mi hamilelikte 2 kişilik yemeye gerek yok diye bu durumda asla normal günlük kalori miktarı ile yetinmek mümkün değil 🤦
Kesinlikle herkesin gebelik süreci bambaşka stresten uzak durup rahat olabilsek zaten en doğrusunu biz kalbimizde hissediyoruz minnoşlarımız için

Kızlar aramızda genox firmasına fetal dna yaptıran var mı, benim doktorum orası ile anlaşmalıymış 6.500 tl ye yaptırıyorum bugün kan verdim 3 iş günü içinde çıkar dedi sonuçlar
Fetal dna yı doktor mu öneriyor siz özel istekle mi yaptırıyorsunuz sanırım genetik risklerine bakılıyor değil mi?

Arkadaşlar bugün doktor randevum var. Miniğimi bu ay çok üzdüm umarım şuan iyidir ilk kez göreceğim 3 haftadır. Çok merak ediyorum, Allah hepimizin yavrularını korusun. Bu arada 11+6 yım. Ve bulantılarım çok çok az kaldı inşallah bulantısı olan herkesin geçer. Gerçekten çok zor süreçti

😁😁 geldim sizce cinsiyeti ney
IMG-20230302-WA0002.webp

Back
X