- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 83
- 33
Tam olarak nasıl bi his ya bendede pıt pıt oluyo arada ama bu bebek diyemiyorum 
Gaz karın hareketi gibi geliyo

Gaz karın hareketi gibi geliyo

Teyzoşları bugün oğluşumun hareketlerini hissettimay içim içime sığmıyor

bende ufaktan hissediyorum ama şöyle gümbür gümbür hissetme vaktini 4 gözle bekliyorum
 bende ufaktan hissediyorum ama şöyle gümbür gümbür hissetme vaktini 4 gözle bekliyorum  
  ay minnoşlar
 ay minnoşlar 

gündüz uyuyor herhalde daha 20.haftada fln tam hissedicez snrm
 gündüz uyuyor herhalde daha 20.haftada fln tam hissedicez snrm 

ben kızımı artık son 1 haftadır çok net hissediyorum, aşağı yukarı 2-3 saatte bir içerde oynaşmaya başlıyor, çok güzel bir duydu. Ondan önce hafif pıt pıt gibiydi. Bu hareketler bende kasıklardan göbek deliğime kadar olan bölümün yer yerinde olabiliyor, artık içerde nasıl yattığına bağlı sanırım
 ben kızımı artık son 1 haftadır çok net hissediyorum, aşağı yukarı 2-3 saatte bir içerde oynaşmaya başlıyor, çok güzel bir duydu. Ondan önce hafif pıt pıt gibiydi. Bu hareketler bende kasıklardan göbek deliğime kadar olan bölümün yer yerinde olabiliyor, artık içerde nasıl yattığına bağlı sanırım  çarşamba günü de detaylımız var. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Başka bu hafta detaylıya girecek olanınız var mı?
 çarşamba günü de detaylımız var. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Başka bu hafta detaylıya girecek olanınız var mı? 

bez ve ıslak mendil de
  bez ve ıslak mendil de  bebek arabası bakıyorum ama fiyatlar bana çok pahalı geliyor, arabalar hakkında hiç fikrim yok en fazla 3 bin olacak şekilde araba bulursanız lütfen benimle paylaşın
bebek arabası bakıyorum ama fiyatlar bana çok pahalı geliyor, arabalar hakkında hiç fikrim yok en fazla 3 bin olacak şekilde araba bulursanız lütfen benimle paylaşın 

rabbim isteyen herkese yaşatsın bu eşsiz duyguları inşallah, bizlerde sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım inşallah
 rabbim isteyen herkese yaşatsın bu eşsiz duyguları inşallah, bizlerde sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım inşallah