2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yanmış yiyecekler normalde de yenmemeli az pişmiş nohut gaz yapabilir o sebeple sorun oluşturabilir

Yanmış yiyecekler normalde de yenmemeli az pişmiş nohut gaz yapabilir o sebeple sorun oluşturabilir
Ya aslında tencere yanmis altlarda daha yanık nohutlu vardı Bn ustlerden aldım ama ole siyah pék yoktu yanık sadece köz gibi biraz tadı geliodu bebeğe ne gibi zarari olur

İyi akşamlar kızlar, siz tansiyon ölçüyor musunuz? Ben hamileliğimden önce ölçmediğim için normalim ne bilmiyorum ama hamilelik başından beri 10/5 çıkıyordu ortalama. İlk kez 8/4 gördüm az önce çok mu düşük? Bilginiz var mı?

İyi akşamlar kızlar, siz tansiyon ölçüyor musunuz? Ben hamileliğimden önce ölçmediğim için normalim ne bilmiyorum ama hamilelik başından beri 10/5 çıkıyordu ortalama. İlk kez 8/4 gördüm az önce çok mu düşük? Bilginiz var mı?
Dr’una bilgi vermeni öneririm , bide dikkat et şimdi bir kerelik mi böyle oldu yoksa hep mi böyle oluyor , belki kendin bilmiyorsun henüz ama grip falan oldun

Bir süre takip edeyim tekrar düşüp düşmeyeceğini, olmadı dediğin gibi doktoruma danışayım. Teşekkürler 🙏
Annem hamileyken bir kere çok kötü düşmüştü tansiyonu çok şükür bi problem olmadı ama grip olmuştu , yediğiniz yemekten falanda olabilir , inşallah bir daha tekrarlamaz 🙏🏻

Normalde 8 4 baya düşük canım ama belki 1 kereliktir takip et telaş yapma.. ama hamilelikte yüksek tansiyon daha riskli yani korkma. Bir kaç takip et ona göre doktoruna bilgi verirsin

Bulantı yaşayıp prilam ile güzel idare ettim süreci. Ara ara prilam içmeyip kendimi denedim ama bitmedi bulantım, içmediğim günler kötü geçiyor. 2 gündür doz azalttım günde 1 tane içiyorum prilam, birkaç gün sonra onu da bırakmayı düşünüyorum.

Benim gibi prilam kullanıp bırakanlar var mı ?bulantınız bitti mi ? Bulantı konusu çok yordu beni iş hayatımda çok zorlandım 😔 artık bitsin istiyorum kızlar. Nasıl bitecek 😔

Bulantı yaşayıp prilam ile güzel idare ettim süreci. Ara ara prilam içmeyip kendimi denedim ama bitmedi bulantım, içmediğim günler kötü geçiyor. 2 gündür doz azalttım günde 1 tane içiyorum prilam, birkaç gün sonra onu da bırakmayı düşünüyorum.

Benim gibi prilam kullanıp bırakanlar var mı ?bulantınız bitti mi ? Bulantı konusu çok yordu beni iş hayatımda çok zorlandım 😔 artık bitsin istiyorum kızlar. Nasıl bitecek 😔
Ben kullandım prilamı. Dediğiniz gibi bende bırakmayı denedim 12. Haftada ama olmadı devam ettim 14. Haftada kutu bitince bıraktım birkaç gün hafif bulantım oldu sonra geçti yemek yemeye başladım. Sizin hala bulanıyorsa yavaş yavaş bırakmayı deneyin çekilmiyor bulantı gerçekten

Ben de ilk heves az almam tulum gibi geliyor 💕 çünkü çok tatlılar 🤣 1 numara alın ya en azından 1 paket kullanılır yani. Çok kaka yapıyorlarmış ya ilk günlerde
Küçük gelirse riske atmak istemedim bide benim aldığım markanın kalıpları biraz küçük kuzu ona güvendim 😅 ayy gerçekten çok tatlı şeyler var 🥹💓

Kızlar selam, ya ben hamile kaldığımdan beri her gün 2 ya da 3 ceviz yemeye dikkat ediyordum, ama şu 2 gündür yediğim anda midem bulanıyor istifra ediyorum. Biraz yemesem nasıl olur acaba sizler yiyor musunuz
Ben cevız malesef pek yoyemedım hamıle olduğumdan berı yağlı olduğu ıcın midemı bulandırdı yumurtayı da sevmem her gun yıyemedım haftada 2-3 zorla ancak yedım

Back
X