- 29 Ağustos 2017
- 1.174
- 2.155
- 133
- 37
18+3 üm benm de ağrılarım oluyor değişik ağrılar da ekleniyor her geçen gün. Aslında hepsi normal. Ne de olsa 50 gramlık rahim 1000 gram oluyor18+4 ten bildiriyorum; bende son iki gündür hareket hissetmeye başladım. Öncesinde ay acaba hareket mi etti dediğimden farklı, çünkü direkt içiniz bi hoş olup heyecanlanıyorsunuzelhamdülillah yaşatana
rabbim isteyen herkese yaşatsın bu eşsiz duyguları inşallah, bizlerde sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım inşallah
Benim bu haftalarda olan arkadaşlarıma sorum olacak, karın ağrısı çeken var mı acaba? Göbek etrafında olduğu da oluyor göbeğin alt kısmında olduğu da.. Birkaç gündür karnım ağrıyor da endişelenmeli miyim bilemedim

bez ve ıslak mendil de
  bez ve ıslak mendil de  anne bebek çantamız pusetimiz falan var,
 anne bebek çantamız pusetimiz falan var,  bebek arabası bakıyorum ama fiyatlar bana çok pahalı geliyor, arabalar hakkında hiç fikrim yok en fazla 3 bin olacak şekilde araba bulursanız lütfen benimle paylaşın
bebek arabası bakıyorum ama fiyatlar bana çok pahalı geliyor, arabalar hakkında hiç fikrim yok en fazla 3 bin olacak şekilde araba bulursanız lütfen benimle paylaşın 

bebişi daha net hissetmeye başladığında bi nebze de olsa daha rahat oluyor insan, çünkü içerde kıpırdadığında tamam her şey yolunda diyosun. Ağrıların olsa bile takmıyorsun fazla. Ama bu seferde yeni korku yükleniyor tabi
 bebişi daha net hissetmeye başladığında bi nebze de olsa daha rahat oluyor insan, çünkü içerde kıpırdadığında tamam her şey yolunda diyosun. Ağrıların olsa bile takmıyorsun fazla. Ama bu seferde yeni korku yükleniyor tabi