2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
18+4 ten bildiriyorum; bende son iki gündür hareket hissetmeye başladım. Öncesinde ay acaba hareket mi etti dediğimden farklı, çünkü direkt içiniz bi hoş olup heyecanlanıyorsunuz 🥹 elhamdülillah yaşatana 🤍 rabbim isteyen herkese yaşatsın bu eşsiz duyguları inşallah, bizlerde sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım inşallah 👶🏻✨
Benim bu haftalarda olan arkadaşlarıma sorum olacak, karın ağrısı çeken var mı acaba? Göbek etrafında olduğu da oluyor göbeğin alt kısmında olduğu da.. Birkaç gündür karnım ağrıyor da endişelenmeli miyim bilemedim
18+3 üm benm de ağrılarım oluyor değişik ağrılar da ekleniyor her geçen gün. Aslında hepsi normal. Ne de olsa 50 gramlık rahim 1000 gram oluyor 😍

Oluyor canım, bilindik kramplar ağrılar da oluyor, ilk defa hissettiğim değişik kramplar da oluyor. Rahim büyüyor devamlı, organlarımızın yerleri değişiyor, bağırsaklarımız sıkışıyor, normaldir bence. Bende bir de ara sıra kaburgalarımda ağrı oluyor geriliyormuş gibi, meğersem orası da genişliyormuş yukarı kayan organlara yer açmak için.
Ya benim karnımın altı ağrıyor sürekli acaba normal mi ? Bi kaç gündür çoğaldı ağrılar 17 buçuk haftadayım , hafif kramplar gibi oluyor

Kızlar merhaba alışverişi detaylıdan sonraya bırakıp aylara yayarak almayı planlıyorum. Dayanamadım bı kaç kıyafet aldım 🫣💙 bez ve ıslak mendil de 😁 anne bebek çantamız pusetimiz falan var,
👶bebek arabası bakıyorum ama fiyatlar bana çok pahalı geliyor, arabalar hakkında hiç fikrim yok en fazla 3 bin olacak şekilde araba bulursanız lütfen benimle paylaşın☺️
ve anne yanı ufak bir beşik arıyorum yine bakarsanız ve hoşunuza giderse lütfen paylaşın 🌸🙏
Benim arkadaşım yeni almış trend yoldan çok memnun Baby Home 940 Corso Çift Yönlü 6 In 1 Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL , linke tıklayın farklı renklerde var

18+4 ten bildiriyorum; bende son iki gündür hareket hissetmeye başladım. Öncesinde ay acaba hareket mi etti dediğimden farklı, çünkü direkt içiniz bi hoş olup heyecanlanıyorsunuz 🥹 elhamdülillah yaşatana 🤍 rabbim isteyen herkese yaşatsın bu eşsiz duyguları inşallah, bizlerde sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım inşallah 👶🏻✨
Benim bu haftalarda olan arkadaşlarıma sorum olacak, karın ağrısı çeken var mı acaba? Göbek etrafında olduğu da oluyor göbeğin alt kısmında olduğu da.. Birkaç gündür karnım ağrıyor da endişelenmeli miyim bilemedim
Bende 17 buçuktayım karnımın altında hafif kramplar oluyor yada sanki içerden iğne batırır gibi yada kesiyorlar gibi ama çok hafif , bende endişeleniyorum

@ddlklc bilgi için teşekkür ederim.

Ben rahat uyuyayım diye hamile yastığı almıştım. Boynumu mahvetti 1 hafta ne çektim Allah bilir, yüksek ve dolu bir yastıkla rahat edebildim. Almayı düşünenler varsa iyi düşünün araştırın.
Bende alacaktım o zaman alemiyim boşuna

Ya benim karnımın altı ağrıyor sürekli acaba normal mi ? Bi kaç gündür çoğaldı ağrılar 17 buçuk haftadayım , hafif kramplar gibi oluyor
Kızlar 18+5 teyim. Bugün doktordaydım ve ağrılarımı sordum. Harekete duyarlı ağrılar ise normal dedi. Ama dinlenirken olan, yatınca filan geçmeyen bıçak saplanması gibi aşağı doğru baskı gibi ağrın olursa haber ver dedi. Anlık gelen ağrı ya da oturup kalkarken yürürken olan ağrılar normal dedi.

Bende 17 buçuktayım karnımın altında hafif kramplar oluyor yada sanki içerden iğne batırır gibi yada kesiyorlar gibi ama çok hafif , bende endişeleniyorum
Benim 16 haftalıkken iğne batması gibi ağrım olurdu, ama kesiyorlar gibi değildi. Eğer endişe ediyorsan doktora sormak daha iyi, normaldir diye düşünüyorum ama en azından emin olursun kafan rahatlar.

Ben kullandım prilamı. Dediğiniz gibi bende bırakmayı denedim 12. Haftada ama olmadı devam ettim 14. Haftada kutu bitince bıraktım birkaç gün hafif bulantım oldu sonra geçti yemek yemeye başladım. Sizin hala bulanıyorsa yavaş yavaş bırakmayı deneyin çekilmiyor bulantı gerçekten
Bu hafta bayram için memlekete geldim burda azaltıp sonra içmeden deneyeceğim bakalım neler olacak 🤷🏼‍♀️

Kızlar 18+5 teyim. Bugün doktordaydım ve ağrılarımı sordum. Harekete duyarlı ağrılar ise normal dedi. Ama dinlenirken olan, yatınca filan geçmeyen bıçak saplanması gibi aşağı doğru baskı gibi ağrın olursa haber ver dedi. Anlık gelen ağrı ya da oturup kalkarken yürürken olan ağrılar normal dedi.
Ben dinlenirken oluyor , dr dedim ağrısız hamilelik yoktur dedi ☹️☹️☹️ başka dr ta mi görünsem

Benim 16 haftalıkken iğne batması gibi ağrım olurdu, ama kesiyorlar gibi değildi. Eğer endişe ediyorsan doktora sormak daha iyi, normaldir diye düşünüyorum ama en azından emin olursun kafan rahatlar.
Sordum geçen ağrısız hamilelik yoktur dedi sancı şeklinde olursa yada sancıyla beraber kan gelirse o zaman haber ver demişti

Ben dinlenirken oluyor , dr dedim ağrısız hamilelik yoktur dedi ☹️☹️☹️ başka dr ta mi görünsem
Bana da aynı şeyi söylemişti. O yüzden tekrar sormadım daha doğrusu sormayı unuttum. Ama sorsaydımda eminim ayn şeyleri söylerdi. Yukarıda bi arkadaşımızın yazdığı yanıt çok mantıklı, organlarımız sıkışıyor ve haliyle baskı oluyor ağrı yapıyor. Bundan kaynaklıdır herhalde, iyi düşünelim iyi olsun. İnşallah en az ağrılı geçirenlerden oluruz hepimiz ✨

Bana da aynı şeyi söylemişti. O yüzden tekrar sormadım daha doğrusu sormayı unuttum. Ama sorsaydımda eminim ayn şeyleri söylerdi. Yukarıda bi arkadaşımızın yazdığı yanıt çok mantıklı, organlarımız sıkışıyor ve haliyle baskı oluyor ağrı yapıyor. Bundan kaynaklıdır herhalde, iyi düşünelim iyi olsun. İnşallah en az ağrılı geçirenlerden oluruz hepimiz ✨
İnşallah , valla şuan her ağrıyı çekmeye razıyım sadece bebeğim iyi olsun umrumda değil , ama işte hep endişe evham var , ama aynen iyi düşünelim iyi olsun inşallah nerdeyse yarıladık artık

Bizim haftamız erken ama benimde hareket edince sezeryan yerlerim ağrıyor bol bol dinlenmeye çalışıyorum.bu zamanlarda arkadaşın yazdığı gibi organlar yer değiştiriyor genişleme oluyor hafif ağrı normaldir.
Bu zamana kadar yüzüstü yatıyordum artık yatamıyorum yan yatmalar uyuyamalar başladı sonumuz hayrolsun 🙈😅

Sordum geçen ağrısız hamilelik yoktur dedi sancı şeklinde olursa yada sancıyla beraber kan gelirse o zaman haber ver demişti
Ben yurtdışındayım, burdaki doktorlar da aynısını söylüyor, şiddetli krampla beraber kırmızı renkte kanaman yoksa paniğe gerek yokmuş. Ben de artık takmıyorum 🤣 bebişi daha net hissetmeye başladığında bi nebze de olsa daha rahat oluyor insan, çünkü içerde kıpırdadığında tamam her şey yolunda diyosun. Ağrıların olsa bile takmıyorsun fazla. Ama bu seferde yeni korku yükleniyor tabi 😅 çünkü uzun süre hareket etmeyince panik oluyosun 😁

Kızlar merhaba alışverişi detaylıdan sonraya bırakıp aylara yayarak almayı planlıyorum. Dayanamadım bı kaç kıyafet aldım 🫣💙 bez ve ıslak mendil de 😁 anne bebek çantamız pusetimiz falan var,
👶bebek arabası bakıyorum ama fiyatlar bana çok pahalı geliyor, arabalar hakkında hiç fikrim yok en fazla 3 bin olacak şekilde araba bulursanız lütfen benimle paylaşın☺️
ve anne yanı ufak bir beşik arıyorum yine bakarsanız ve hoşunuza giderse lütfen paylaşın 🌸🙏
Ben anne yani park yatak seklinde aldim besigi kanz hepsiburadadan 2400 gibi bir fiyata aldim geçen hafta. Bebek arabasını da kime sorsak çok kullanmıyor dediler baktığımız bir model vardi baby care 2.elini aldık onun da gayet uyguna🙂

Kızlar günaydın, ya resmen her gün acaba bu gece ne olacak diye yatmaya başladım. 2 gündür gece uyurken kollarım ve parmaklarım uyuşup karıncalanıyor, son aylarda bu durum normalmiş ama benim çok erken başladı sanırım bu durumu yaşayan var mı aramızda
Canım geçen haftasonu aynı şekilde hatta uyutmayacak derecede yaşadım relaxin mi ne öyle bir hormon salgılanıyormuş hamilelikte tüm bağlar sinirler hepsi gevşiyor organlar yer değişiyor vs. Yer açılıyormuş geçici karpal tünel gibi bir şey oluyor yani kollarda çok yormamaya çalış kollarını ben evin her yerinde her türlü yastıkla gezindim iki gün boyunca kendinden geçti sonra ama yormamaya dikkat edeceğim artık ofis çantamı falan hafiflettim marketten ağır poşetleri arabaya bile taşımıyorum dikkat edeceğiz naz yapacağız artık yüklenin eşlere kızlar gazamız mübarek olsun 🤣

Back
X