2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Slm hanimlar 4lu tarama testim cikmis ancak anlayamadim ne demek,
HCG 22128
AFP. 23.1
SERBEST ESTRADİOL. 0.85
İNHİBİN A 142.0

Her gittiğinizde renkli ultrasonlamı görüyosunuz ben daha hiç renkli görmedim ya 16.haftada gttim ama
3 mayısta detaylı var aşırı merak ediyorum ☺️
yok ozel klinige gittim orda ki doktor cok ilgiliydi herseyini en ince detayina kadar anlatti normalde devlete gidiyorum renkli goremiyorum haliyle

Ben 2li yaptırdım 4lü istemedi doktorum, ama bu değerlerin istatistiksel olanı olması lazım diye biliyorum. 2lide öyleydi

Bende senin gibiyim birazda kabız olunca artık mahv oluyorum ama dünden beri dikkat ediyorum kabız ve şişkinlik için , sabahları bi bardak ılık su içiyorum kuru kayısı bolca akşamları zeytinyağlı salata , deneyin belki sizede iyi gelir, bana iyi geldi şuanlık
Ben ağrılara dayanamadım doktora gittim. Doktorum yoktu nst çektiler çok şükür bebek iyiymiş🙏🏻 idrar yolu enfeksiyonu olmuş demir ile ilgisi olmaz dedi ama ben hala ona bağlıyorum 🤷🏼‍♀️ neyse bebek iyi ya hiç önemli değilll😊 dediklerinizi de uygulayacağım hazımsızlık çok kötü yapıyor gerçekten

Ben ağrılara dayanamadım doktora gittim. Doktorum yoktu nst çektiler çok şükür bebek iyiymiş🙏🏻 idrar yolu enfeksiyonu olmuş demir ile ilgisi olmaz dedi ama ben hala ona bağlıyorum 🤷🏼‍♀️ neyse bebek iyi ya hiç önemli değilll😊 dediklerinizi de uygulayacağım hazımsızlık çok kötü yapıyor gerçekten
İdrar yolu enfeksiyondan ola bilir ağrılar , bilhassa kasıklarda , ben dr söyledim ama hiç nst falan bana önermedi ☹️

Çok şükür bebek iyi olsunda dediğiniz gibi gerisi önemli değil

Ben 2li yaptırdım 4lü istemedi doktorum, ama bu değerlerin istatistiksel olanı olması lazım diye biliyorum. 2lide öyleydi
Bend 2li testi kacirmistim doktorda 4lu yapalim dedi bayramdan sonra randevu aldim artik doktor yorumlar tesekkur ederim

Selamlarr, ben de geleyim mi aranıza 🙈
tahmini doğum 5 Ekim görünüyor ama Eylül annesi olma ihtimalim de büyük :)

Yaş 28 , ilk çocuğum olacak kısmetse, sat 24 Aralık , tahmini doğum 5 Ekim ve kızım olacak 🌸
Arada girip okuyorum burayı neden bulunmayayım dedim :)
İyi yapmışsın canım hoşgeldin.. Bayram geçsin ekleyeceğim tabloya seni.

Kızlar günaydın, nasılsınız nasıl gidiyor?
Doktorum bana colledum d vitamini verdi damla şeklinde. Günde 9 damla dedi. Ben genelde 2 3 gün aralıklarla alıyorum 9ar damla. Şimdide şehir dışındayım işyerimde unuttum bayram sonrasınada daha var bir zararı olur mu acaba 🙄
her gün güneşe çıkmaya çalışırsan sıkıntı olmaz

Hanımlar lütfen bilgisi olan yazabilir mi? Grip oldum sürekli hapşırıyorum peşpeşe. Kendimi sıkmıyorum ama bebeğime bi zararı olur mu?
alerjik rinitli biri olarak hapşırmadığım gün yok 🥲 her defasında cenin pozisyonunu alıyorum karnım hiç etkilenmiyor, sizde endişelenmeyin

alerjik rinitli biri olarak hapşırmadığım gün yok 🥲 her defasında cenin pozisyonunu alıyorum karnım hiç etkilenmiyor, sizde endişelenmeyin
Bende aynıyım ama direniyorum 🥲 dışarı çıktığımda fenayım bazen gece kalkıp 30 kere hapşurduğum oluyordur atak gibi resmen, bebeler için direniyoruz ilaç vs kullanmadan

Back
X