- 9 Ağustos 2022
- 5.201
- 6.700
- 128
- 31
İnşallah iyi gelir olmadı dr’una söyle ilaç versin , benim dr iyileşmezsen söyle ilaç vereyim dediZeytin yağına başladım bende bugün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah iyi gelir olmadı dr’una söyle ilaç versin , benim dr iyileşmezsen söyle ilaç vereyim dediZeytin yağına başladım bende bugün![]()
İşten geldikten sonra uzan , tuzu da yemeklerde çok aza indir , iyi gelir diye düşünüyorumKızlar ayak bilekleri şişen var mı aranızda? Ben masabaşı çalışıyorum arada yürüyorum işyerimde sürekli oturmamaya özen gösteriyorum ama eve geldiğimde ayak bileğim aşırı şişmiş oluyor kemikler bile görünmüyor şişlikten sanki bu şişlikler için erken gibi geliyor bana![]()
Ay harika canımSonunda bir şeyler almaya cesaret edebildim. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşaAllah
Eki Görüntüle 3239782
Bende gyno Ferro sanol kullanıyorum sanırım aynı canım aç içip 2 saat süt ve süt ürünü kafein tüketmemek gerekiyor bildiğim. Bende mide ağrısı yapmıyor, hafif bulantı yapıyor geçiyorArkadaşlar selamdün kontrolüm vardı, doktorum demir hapı yazdı Gynoferon, ilk bu sabah aldım. Aç karna ve 1.5 saat aç kalıcaksın dedi eczacı. Uyandığımda karnımın ağrısını fark ettim. Yan etkilerde yaygın yazıyor. Bu ilacı kullanan var mı, acaba birkaç kullanmaya bünye alışır, ağrı yapmaz mı?
Çok şükürKızlar selam beni tanıyanlar vardır biliyorsunuz sorunlarım vardı. Bu hafta 20 haftanın içindeyim ve perinatoloji de Ayrıntılı usg girdim. Bebekte herşey yolunda haftasıyla uyumlu çok şükür.benim damarlarda sıkıntı devam ediyor ama çok çok kötü değil dedi doktorum .3 Hafta sonra tekrar kontrolüm var Dualarınız da unutmayın![]()
Ay bende hareket etmeyince telaşlaniyorum elim sürekli karnımda bazende ben uyandırmaya çalışıyorumKızlar ya bebek çok hareket edince telaş yapıyor musunuz? Bazen uzun süre hareket ediyor uyumuyor :s bir derdi mi var diye aklıma takılıyor takılıyor takılıyor desem.
Ancak erken doğum durumunda olur bence kuzum yani bebek 37 den önce gelirse tamamını kullanirsın yoksa mecburen 37 de ayrılırsın. Ben 38 de doğum yapıp sadece 1 haftayı önce kullanmıştım geriye kalanı bebişle geçirmiştim kuzuÖğretmen olan hamişler Eylül ayında doğum yaptığımızda 8-8 (16 hafta) iznimizin tamamını kullanabiliyor muyuz? Araştıran var mı aramızda ?
Evet evet onları da yaptım tabikiAy bende hareket etmeyince telaşlaniyorum elim sürekli karnımda bazende ben uyandırmaya çalışıyorumben uyanıksam oda uyansın
![]()
Şimdi baktım da aynısı değil ama aynı firma muhtemelen aynı etkileri veriyordur, ay ne güzel yapmasın yan etki maşallah diyimBende gyno Ferro sanol kullanıyorum sanırım aynı canım aç içip 2 saat süt ve süt ürünü kafein tüketmemek gerekiyor bildiğim. Bende mide ağrısı yapmıyor, hafif bulantı yapıyor geçiyor![]()
Ahaha bendede oluyor yaKızlar ya bebek çok hareket edince telaş yapıyor musunuz? Bazen uzun süre hareket ediyor uyumuyor :s bir derdi mi var diye aklıma takılıyor takılıyor takılıyor desem.
MaşallahGünaydın kızlar,
2 haftadır pek yazamıyordum eşimin kolu kırıldı İstanbul'a git gel vs arada okuyabildim. Grubumuzda herşey yolunda görünüyor çok şükür hepimiz sağlıkla bebeklerimizle kavuşacağız Allahın izniyle. Detaylı usg yaptırdım 20+4te. Tatsız bir detayda oldu ama önemsiz çıktı çok şükür. Şira'mın kilosu 364gram boyu 24cm herşeyi haftasına uygun benim rahim uzunluğum 2.9cm erken doğum riskim yok normal doğum olabilir dendi. Prensesimin yüzünüde gördüm teyzeleri elmacık kemikleri aşırı belliydi ve bir de gülümsediii.Kontrollerde zaten sevgilisiyle buluşacak genç kızlar gibi kalbim ağzımda atıyordu şimdi minnoşumu böyle görünce kucağıma alacağım o anı beklemek daha bir zorlaştı merakımdan.
![]()
Ben de yüzünü net gördüğümden beri her gün görmek istiyorumGünaydın kızlar,
2 haftadır pek yazamıyordum eşimin kolu kırıldı İstanbul'a git gel vs arada okuyabildim. Grubumuzda herşey yolunda görünüyor çok şükür hepimiz sağlıkla bebeklerimizle kavuşacağız Allahın izniyle. Detaylı usg yaptırdım 20+4te. Tatsız bir detayda oldu ama önemsiz çıktı çok şükür. Şira'mın kilosu 364gram boyu 24cm herşeyi haftasına uygun benim rahim uzunluğum 2.9cm erken doğum riskim yok normal doğum olabilir dendi. Prensesimin yüzünüde gördüm teyzeleri elmacık kemikleri aşırı belliydi ve bir de gülümsediii.Kontrollerde zaten sevgilisiyle buluşacak genç kızlar gibi kalbim ağzımda atıyordu şimdi minnoşumu böyle görünce kucağıma alacağım o anı beklemek daha bir zorlaştı merakımdan.
![]()
Çok değişik bir duygu böyle kalp atışı gibi pıt pıt oluyor başta yada bişe kayar gibi ne bileyim değişik birşey olduğunu anlıyorsunGünaydın kızlaar :)
Bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız? Ben 17+2 yim hareketlerini hissedip hissetmediğimi anlamıyorum :d nasıl bir duygu meselaa![]()
Nasıl başarıyorsak her şartta kendimize telaşlanacak bir neden buluyoruzAhaha bendede oluyor yamesela birden çok hızlı hereket ediyor ters giden bişey mi diyorum kendi kendime endişeleniyorum , bazen his etmiyorum o zamanda telaşlanıyorum uzanıp his etmeye çalışıyorum
![]()
benimde öyle oluyor aynısını düşündüm, hatta bebeklerin anne karnında acısı sancısı oluyor mu diye ütopik bile düşünmeye başladımKızlar ya bebek çok hareket edince telaş yapıyor musunuz? Bazen uzun süre hareket ediyor uyumuyor :s bir derdi mi var diye aklıma takılıyor takılıyor takılıyor desem.
Ya bi saçmalık var ama anlamadım. Bazı kadınlar 16 hafta saydırmış bazılarına 8+5 bazılarına ise sadece 8 vermişler. Hepsi de Eylül Ekim civarı doğum yapmışlar.Ancak erken doğum durumunda olur bence kuzum yani bebek 37 den önce gelirse tamamını kullanirsın yoksa mecburen 37 de ayrılırsın. Ben 38 de doğum yapıp sadece 1 haftayı önce kullanmıştım geriye kalanı bebişle geçirmiştim kuzu
Aynen yaNasıl başarıyorsak her şartta kendimize telaşlanacak bir neden buluyoruz![]()
Yaa kas arttığı için daha çok hissediyoruz demekki :) yanlız değilmişim bu düşüncelerde sevindim :) hareket etsin ya içim huzur buluyorbenimde öyle oluyor aynısını düşündüm, hatta bebeklerin anne karnında acısı sancısı oluyor mu diye ütopik bile düşünmeye başladım, ama hamilelik uygulamaları sağolsun nokta atışı yapıp o an ne aklıma takıldıysa cevabını veriyor
kas kütlesi artıyormuş buna bağlı hareketleri artıyormuş, ben uykudan bile uyandım bi kaç defa ama çok şiddetli değil tabi hareketleri benim uykum hafif uyandırıyor beni, harektesiz kaldığı zamanlarda oluyor onlar da uyku hali