• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de almadım bebek arabası e bebeğe gidip bakmayı düşünüyorum, bı gün başka nerede satılıyor bilmiyorum, ama joie nin ürünleri hoşuma gidiyor.

Herkese merhaba, gruba ancak yazabiliyorum. Bu zamana değin kanamalarım, mide bulantılarım ve baş dönmelerim nedeniyle çok zor günler geçirdim. 2. Bebeğime hamileyim şu an 18 haftalık ancak plesantam aşağı tutulumlu ve kanama alanım var. Bu nedenle gebeliğimin başından beri ara ara kanamalar yaşıyorum. Proluton depot ve progestan kullanıyorum. Eylül anneleri grubunda benim gibi bir süreç yaşayan var mı acb?Dualarınızda beni ve bebeğimi de eksik etmeyin lütfen güzel anne adayları
Bende 14 haftaya gidiyorum şuan yaşadığınızin aynısını yaşıyorum kanama alanim da baya büyük du ultrason da gördüm korku içindeyim doktor korkma dedi ama geçmiş olsun Allah iyilikler versin inşallah şuan nasılsınız ne kullanıyorsunuz ilaç

Bebek arabası alan var mı? Hangi marka ve model aldınız? Anakucagi olan ikili takimlardan alan var mi?
Ben tüm markaları çok araştırdım, hem hafif olsun tek elle kapanabilsin taşınabilsin hem az yer kaplasın hem çift yönlü olsun hemde pusetli olsun istedim. Bagi neo bebek arabasını aldım

Benim de 2 hafta önce gittim
186 Gr di 😄 daha çok dedim 😂 ama zannetmiyorum kg ile alakası olduğunu
Çok erken den hissedenler de var
Yatarak çikolata da yedim elimi koydum yok hissetmiyorum 😂
Oy Maşşallahh 🫠😍
Onu ben de denedim tık yok 🙈😅😅 geçen tam esnerken bi tekme attı galiba ama ama esniyordum ayırt edemedim 😅
Bi iki haftaya bizde hissederiz bence

Benımde ıkız bendede sadece kıpırdanma oluyo gıbı doktor ıkız oldugu ıcın aksıne daha gec hıssedersın dedı bana sagda oğlum var onu hıssedıyorum solda kızımın hareketlerı hıc net degıl daha hıssedemedıım bakalım haftaya kontrol var
Yaa öyle mi bende tam kestiremiyorum kız üst tarafta ama hangisi ney nerde hala hareketlerden anlamıyorum beklicez artık mecbur canm kaçnci haftadasin
Benmde bir kız bir erkek

Kızlar geçen gün uyurken kollarımda ve ellerimde uyuşma olduğunu söylemiştim size de bugün uygulamada bu şekilde bir açıklama ile karşılaştım eğer ki aranızda yaşayanlar varsa size de fikir olsun diye atmak istedim 😇

Eklentiler

• Screenshot_20230507-003403_Happy Mom.webp
    Screenshot_20230507-003403_Happy Mom.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 69
Gaz olunca böyle olmuyordu ama olabilir 🙁 gerginim diye çok yemek de yemedim bugün inşaallah geçer rahatsız hissediyorum
İnşallah istersen bi dr’una danış bende bazen gergin oluyor ama patlama hissi değil farklı bişey,ama hemen geçiyor , patlama hissi gaz olunca oluyor

Ben tüm markaları çok araştırdım, hem hafif olsun tek elle kapanabilsin taşınabilsin hem az yer kaplasın hem çift yönlü olsun hemde pusetli olsun istedim. Bagi neo bebek arabasını aldım
ayy bende tüm bunları istiyorum, bakayım aldığınız markaya

Merhaba kızlar sabahtır gruba girmeye çalışıyorum sorun yaşadım, daha yeni girebildim. Bebiş bugün aşırı kıpırdadı artık çok iyi hissediyorum ama biraz korktum, asagıda hissettim baya, göbek deliğinin oralarda da hissediyorum ama bugün çok aşağıda hissettim ve resmen agrı sızı vardı alt tarafta, böyle olan var mı🤔

Merhaba kızlar sabahtır gruba girmeye çalışıyorum sorun yaşadım, daha yeni girebildim. Bebiş bugün aşırı kıpırdadı artık çok iyi hissediyorum ama biraz korktum, asagıda hissettim baya, göbek deliğinin oralarda da hissediyorum ama bugün çok aşağıda hissettim ve resmen agrı sızı vardı alt tarafta, böyle olan var mı🤔
Merhaba bende sabahtan beri giremiyordum , Canım bende kasığıma yakın bir yerde his ediyorum tekmeleri , dr söyledim normal dedi , yani harekkeri bazen göbek deliğimin hemen altında ama çoğu zaman daha aşağıda his ediyorum

Bende ancak girebildim. Benim bebeğimin başı aşağıda biraz poposu yukarıda bazen göbek deliğimin orda hissediyorum ama çoğunlukla kasığımda hissediyorum hareketlerini

Back
X