• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
@julettae ay ozledim seninle bayağı zamandır konusmuyoruz 😍😅

Hanımlar valla iyi ki böyle yazdınız. Bi de doktor bana 2 yıl çocuk yok dedi herkese mi öyle söylüyorlar acaba. Bak ne güzel bir buçuk yas var aralarında.
12 yıl ara çok uzun. Gerçi benim kardesimle aramda 22 yıl var ahajajj annemin çılgınlığı 😅😂
Bu gün mesela çocukları doktora götürdüm eşimle sanki 2 çocuk diğil 4 çocuk vardı büyük oğlum nerdeyse her şeye ağlıyor mızmızlanıyor ordan kan filan alınca hiç susturamadık ve ben eve girdiğimde her yerim ağrıyordu uzun zaman oldu bu kadar yürümedim bilmiyorum neden her yerim ağrıyor sonuçta 2 sene ara vermeden doğum yaptım vitaminde kalmadı bende ondan iyice depola vitaminle kendini

Aynen öyleyim bende. Sadece doğum izinlerinde bu kadar uzun süre evde kaldım. Evcil, anaç , ne bileyim kekler pastalar yapan biri hiç olmadım (bu kötü bi şey değil bu arada)
ilk kızımda da böyle şeyler hissettim. Şimdide.. biliyorum geçecek ama of işte
Evet kuzum şuanda da yaşıyorum aynı duyguları iki çocuğa nasıl bakacağım kaygıları gelip üşüşüyor sonra bebeğimi kokluyorum oğlumu seviyorum geçiyor. İş ve sosyal hayata alışkın insanlara ev zor geliyor asla kötülemek değil maksadım yanlış anlaşılmasın aktif ve sosyal olmaya alışmakla alakalı. İş yerindekiler toplaşıp kahvaltıya gitmişler geçen çok tuhaf hissettim :) eski rutinlerimize döneceğiz inşallah zamanla

Kadın doğumcuya bir gidemedim genital bölgemde kasıklarda ufak ufak ağrılar var yürürken bacak bel ayak parmağıma kadar ağrıyorum vitamin kullanmamız gerekiyor
Benimde bacaklarım ayaklarım akşama doğru acayip ağrımaya başlıyor değerlerimiz eksik muhtemelen süt ürünlerine ağırlık vermek magnezyum almak lazım 40 kontrolüne de uzatmadan gitsek iyi olur
Birde ne diyeceğim sizin kanamalar nasıl? Benim iki hafta az az oldu bir daha olmadı ağrı oluyor ama gelen giden yok

Benimde bacaklarım ayaklarım akşama doğru acayip ağrımaya başlıyor değerlerimiz eksik muhtemelen süt ürünlerine ağırlık vermek magnezyum almak lazım 40 kontrolüne de uzatmadan gitsek iyi olur
Birde ne diyeceğim sizin kanamalar nasıl? Benim iki hafta az az oldu bir daha olmadı ağrı oluyor ama gelen giden yok
Evde magnezyum ilacım var bu günden başlıcam kullanmaya ben gidene kadar..
Adet kanamasımı?

Evet kuzum şuanda da yaşıyorum aynı duyguları iki çocuğa nasıl bakacağım kaygıları gelip üşüşüyor sonra bebeğimi kokluyorum oğlumu seviyorum geçiyor. İş ve sosyal hayata alışkın insanlara ev zor geliyor asla kötülemek değil maksadım yanlış anlaşılmasın aktif ve sosyal olmaya alışmakla alakalı. İş yerindekiler toplaşıp kahvaltıya gitmişler geçen çok tuhaf hissettim :) eski rutinlerimize döneceğiz inşallah zamanla
Ben de hamilelik zamanında dahi sabah 8 aksam 8 çalışıyordum neredeyse o tempoyu özledim, disarida geçirilen zamana ozlem rutinlere ozlem bu dediğiniz gibi simdi yeni rutinler de ekleme zamanı:)

Aynen öyleyim bende. Sadece doğum izinlerinde bu kadar uzun süre evde kaldım. Evcil, anaç , ne bileyim kekler pastalar yapan biri hiç olmadım (bu kötü bi şey değil bu arada)
ilk kızımda da böyle şeyler hissettim. Şimdide.. biliyorum geçecek ama of işte
Ben de aynen böyle hissediyorum, yalnız olmadığımı görmek iyi hissettiriyor. Oturup tüm gün vicdan azabı çekiyorum sonra hissettiklerim için

Ben de hamilelik zamanında dahi sabah 8 aksam 8 çalışıyordum neredeyse o tempoyu özledim, disarida geçirilen zamana ozlem rutinlere ozlem bu dediğiniz gibi simdi yeni rutinler de ekleme zamanı:)
Ben ilk çocuğumda doğum izninden işe koşa koşa gitmiştim kızgın kumlardan serin denize atlamak gibiydi 😂 inan işte evdeki kadar yorulup bunalmıyor insan

Back
X