• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
İleri haftalarda olan arkadaşlar, lıhusalık halleriniz iç sıkıntılarınız vs hafifledi mi? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var ☺️
Böyle bi geliyiii bi gidiyiiii

Benimki de öyle yapıyor üstüne bide sürekli ağzından çıkarıyor ucunu yalıyor ağzını açmıyor asla kıvranarak değişik değişik hareketler yapıyor emzirmek çok zor değil mi ya bende hiç zevk falan almıyorum mama verdiğim zaman içten içe seviniyorum birkaç saat rahatım diye
Valla zor, üstüne bide akıtıyorsa zorla emiyorda kusuyorsa içim acıyor
kızlar bebeklerinize D vitamini hangi dozdan kaç damla veriyorsunuz
Bende 50.000 olandan 3 damla veriyorum çok muymuş 😳

Kızlar ya küçülen bebek kıyafetlerini napıyorsunuz? Sağlık ocağı gibi yere versem ihtiyacı olan alır mı ki?

Bizim doktor 50.000 İU dozda 3 damla verin demişti. Durduk yere içime doğdu Chatgbt ye sordum çok yüksek bu doz dedi. Bugün doktora götürücem. 1 aydır bu şekilde veriyorum çocuğa umarım bebeğime zarar vermemisimdir 😔 diğer arkadaşlar da yazarsa sevinirim
Bizimde 50.000 gunde 3 damla denilmisti

Ne zaman düzelir bu minikler bilmiyorum 🫠bugün 36 günlük oldu
Bünyeye karamsarlık yüklemek istemem ama takip ettiğim bir ebenin hikayesinde gördüm😵‍💫

1 yaş bebek ne kadar uyur diye sorulmuş böyle cevaplamış kadın

Her bebekte değişir. Bu şipidik dudak bazi günler 1 bazi günler 2 uyku yaplyor. Her gündüz uykusunu göğsümüzde uuyor bebekliğindeki gibi. Böyle uyuyunca baya uzun uyuyor ama birakinca 20dk ya uyuyor ya uyumuyor.. doğduğundan beri bütün uykularını göğsümüzde yapıyor. Gece uykuları ise 10 gibi yatıp 8-9 gibi kalkiyor.. bebekken gece uykularini da göğsümüzde yapıyordu. Artık yatakta aramizda yatıyor.. şu sıralar geceleri sürekli kivranma, ağlama modunda. Muhtemelen yeni disler geliyor

Sezeryan olan kızlarımız dışarıda fazla yürüdüm bu gün vajina üstünde ağrım oldu resmen gebelikte nasıl oluyordu şimdide öyle aslında bacaklarım belimde ağrımaya başladı sizde durum eskisi gibi mi evde bir şey yok mesela anlamadım
Ben de yürüdüğümde kalçam ve bacaklarım ağrıyor.

Eee erkek çocuğu öyle bak 5 dk bile ikisini bir odada koyamıyorum bir bakıyorum bisküvi yedirmeye çalışıyor bebeğe ve ya kalkmış koltuğa parmaklarıyla gözlerine sokmaya çalışıyor geçen nerdeyse üstüne oturucaktı ben gazını pat pat vurarak çıkartıyorum o da aynısını daha sert karnından vurmaya çalışıyor zamanla düzelirler başka çare yok
Aynısını yapıyor benimki de parmağını kulağına burnuna sokmaya çalışıyor bi de kafasını cok sıkıyor yapma dedikçe daha da yapmaya yelteniyor🙄 hemen geçse zamanda büyümüş olsalar

Back
X