Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun da patates niye öyle yapsın ki , bende çok yiyorum patatesKızlar selam ya ben dün hiç bu zamana kadar yapmadığım bişey yaptım. Ayıptır söylemesi gece canım çok kaynamış patates çekti 2 tane kaynattım bi oturuşta o ikisini de yemişim, sabah kalktığımdan beri başım dönüyor hiç halim yok bayılacak gibiyim sanki ne yapmam lazım gece yediğim o patates ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Bi şekerine bak kuzumŞeker yükseltebiliyormuş canım, ben yedim direkt yattım sonra bi tek ona bağladım ama başka neden olur bilemedim tansiyonumu ölçüm 12-7 normal çıktı o da
Şeker ölçme aletimin de o kağıdı bitmiş gidip olmadı acilde ölçtüreyim bi canımBi şekerine bak kuzum
Ama o zaman pilav yesen bile şekerinin çıkması gerekiyor , yani şeker ölçer o dediğin başlığını al evde bulundur , eğer bir daha olursan şekerini ölç , bende dün bayılacak gibiydim elim ayağım titriyordu yani hamilelikte oluyor bazen böyle şeyler merak etme inşallah bişey değildirŞeker ölçme aletimin de o kağıdı bitmiş gidip olmadı acilde ölçtüreyim bi canım
Bende aldığım kıyafetleri arada çıkarıp bakıyorum
Yok canım acıtmaz niye acıtsın hiç acı hissetmedim ben bugüne kadar, bende şuan 18 deyim bazen bariz hissediyorum. Sen neden korktun öyleİkinci gebeliği olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Arkadaşlar benim ilk gebeliğim ve şuan 18+3
Son günlerde, özellikle gece sırt üstü uzanıp, elimi karnıma koyduğumda arada hafifçe baloncuk gibi bir şey hissediyordum.
Haliyle her gece , bir süre sırt üstü yatıp , ellerimi koyup hissetmeye çalışıyorum. Bugün yine aynı şeyi yaparken bariz bir şekilde 4-5 kere vurdu hissettim, eşimin de eli karnımdaydı , o da hissetti. O derece.
Ama birden öyle vuruş gelince ben "ayyy " diye panik olup , birden korktum her vuruşta...ani bir şey olduğu için. Aslında acımıyor ama önceki günlere göre belirgindi.
Şimdilik yan yatışlarda ve gündüzleri falan hissetmiyorum. Ama gebelik ilerledikçe bu hissiyatlar ilerleyecektir elbet. Acaba ilerledikçe canımı acıtır mı ? Birden böyle hareket edince korkacak mıyız ? Benim niye öyle bir duygu durumum oldu bilmiyorum.![]()
Şimdş geçti canım tahmini 1 saat falan sürdü anlamadım bende valla dediğin gibi belki ben panik yaptımAma o zaman pilav yesen bile şekerinin çıkması gerekiyor , yani şeker ölçer o dediğin başlığını al evde bulundur , eğer bir daha olursan şekerini ölç , bende dün bayılacak gibiydim elim ayağım titriyordu yani hamilelikte oluyor bazen böyle şeyler merak etme inşallah bişey değildir
Canm bence normaldir ya ister istemez evham oluyor ama bende öyle net hissetmiyorum kipirtilar oluyor gibi sadece ikiz bide yani düşün önümüzdeki hafta doktora gideceğim inşallah ama zamanı var bence herkesin farklı olurcanım selam bende 19+2 yim ve hala hissetmiyorum
herkes hissetmeye başlamış bi sorun mu var acaba canım sıkıldı
Sabırla bekliyoruz bakalımCanım bende hissedemiyorum hala arada bir şey hissediyor gibiyim ama net hissetmek istiyorum artık.. doktorum 22 ye kadar normal dedi![]()
Aaaaa senin ikiz miCanm bence normaldir ya ister istemez evham oluyor ama bende öyle net hissetmiyorum kipirtilar oluyor gibi sadece ikiz bide yani düşün önümüzdeki hafta doktora gideceğim inşallah ama zamanı var bence herkesin farklı olur
En son 240 gramdıSabırla bekliyoruz bakalım
Benim doktorda 500 Gr i geçince hissedilir genelde demişti
Benımde ıkız bendede sadece kıpırdanma oluyo gıbı doktor ıkız oldugu ıcın aksıne daha gec hıssedersın dedı bana sagda oğlum var onu hıssedıyorum solda kızımın hareketlerı hıc net degıl daha hıssedemedıım bakalım haftaya kontrol varCanm bence normaldir ya ister istemez evham oluyor ama bende öyle net hissetmiyorum kipirtilar oluyor gibi sadece ikiz bide yani düşün önümüzdeki hafta doktora gideceğim inşallah ama zamanı var bence herkesin farklı olur