- 1 Nisan 2022
- 15.242
- 17.134
- 248
Ya sen umursama bak doktor diyor ileride bile doktorun sorun görmedikten sonra geri kalanları boş ver ben öyle yapıyorum ben şimdi mecburum mama veriyorum oğlumun kilosu MaşAllah geçen ay ilerideydi bile kv susuyor zayıf olsaydı kesin diyecekti anne sütü verseydi bu kadar zayıf olmazdı ve ya benim kv ilk oğlumda bir akraba vardı aynı anda doğum yapmıştık onu övüyordu anne sütü veriyormuş onlar ek gıdaya geçince bizde geçtik ben yoğurt kendim mayalayordum onlar marketten alıyordu o zaman bende eşimde dedikki anne aylini çok övdün marketten niye alıyor sustu bir söz diyemedi şimdi o kız benimle yine aynı anda doğum yaptık şimdide diyorki kv görümcem büyük çocuğuna annesi bakıyor ikinciye kendi bakıyor kendi evinde dedim bak ne güzel ama ben 2 çocuğa tek bakıyorum 5 dk bile kucağına alan yok ondan artık umursamıyorum kimseyi hiçbir anne kendi çocuğun zayıf sağlıksız olmasını istemir kenarda olanlar sadece konuşur boş verBen süt veriyorum masallah qliyoruz arada zorlanıyoruz. Çevremde kim görse cocucu bu tombul değil diye beni üzüyor. Mama ver çocuk tombul olsun diye darliyorlar. Doktorlara götürüyoruz doktor ilk günün kilo ve boyuna göre ileri bile gittiğini soyluyor. Yani boyu kilosu çok iyi diyor. İnsanlar o kadar yıprattı ki mama yedirecektim emen çocuğa.
İnsanlar çok acımasız