- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
7 kgKızlar gebeliğin başından bu güne toplam kaç kilo aldınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 kgKızlar gebeliğin başından bu güne toplam kaç kilo aldınız
Aa carefor da var mi bilmiyordum. Var yakınımda bir bakayım çok iyi olur. Dalın almistim ama bundan sonrakilere alırım artikBen deterjan olarak green clean aldım carrefour varsa yakınınızda orda satılıyor ayrıca ürünün kendi siteside var ordanda alablrsniz direk bitkisel güzel bir ürün siveno markada öyle o ebebekte satılıyo
11..Kızlar gebeliğin başından bu güne toplam kaç kilo aldınız
Tabii bulursam bakayim atarım. Ben tek düşüncem kalın olanı park yatak kademesi taşır mı?Kalın sünger yatak vqr mı acaba bebeklere uygun olan. Bende hiç araştırmadım bulursan bana da atar mısın?
Ben de bazilarini hepsiburadadan soyledim outlet diye bir şeyi cikiyor e bebeğin. Bazılarını mağazaya gidip aldim.Evet canım indirimleri takip edip edip ne lazımsa alıyorum ben.. bebek sitesinden değil de hepsiburada sitesinde de ebebek satıcısından alıyorum. Kargo parası olmuyor o zaman. Direk e bebek gönderiyor. İade süreci de kolay
Lcw uygulaması dimj? Bakayim nasil indirimler var.Evet. Tüm ürünler daha uyguna geliyor. Lcw magazasinda hamile elbise, pantolon 450 tl idi ben uygulamadan 260 a aldim
Ne kadar mantıklı bir şey yapmışsınız ya. Bizimkiler direkt pamuk Döşek yaptırdı. Nasil kaldıracak park yatak bilmiyorum artikKızlar konuyu tam takip edemedim ama park yatakta normal yatağının altına annem sünger kestirmişti koltuk kaplayan bir yerde üstüne yatağı koyduk çok aşağıda kalmasın diye
evet hem öyle oluyor ben aldığımda da indirimdeydi mesela 300 küsurdan düşmüştü, sonra exrta indirim oldu, yakalamak lazım işte ben tesadüf eseri gördümCok iyi olmusperşembeden pazara oluyor dimi oranın indirimleri bi bakayim ben de.
Uygulamayı indiririseniz günlük çark lar oluyor oradanda ekstra indirim kuponu kazanırsınız.ben bu şekilde aldıklarım varLcw uygulaması dimj? Bakayim nasil indirimler var.
Aa carefor da var mi bilmiyordum. Var yakınımda bir bakayım çok iyi olur. Dalın almistim ama bundan sonrakilere alırım artik![]()
Kaçıncı haftadasiniz
Ben 58 le başladım şu an 61 imKızlar gebeliğin başından bu güne toplam kaç kilo aldınız
Ne güzelBen 58 le başladım şu an 61 im
özelde radyoloğa baktırdım , taş çatlasıın 10 bilemedin 15 dk sürdü ama kadın kendi de dedi perinatologların bakması gerek diye, baktı kalbi burda 4 odacıklı, akciğer Burda mide mesane burda bu şekilde bakıp bana gösterdi bi kaç ölçüm yaptı ve bittiKızlar ben devlet hastanesinde detaylı ultrasona girdim ama sadece 5 dakika sürdü. Devlet hastanesi uzun uzun bakar diye beklentim yoktu da detaylının 5 dakika sürmesine çok şaşırdım. Bu normal mi? Özele gidip tekrar baktırmalı mıyım?
ishal kusma ikisi bir arada takip edilmesi gerekiyor, mikrop kapmış olabilirsiniz, dr a gittiniz mi ? evde bulantı ilacı kullanmakla olmaz21+0 oldum canım
İshal dün akşam başladı yatana kadar sadece
Şuan yok şükür .akşam eve gidince tansiyon kontrolü yapayım bı ne olur ne olmaz
bende uzun araştırmalarım sonucu bunu aldımBen bunu aldım uyku seti dahil içine
Tekerlekli ve frenli .4 kademe
Evt aynı model bir çok sitede var .bende uzun araştırmalarım sonucu bunu aldımdaha doğrusu annemlere aldı
![]()
Hayır gitmedim kusma sonrası raahatlayinca gitmeyi düşünmedimishal kusma ikisi bir arada takip edilmesi gerekiyor, mikrop kapmış olabilirsiniz, dr a gittiniz mi ? evde bulantı ilacı kullanmakla olmaz
5 kilo aldımKızlar gebeliğin başından bu güne toplam kaç kilo aldınız
24.haftadayım. Bugün bir diyetisyenle görüştüm yarın başlıyorum. Yoksa psikolojim bozulacak.Kaçıncı haftadasiniz