Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar geçen bir arkadaşımız fotoğrafları düzenlemek için bir uygulama söylemişti ekran görüntüsü almıştım o an için ama bulamıyorum şimdi hatırlayan var mı acaba?
Ben emin olabilmek adına emzirmenin sonlarına doğru yutkunma var mı ona bakıyorum mememi sıkıp bebek yutuyorsa son sütü içiyor diye düşünüyorum eğrr yoksa diğer memeye geçiyorum
Bana da çok hafif üfürüm duyuyorum, önemli değil ama bir uygunlukta çocuk kardiyoloji görsün içimiz rahat etsin dedi. Sizin durumunuz ne oldu acaba? Valla hamilelikte çok sağlıklı olan, tam 40 haftada doğan bebeğim doğduğundan beri bir tortikolis bir bu.. buna şükür Allah dermansız dert vermesin ama çok üzülüyorum artık.
Bana da çok hafif üfürüm duyuyorum, önemli değil ama bir uygunlukta çocuk kardiyoloji görsün içimiz rahat etsin dedi. Sizin durumunuz ne oldu acaba? Valla hamilelikte çok sağlıklı olan, tam 40 haftada doğan bebeğim doğduğundan beri bir tortikolis bir bu.. buna şükür Allah dermansız dert vermesin ama çok üzülüyorum artık.
Hiç canını sıkma canım başka şehirdeki kardiyoloji doktoruna gösterdim adam umursamadı bile buna takılmaya gerek yok annesi sadece bi ses ve kendiliğinden geçer dedi yani kafana takma canım ama yinede için rahat etsin diye git bı göster benimki kardiyoloji doktoru akcigerinden kalbe giden damarda hafif açıklık var dedi dua edelim kapansın dedi ilerde müdahale gerekebilir diye başka bi doktora yönlendirdi duanızı eksik etmeyin lütfen