Sen yinede dikkat cnm hepten yasak gelmedenbana bişey yasaklamadı ya, şeker yükleme de normal çıktı, su miktarından dolayı mı acabayine de dikkat etmeli miyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yinede dikkat cnm hepten yasak gelmedenbana bişey yasaklamadı ya, şeker yükleme de normal çıktı, su miktarından dolayı mı acabayine de dikkat etmeli miyim
![]()
İyi marka değil evtKivi almanı tavsiye etmem canım kalitesiz bence ben kullandım memnun kalmadım. Yazdım ama gece görüşlü bir kamera almanızı tavsiye ederim. Telsiz çok muallakta birakiyor
Günaydın canım , ben yatmak değilde çok çabuk yoruluyorum hep uzanmak istiyorum yani oturmak bile bazen belimi ağrıtıyorGünaydın anneler, nasılsınız? Göbüşler son hızla büyümeye devam ediyor muartık kalkarken zorlanmaya basladım. Yattıysam ya da oturduysam tekrar kalkıp kalkıp oturmak istemiyorum
![]()
Valla çok sıcak benim ayaklar çok sıcak oluyor alev alev ayakkabı zorlanıyordum gittim terlik aldımbugün 23 + 0 .. 23. haftadan bildiriyorum çorap giymek ne kadar zormuş![]()
çalıştığım için günün en az 10 saati ayakkabı giymek durumundayımValla çok sıcak benim ayaklar çok sıcak oluyor alev alev ayakkabı zorlanıyordum gittim terlik aldımartık eğilme derdim yok
Günaydın canım tamda benden bahsettin şimdiden çok ağırlaştım son ayları düşünemiyorumGünaydın anneler, nasılsınız? Göbüşler son hızla büyümeye devam ediyor muartık kalkarken zorlanmaya basladım. Yattıysam ya da oturduysam tekrar kalkıp kalkıp oturmak istemiyorum
![]()
Yazlık ayakkabı giyme durumun varsa al , ortopedik eğilmene gerek olmayanlardançalıştığım için günün en az 10 saati ayakkabı giymek durumundayım![]()
Bence bebek döndükten çok hareket ettikten sonra lazım olur yani 6 ay sonra falanBeşik için örgü korumalik yaptiran var mi. Ahşap beşigi anne yani olarak kullanacagim, ilk zamanlar ihtiyacim olmaz sanirim, ilerleyen aylar icin şimdiden yaptirmak mantikli mi ne dersiniz
Ben besigi alırken içinde vardı korumalikları uyku seti dahil almıştım .bence gerekli bişey .beşiğinizin modeline göre korumalık bakabilirsinBeşik için örgü korumalik yaptiran var mi. Ahşap beşigi anne yani olarak kullanacagim, ilk zamanlar ihtiyacim olmaz sanirim, ilerleyen aylar icin şimdiden yaptirmak mantikli mi ne dersiniz
Maşallah Rabbim sağlıkla haftasını tamamlamayı nasip etsin23haftaligim cnm daha şeker yükleme yapılmadı ama bir hafta takip yapicam ondan sonra belki şimdilik açlık, tokluk takibi yap muhtemelen insülin direnci var dedi. bakalım dikkat de etmeye çalişicam inş![]()
koyu renk spor ayakkabı giyebiliyoruz. skechers cisco taban ayakkabı herşeyim oldu bu süreçteYazlık ayakkabı giyme durumun varsa al , ortopedik eğilmene gerek olmayanlardan
çok hoşuma gidiyor benimde, şimdi değil de ilerleyen zamanlarda yaptırabilirim bendeBeşik için örgü korumalik yaptiran var mi. Ahşap beşigi anne yani olarak kullanacagim, ilk zamanlar ihtiyacim olmaz sanirim, ilerleyen aylar icin şimdiden yaptirmak mantikli mi ne dersiniz
Endişelenmeyin dün de yazmışlardı grupta. uykuları ağır uzun süre uyuyorlar diye. enerji topluyor şimdi annesi :)Kızlar bu saat oldu bebeğin hareketlerini hissetmedim bugün hiç
Kaç saat oldu kalkali
Sırtüstü yatıp karnını oksamayı denedin mi veya karnını biraz sarssan konuşup ben böyle şeyler deneyip hareketlendiriyorumKızlar bu saat oldu bebeğin hareketlerini hissetmedim bugün hiç
Kaç saat oldu kalkali
Korkma kuzum derin uykuya dalıyorlar geçende banada oldu birkaç saat daha bekle bakalım şuan kaç haftalıkKızlar bu saat oldu bebeğin hareketlerini hissetmedim bugün hiç
Kaç saat oldu kalkali
Bence bebek döndükten çok hareket ettikten sonra lazım olur yani 6 ayBesigin kendine ait uyku seti korumaligi var, ben ahşap rengine uyumlu sütlü kahve örgülerden istiyorum, odanin dekorasyonuyla tamamlaninca cok hos geliyor gözeBen besigi alırken içinde vardı korumalikları uyku seti dahil almıştım .bence gerekli bişey .beşiğinizin modeline göre korumalık bakabilirsin![]()