Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha almadım ama 200lü almayı düşünüyorum 1 numaradan.Bebek bezi 1 numara kaç adetli aldınız 160 Lı çok mu olur hepsibu. Fiyatı çok düşmüş almak isteyen olursa baby tu. Nun
Valla bende hiç bir fikrim yok bi çoğu 1 numara almayın diyor kullanılmıyor diyor , 2 numara alınmasını tavsiye ediyor , benim arkadaşlarım 2,3üne sordum 2 numara al direk dedi , bilemiyorum bendeBebek bezi 1 numara kaç adetli aldınız 160 Lı çok mu olur hepsibu. Fiyatı çok düşmüş almak isteyen olursa baby tu. Nun
Benimde öyle maalesef. Bi ara peçete kullandım, günlük ped kullandım ama doktorum bunların daha da kötü yapacağını söyledi. Amniyon sıvısı sanıp korkup gittiğimde oldu çok şükür değildi vajinal enfeksiyon var dedi doktorum. Sürekli çamaşır değiştirmekte sıkıntı diye bana bebeklerin pamuklu bezlerini önerdi onlardan kullanabilirsin dedi. Yumuşatıcı, kokulu tuvalet kağıdı kullanma dedi. Ve çamaşırını ve pamuklu bezini ütüle dedi. Akıntım azalmadı ama en azından daha rahat oldu. Size de tavsiye ederim, geçmiş olsunKızlar akıntısı olan var mı? Ben günlük ped koymasam sırılsıklam oluyor iç çamaşırım... Yoğun kıvamlı bir akıntıdan bahsetmiyorum su gibi.
Aynı şekilde size de tavsiye ederim yukarda yazdıklarımı, aman diyim günlük ped- tuvalet kağıdı kullanmayın hani çamaşırda olacak şekilde. Onlar daha kötü yapıyor. Geçmiş olsun hepimize inşallahbende de cok oluyor gunluk ped saglikli degil diye kullanmiyorum ama surekli camasir degismekten cok sıkıldım bende kullanmaya balicam sanirim
Ya çok indirimli geldi biliyor musun tren. 298 TL aynısı ben aldım 197 TL ye hepsibu. DanBen daha almadım ama 200lü almayı düşünüyorum 1 numaradan.
E bebektede perşembeden pazara indirimler başlamış.
Ayy maşallah, rabbim sağlıkla beşiklerinizi doldursun cıvıl cıvıl sesleriyle evinize neşe katsınlar inşallah (ve cümlemize inşallah)Duvar kağidi tamam, beşikler de tamam.![]()
Ayy mükemmel duruyor gözlerim dolduDuvar kağidi tamam, beşikler de tamam.![]()
Aminn. Hepimiz icin aminAyy maşallah, rabbim sağlıkla beşiklerinizi doldursun cıvıl cıvıl sesleriyle evinize neşe katsınlar inşallah (ve cümlemize inşallah)![]()
Aminn. Benim gözler nemliAyy mükemmel duruyor gözlerim dolduAllah kullanmayı da nasip etsin
![]()
Ayy bayıldım çok şirin olmuş bu oda yaaaDuvar kağidi tamam, beşikler de tamam.![]()
Yavaş yavaş bitiyor hazırlıklar bende badanayı bekliyorum bu ay yaptıracağız ondan sonra nasipse odayı alacağım çok heyecanlıyımAminn. Benim gözler nemli![]()
Trendyolla arasında 100tl var iyi indirim yakalamışsın canımYa çok indirimli geldi biliyor musun tren. 298 TL aynısı ben aldım 197 TL ye hepsibu. Dan
Aslında baya heyecanlı zamanlara denk geldik ya sadece bekleme durumunda kalıyoruz şıp diye olmuyorYavaş yavaş bitiyor hazırlıklar bende badanayı bekliyorum bu ay yaptıracağız ondan sonra nasipse odayı alacağım çok heyecanlıyım![]()
Badana isini en kisa zamanda halledersiniz ins canim. Biz eşimle halletmistik, yardim eden olmayinca 6. aydan itibaren iyice agirlasiyoruz zor oluyorYavaş yavaş bitiyor hazırlıklar bende badanayı bekliyorum bu ay yaptıracağız ondan sonra nasipse odayı alacağım çok heyecanlıyım![]()
ya valla burayı okuyunca şüpheye düşüyorum, açlıkta toklukta normal çıktı benim hatta 50 lik glikoz şurubu içtim 1 saat sonra ölçtüm 99 çıktı dr düşük bile çıkmış dedi, ama suyum fazla ve bebek haftasından ilerde, hoca hiç bana kilomu da sormadı halbuki 13 kilo almışım bendeMerhaba, suyunuz fazla çıkınca diyete başlamış mıydınız? Bir de ölçüm yapıldığında en geniş kadranda suyunuz ne kadar çıkıyor? Benimde suyum 19. Haftadan beri fazla acaip taktım bu konuyu kafama![]()
Bir de forumlarda suyu fazla olan bazı kişilere 100 gram şeker yüklemesi yapıldığını okudum. Ben de 24. Haftamda gidince doktoruma soracağım bakalım
yaa çok geçmiş olsun canımKuzum şeker yüklemesi çok yüksek çıktı maalesef diyestisyen ve endokrine yönlendirdi bu kadar yüksek sonuç beklemiyordum dedi bende çok yiyen bi insan değilimdir hamilelikte çıktı bu şeker diyetisyen liste verdi şimdi endokrinoloji bölümünü bekliyorum ordan çıkıp tekrar kendi doktuma gidicem muayene edicek moralim sıfır anlayacağın
Çok güzeller cnm güle güle kullansın tosuncuklarDuvar kağidi tamam, beşikler de tamam.![]()
Amin canimmÇok güzeller cnm güle güle kullansın tosuncuklar![]()
ayyy harikaaTeyzeleriii bugün kızımın ilk isimli tulumu geldi❤ ve ben ağladım tabisi siz de görün![]()