Joie tourist signature kabin boy baston bebek arabası aldım Joie gemm oto koltuğu ile beraber. Araba hafif, tek hamleyle kapanıp açılan ve en önemlisi az yer kapladığı için tercihim oldu.
Instagramdan sarehobitasarim kapı süsü sipariş ettim.
Korseyi doğum sonrası ayrem markadan alacağım. Trendyolda var satışı.
Aynen canım çok haklısın , ama işte sitres veren verene

yaaa

benimde fiyatlardan haberim yok ya

sezaryenle aynı fiyat olduğunu düşünmüştüm , ama bunu söylemesi bile güzel

Canım bebeğine çok iyi davranıyorsun, kendinede kıymetli davran ki son haftalara kadar rahatça gelin beraber.

Hiç bir şeyi takma ye iç yat dinlen.
0 kıyafetler ile diğerlerinin kokusu dediğin gibi birbirine girmiş bence ama dalin kokularını niye götürememiş ayrı yıkamana rağmen anlamadım.
Kıbrısın da yazdığı gibi 30 derecede yıkanması gerekiyor. İçine hiç sinmediyse bir daha yıka derim.
Ben nevresimleride bebek deterjanıyla yıkayıp kaldıracağım.
Gözlerim büyüdü sen ev işi yap ben bebeğe bakarım ne demek? Anneyle bebeğini ayrı tutmaya ne kadar hevesliler. Hiç bir zorlukta yanımızda olmazlar ama fikirleri istekleri daima var.

Kesinlikle mesafeyi koy bu konuda.
El emeği göz nuru çok güzel olacaktır şimdiden ellerinize sağlık annenle.

Bende şapka, patik, hırka, battaniye ördüm. Şimdide hasır oyuncak sepetlerine heveslendim kendim yapacağım.

Bugün eşimle doğum konusu konuşuyoruz diyor hayatım boşver sen suda doğum yap. Fiyatlardan haberin var mı dedim, arabayı satarım nolacak diyor. Dedim bu fedakarlığını herkes bilmeli. Üzerinede şimdi bunu okudum cuk diye oturdu. Bunlar birer işaret olmalı.