Ben artik doktorun kliniğine girince 3 saatten önce çikamiyorum, bugun yine oyle oldu.. nst de altta ki bebegimin pozisyonu el vermedigi icin hemsire evirdi cevirdi beni, pozisyon rahat olmayinca kasiklarimda agri hissettim ama nst düzgün ciksin diye bekledik.. muayene güzel geçti ogullarin boylari kilolari hem birbiriyle hem haftalariyla uyumlu.. altta ki bebegin nst sinde sanci cikmis az miktarlarda kisa süreli,doktor onu görünce dinlen sonra tekrar sanci bakilsin dedi, ikincisinde hic sanci cikmadi. Önümüzde ki hafta bi haftalik izne cikiyormus o yüzden isini şansa birakmak istemedi iki doz ciğer gelistirici yapti..
Muayeneyken altta ki bebek rahim agzini ölçmeye izin vermedi kendi cihazla ugrasinca oğlum yukari cikti, demek ki uzansan daha cok dinlensen bebek rahim agzindan uzaklascak dedi
kibrisss
canim, sende buna benzer sikinti vardi sende daha dikkat edersin canim.. zaten dinlenmeyle yatmayla geciyordu bundan sonra daha da dikkat etmek zorundayim. Artik oturmayacaksina bile getirdi lafi
Allah hepimizin yardimcisi olsun, izne çikacak olmasi da ayri gerdi beni.. Allah koymustur ins yoluna darda birakmaz bizi