• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şuan kuvezde durumu stabil dendi :) nefesi makinelerden alıyor

İkinci bebeğim olduğu için agrınin doğum sancisı oldugunu anladim. Acile gittim :) dogum baslamis dendi durdurulmaya calisildi ciger gelistirici vuruldu ilki sezeryandi zaten. Acilmam durmayinca sezeryana alındım hemen.

Mesanem rahmime yapişmış rahmimde incelme varmış bir anda sancilarim başladi ilk sezeryanımdan kaynakli rahmimde karnıma yapısmış hic haberim yoktu bundan kaynakli kizim erken geldi

Premature bebekler ilerler gerilerde dediler. Suan icin tarih vermiyorlar dokunmamada izin vermiyorlar uzaktan izliyorum sadece hortumlara bagli
Ah kuzum, kavuşun inşallah kucak kucağa yeni haberim oldu umarım herşey güzel ilerler 🙏❤️ hosgelmiş minik aceleci

Mama soran arkadaşlar bence hiç alıp çantanıza koymayın. Önceliğinizin anne sütü olacağını, gelmezse diye tedbiren koymak istediğinizi biliyorum. Ama öyle durumda hastane veriyormuş zaten. Ben biberon dahi almadım. İyi düşünelim iyi olsun, bol bol sütümüz olsun inşallah. 🤲🏻☺️

Sling alan arkadaşlarım kumaşın materyali ne? Yaziyor mu? Ben hb sling e bakıyorum internet sitesinden instagramdan falan ama materyali hakkında bir şey bulamadim
Kalın penye gibi kuzu ama aşırı sarkan bir kumaş değil, ben beğendim.

Evet bebeğim artık haftada bir gel dedi her gişimde önce nst sonra muayene oluyorum artık sayılı günlerimiz kaldı 🙏 hazırlıkları tam sadece çikolata kaldı oda erir diye son haftalara bırakırım diye düşünüyorum 🤭 senin nasıl gidiyor herşey yolunda dır umarım 🌸
Maşallah maşallah ❤️ 🥰 ne güzel kuzu, normal gidiyor çok şükür herşey canım benim baya var daha bana ama bende bugün bebişim kıyafetlerini yikadım, yavaş yavaş hazırlıklara başladım eksikleri aldım.

Teyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri 🥰🥰
Babasiyla birlikte yaptik 🤗🤗

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-28-18-02-01-344_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2023-07-28-18-02-01-344_com.instagram.android.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar bizim yastığı yapmak için tasarım yapti siparis verdiğim kişi renkler böyle olmayacak 🥰
Bu arada ruyamda dr umu gordum doğum kağıdımı dolduruyordu 21 agustos yazdı bakalim ne olacak 🥰
Bir de süt mısır hazir varken buzlugunuza koyun süt yapıyormuş buzunu çözmeden kaynatirsaniz taze taze oluyo 🥰

Eklentiler

• IMG-20230729-WA0013.webp
    IMG-20230729-WA0013.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 67
harika olmuş 😍 ben daha babasına ters kurduğu beşiği düzelttirecem oyy 😁😂

Ay harika olmuşş ellerinize sağlık 😍 yoksa siz anaokulu öğretmeni misiniz? ☺️
İlahiyatciyim, okul öncesi çocuklarada ders veriyordum, onlara yapardim el becerileri etkinlikleri 😊
Babasi isvicre çakisi zaten, sagolsun elinden her iş gelir. E ben size kapı süsünü atsam ona bayilirsiniz 🤩🤩

Tatil bitti bir kaç gün annemde kalıp kendi evime geçeceğim. Bayaa yorulmuşum bundan sonrası hazırlıkları tamamlayıp dinlenmeyle geçecek.
Bir kere saniyelik öyle bir sancı girdi ki doğuruyorum sandım eşim baya panik oldu, devamı gelmedi diye gitmedim hastaneye. Çarşamba kontrol var inşallah her şey yolundadır

Teyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri 🥰🥰
Babasiyla birlikte yaptik 🤗🤗

Ya bize de yapin 🩷
Cok guzel olmus.

harika olmuş 😍 ben daha babasına ters kurduğu beşiği düzelttirecem oyy 😁😂
Ahshshsah nasil ters???

Kizlar bizim yastığı yapmak için tasarım yapti siparis verdiğim kişi renkler böyle olmayacak 🥰
Bu arada ruyamda dr umu gordum doğum kağıdımı dolduruyordu 21 agustos yazdı bakalim ne olacak 🥰
Bir de süt mısır hazir varken buzlugunuza koyun süt yapıyormuş buzunu çözmeden kaynatirsaniz taze taze oluyo 🥰

Aaa bak gecen gun bir uye soruyordu sut misir yesem nolur diye, bende gaz olursun demistim. Demeseydim keske 🙄

Back
X