• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bende dün kontrole gitmiştim 14+1 dedi bebek uyuyordu baya uğraştık uyanmadı. Ayakları baya aşağıdaydı kasığımdaydı..

Haftasıyla uyumlu. Ama benim karnım hiç ama hiç çıkmadı. Hareketlerini de hissetmiyorum sizde durumlar nedir
Bazıların karnı çok az çıkar , 9 aylıkken sanki 5 aylık gibi olur , yani anormal bişey yok içini ferah tut☺️, ben 13 haftalıktayım ama kaç gün önce karnımın sol tarafında nabız gibi 3 kez bi hareket his ettim , ama bir kere oldu , bazıları 20 haftada his eder hareketi yani normal , bende kontrole gittiğimde uyuyordu bide sırtını dönmüştü çıkolata yedirdi dr biraz yürüdüm uyandı hareket etmeye başladı

kizlaaar bugun randevum var 14+1 im cok heyecanliyim ya cinsiyet belli olur mu acaba sanki ilk gebeligim gibi herseyi unutmusum
😀😀 benim dr 16 haftalıktan sonra söyleye bilirim dedi , bazı dr lar erken söylüyor benimki geç söyleyecek heralde bilmiyorum

Kızlar bende dün kontrole gitmiştim 14+1 dedi bebek uyuyordu baya uğraştık uyanmadı. Ayakları baya aşağıdaydı kasığımdaydı..

Haftasıyla uyumlu. Ama benim karnım hiç ama hiç çıkmadı. Hareketlerini de hissetmiyorum sizde durumlar nedir
Canım bende 12+5 iken gitmiştim doktora şuan 13+4üm ama benimde karnım çıkmadı daha. Doktorum ilk hamilelikte 20. Haftada anca bebeğin hareketlerinin hissedilebileceğini söyledi. Beklicez mecbur 🤣

Merhaba hanimlar. Geçen hafta cuma 12+3 ken gittik kontrole. Doktora cinsiyetleri hakkinda bi tahmininiz var mi diye sorduk, kesin gördüm deseydi ögrenecektik, sadece tahminim var deyince bizde kesin olunca öğrenelim dedik 😁
16+3 e randevu verdi. Çok merak ediyoruz ya. Tahminlerde yanilma ihtimali var, o bizi çok korkutuyor. Sadece muayene olarak devam ediyoruz keşke 1 muayene 1 kontrol şeklinde olsaydi haftaya gider cinsiyetleri öğrenebilirdik. Mecbur 3 hafta daha bekliycez 😬😬

Bende aynı canım cmt gittim 12+1 di
Cinsiyet hakkında çok tahmin yapamadım kız olabilir ama kesin bişey için 16.haftaya gün verdi
Yani tahmin yürütüp görüyolarsada bize bişey demiyolar 1 ay beklemkte çok zor ya bende sık sık gitmiştim hep şimdi 1 ay beklicem napcm bilmiyorum 😅
Merhaba hanimlar. Geçen hafta cuma 12+3 ken gittik kontrole. Doktora cinsiyetleri hakkinda bi tahmininiz var mi diye sorduk, kesin gördüm deseydi ögrenecektik, sadece tahminim var deyince bizde kesin olunca öğrenelim dedik 😁
16+3 e randevu verdi. Çok merak ediyoruz ya. Tahminlerde yanilma ihtimali var, o bizi çok korkutuyor. Sadece muayene olarak devam ediyoruz keşke 1 muayene 1 kontrol şeklinde olsaydi haftaya gider cinsiyetleri öğrenebilirdik. Mecbur 3 hafta daha bekliycez 😬😬

Bende aynı canım cmt gittim 12+1 di
Cinsiyet hakkında çok tahmin yapamadım kız olabilir ama kesin bişey için 16.haftaya gün verdi
Yani tahmin yürütüp görüyolarsada bize bişey demiyolar 1 ay beklemkte çok zor ya bende sık sık gitmiştim hep şimdi 1 ay beklicem napcm bilmiyorum 😅
mecbur bekliycez. Bi haftasi gecti bile.. sizlerde de muayene seklinde mi ilerleniyor. Bazi özeller 1 muayene ücreti, 1 ücretsiz kontrol seklinde ilerliyor.

Kızlar benim aşırı bir sivilce problemim var çevremdeki herkes kız bebek olacağını söylüyor, sivilceleri olup kızı olan var mı 🤣 bu konuda bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi 🤣

Back
X