• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Selam arkadaşlar, kasık ağrısı ve adet ağrısı gibi bir ağrım oldu bugün siz de de arada böyle ağrılar giriyor mu acaba ya korktum bi anda olunca

İyi dedin canım hemen bir maden suyu içeyim ☺️
Ani agrilar giriyor canim,genişleyen rahim kaslari sebep oluyormus. Bazisi magnezyum destegi almalisiniz diyor. Bende dr simdi ek vitamin vermedi diye sorup kullanmak istemedim.. maden suyu icmeye özen gösteriyorum
Muz'da da magnezyum var kızlar. Muz da yerseniz biraz azaltıyor. (Maden suyunu günde 1 taneden fazla içme dedi doktorum) Ben geçen hafta magnezyum vs. vitaminlerine başladım. Bakalım kasık ağrısı azalır inş.

Haklısın canım ,esım de destek olur sağolsun istersem. Bende dinlenmeye çalışıyorum ama bazen işten gel yemek yap bulaşık çay derken oturmuyorum nerdeyse, yok o devir bitti gerekirse bı yardımci tutarım. Yemekleri bir yerden söylerim. Bebeğimden kıymetli değil onu zor buldum yine Rabbim gösteesin yokluğunu 💓
Geçmiş olsun kuzum. Bir arkadaşıma da oldu. Doktor tuvalet hariç kalkma mümkünse onu da az yap demişti :) Çorabını bile eşin giydirsin dedi 1 hafta sık dişini.. Ama bu kanama süreci geçince de çay may bırak o işleri artık. Biz çalışan kadınlara zor valla bunlar. Yemeği yap ye tamam. Kirlileri sofrayı toplarken koyarsam makineye koyuyorum. Bulaşıkları eşim yerleştirip diziyor artık sağ olsun.. Haftasonu enerji bulursam yapıyorum gerisini valla..

Kızlar 13+6 ikizlere hamıleyım afedersınız tuvaletımı yaparken kasıklarım çok ağrıyor normalde agrım yok şükür de normal demı bu durum.Bıde bı kac hafta önce hareketlerını segırme seklınde hıssetmıstım sonra hıs hıssetmedım yada oldu ben farketmedim 😂
benim de bu aralar buluyor ya idrar yaparken. Ama fark ettim ki çok dolduğu zaman oluyor. Çok tutmamaya çalışıyorum..

a trendyoldna en ucuzu aldım oda bozuldu

Evet ablamda bana braun al dedi ama çok pahalı bakacağım artık bir ara ona da sıra gelir normal dijital var bende ağız makat ve kolaltı şeklinde ölçebilen çocuğun doktoruna da sorarız olmazsa kuzenimde basit olan yeterli bence dedi
Ben de Braun'un kulaktan ateş ölçerini aldım. Daha kasım ayında bebiş ortada yokken sağlam bir indirim oldu diye aldım :)

ventolin ve fizyolojik serumu içine koyuyorsun maskesi var ağzına takıyorsun çocuğun. çocuk hasta olunca balgamı olunca falan nefes almakta zorlanıyor çocuk hastalandığında hemen takıp rahatlatıyorsun bahar döneminde aşırı işe yarıyor
Bunu almak şart mı sizce? Sosyal medyada çok fazla paylaşılıyor şu indirimde bu indirimde diye. Ama ben hasta olursa diye almak mantıklı gelmedi :) İlk gebelik çocuk yok ya hastalık düşünmediğim için sanırım :):) Yani bu olmadan olmaz mı?

Eklentiler

• E6E9EDB3-07CD-4A76-8DA5-000C7FA19DCA.webp
    E6E9EDB3-07CD-4A76-8DA5-000C7FA19DCA.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar merhaba,
Ben de 12 haftalık hamileyim. Gece kasık ağrılarım oluyor diye doktor magnezyum verdi ama prospektüsünde hamilelere önerilmiyor yazıyor. Sizde de öyle yazıyor mu? Kararsız kaldım kullanıp kullanmama konusunda. Aynı şekilde D vitamininde de yazıyor, ona da cesaret edemedim. Siz kullanıyor musunuz D vitamini?

Kızlar merhaba,
Ben de 12 haftalık hamileyim. Gece kasık ağrılarım oluyor diye doktor magnezyum verdi ama prospektüsünde hamilelere önerilmiyor yazıyor. Sizde de öyle yazıyor mu? Kararsız kaldım kullanıp kullanmama konusunda. Aynı şekilde D vitamininde de yazıyor, ona da cesaret edemedim. Siz kullanıyor musunuz D vitamini?
Yok canım d vitamini ben ilk baştan kullanıyorum yani elevit ve imom kullanıyorum içinde bütün vitaminler var magnezyum saşe mi aldın ?? Ben magnezyum diasporal saşe kullanıyorum ve eczane eşime direk eşiniz hamile mi demiş ? Yani hamileler kullanıyor bu vitamini

Kızlar merhaba,
Ben doktorun yönlendirmesiyle başından beri kullanıyorum d vitamini, magnezyumu 2.trimesterda başlayacaktı ama siyatik sinir sıkışması nedeniyle erken başladık ona da

Eve geldim kızlar, doktor tekrar baktı kesenin altında kanama alanı oluşmuş kahverengi halde ve az az gelmeye devam ediyor, prolaton iğne verdi, progestan verdi, dikkat edeceksin 10 gün yat dinlen stres yapma uzan dedi. Dinlenecegim bakalım bebeğimi 2 kere gördum dün bugün o iyiydi kareket ediyordu çok şükür, haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım
Geçmiş olsun canım inşallah her şey yolunda ilerler 🙏🏻bol bol dinlen güzel şeyler düşün

Bunu almak şart mı sizce? Sosyal medyada çok fazla paylaşılıyor şu indirimde bu indirimde diye. Ama ben hasta olursa diye almak mantıklı gelmedi :) İlk gebelik çocuk yok ya hastalık düşünmediğim için sanırım :):) Yani bu olmadan olmaz mı?
şöylekı , bu arkadasın her evde olması gerekır mutlaka.Eğer kı boyle bı hastalık oldugunda da alabılırsınız tabıkı ama ımkan varsa ozellıkle sessızlerınden evde bulundurmak hem cep ıcın maddıyat olarak hemde o anın panıklıgı ıle oylesıne bıseye eczaneden alıp koyacagına. Birde emın ol sonradan da evde dıyorsun olsun bılınclenıp nerde kullanacgını da bılıncede oglum 4 yasında kıs oldumu elım ayagım oluyor ama ben ılk hastakyen 3 aylıktı apar topar aldım eczaneden hıcte hosuma gıtmıyor o zaman bıle 250 lıra para verdım ona 4 sene once , sessızlerı o zaman 100 lıra daha verır onlardan alırdım.Ama doktor hemen baslaman gerek dıyınce mecbur alıyorsun kucukken bırda bronsıolıt cok cabuk oluyor bebekler , ve yenıdogan 6 aylık donemde hastaneye yatma durumu olabılıyor hızlı ılerleyınce faln gıbı gıbı

olursa demeyelimde kesin hasta oluyorlar bu bahar ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir daha pahalanmadan almak mantıklı ama almak istemezseniz tabi sizin kararınız :)) hastanedede taktorabiliyorsunız

Back
X