• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bugün doktora gittim cinsiyeti söylemedi erkek bebek çok istiyorum ama söylemediğine göre kız olabilir yani pozisyon uygun değil gibiydi bu yüzden söylememiş olabilir diye düşünüyorum ya da yanıltıcı olmadın diye üç hafta sonra gel dedi bu da son görüntüsü

Eklentiler

• 43C533CA-A057-400F-9D7A-D05BBB9C3A09.webp
    43C533CA-A057-400F-9D7A-D05BBB9C3A09.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 87
  • D34957C5-0A61-422A-B4EA-37AD17E807F2.webp
    D34957C5-0A61-422A-B4EA-37AD17E807F2.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar progestanı ilaç olarak yutuyorum halsizlik ve uyku yapıyor, kanama olduğu için de fitil olarak kullanmaktan çekiniyorum, fitil olarak kullansam olabilir mi ? Yani kanama olmasına rağmen
Benim kahverengi lekelenme olduğu dönemde fitil olarak kullanmıştım

Doktor bana hem ağızdan al dedi hem değiştik olarak kullan dedi öyle yapıyorum hatta fitil olarak kullanmak faydalıdır dediler.Ağızdan aldığımda da ben de uyku halsizlik yapıyor hatta basım dönüyor çok şekerimde düşüyor gibi oluyor
Aynen canım etkiliyor malesef, iyi o zaman fitil olarak kullanayım faydalı bile demişler👍

Anneler ihtiyaç listesi hazırlayayım diyorum da yavastan. Anne yani yatağı düşünüyorum. Ama şu küçücük besiklerden değil,park yatakların anne yani olanları varmis onlardan dusundum. Deneyimlerinizi,önerileriniz neler? Marka önerisi?

Anneler ihtiyaç listesi hazırlayayım diyorum da yavastan. Anne yani yatağı düşünüyorum. Ama şu küçücük besiklerden değil,park yatakların anne yani olanları varmis onlardan dusundum. Deneyimlerinizi,önerileriniz neler? Marka önerisi?
Park yatak daha iyi kullanışlı olur. Mobilya alma sakın .

Park yatak daha iyi kullanışlı olur. Mobilya alma sakın .
Evet öyle gördüm ben de. Suanlik zaten mobilya seklinde düşünmüyorum. Ama park yataklar normalde bu şekilde olmuyordu( ablamdan biliyorum eskiden) simdi bu şekilde ayarlanabilir yapmışlar ama olumsuz bir yönü var mi onu merak ettim. Sağlam midir değil midir?

Evet öyle gördüm ben de. Suanlik zaten mobilya seklinde düşünmüyorum. Ama park yataklar normalde bu şekilde olmuyordu( ablamdan biliyorum eskiden) simdi bu şekilde ayarlanabilir yapmışlar ama olumsuz bir yönü var mi onu merak ettim. Sağlam midir değil midir?
İyi bir marka alırsan sağlam olur elbette. Ve kullanışlıdırlar yengem kullanıyor en azından bebeğin düşme riski yok . Olur da mobilya düşüneceğin zaman da motessori tarzı alırsın risk az en azından

Ben Elele markasının madre modelini çok beğendim, trendyoldada çok satanlarda fiyatı 2500TL civarı, fonksiyonları çok özellikle anne yanı olabiliyor olması ve beşik gibi sallanması avantaj gibi geldi bana. Muhtemelen onu alacağım

Ben Elele markasının madre modelini çok beğendim, trendyoldada çok satanlarda fiyatı 2500TL civarı, fonksiyonları çok özellikle anne yanı olabiliyor olması ve beşik gibi sallanması avantaj gibi geldi bana. Muhtemelen onu alacağım
Park yatakları görünüş olarak beğenmiyordum ama çok pratikmiş gerçekten 🙂 ben de düşüneceğim bu ürünü.

Bizim kraftın park yatağı anne yanı olarak yan tarafı aşağı indirilebiliyor.sallanma özelliği de var ama kullanmadım hiç.şimdi kızım 16 aylık en alt kademe kullanıyorum hep memnundum.ama yatak bakmaya başlıcam bir iki aya odasını ayırcam montessori mi alsam bilemedim

Benim göğüslerim büyüdü ama sadece üçlarında bi hasaslık var oda dokununca oluyor yani hiç ağrıtmıyor ,ama bende sırt üstü uyuyunca karnımın altı çok feci ağrıyor hep yan yatmalıyım
evet bende sırt üstü yatamıyorum ya da bacağımı kendime doğru çekmem lazım, benim göğüslerde hem hassasiyet hemde büyüme var ve öyle böyle değil 🤦 zaten büyüktü daha da büyüdü

Kızlar progestanı ilaç olarak yutuyorum halsizlik ve uyku yapıyor, kanama olduğu için de fitil olarak kullanmaktan çekiniyorum, fitil olarak kullansam olabilir mi ? Yani kanama olmasına rağmen
olur tabiki neden olmasın, ağızdan alınınca yan etkisi çok fazla oluyor ve vajinal yolla emilimi daha iyi zaten

Çok kanama yoksa kullan benim kanamam birazcık durunca fitil olarak kullandım hala kullanıyorum

evet bende sırt üstü yatamıyorum ya da bacağımı kendime doğru çekmem lazım, benim göğüslerde hem hassasiyet hemde büyüme var ve öyle böyle değil 🤦 zaten büyüktü daha da büyüdü
İnşallah geçer ama 18 aydan sonra daha da çok büyür diye okumuştum ama bilmiyorum 🤔 aynen ayaklarımı kendime doğru çekiyorum uzansam bile oda çok kısa

Bizim kraftın park yatağı anne yanı olarak yan tarafı aşağı indirilebiliyor.sallanma özelliği de var ama kullanmadım hiç.şimdi kızım 16 aylık en alt kademe kullanıyorum hep memnundum.ama yatak bakmaya başlıcam bir iki aya odasını ayırcam montessori mi alsam bilemedim
Montessori yataklar çok beğeniyorum güzel seçenek 🥰

Back
X