• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ay bende özlemişim :KK200:
ah canım yaa okudum biraz yazılarını, her gebelık kendıne özgüdür inşallah saglıkla kucagına alacaksın,
Rabbım yardımcın olsun, vesvese her zaman oluyor ya..
hayatım her evresınde ama seni eline almasına izin verme..
ne zaman ayrıntılı ulturasonun ?
Daha çok canım yemek ikili tarama yaptırdım.İlk gebelık rısklı olduğu ıcın sağ olsun doktor çöm ilgilenıyor.13.haftayım şu an dualarını eksik etme 🤲🏻

Merhaba canım, aminn kimseye yaşatmasın 🙏 pıhtılaşma sorunum yoktu canım, görünen hiçbir sorunum yoktu, hatta 2 lim bile çok iyi çıkmıştı, o dönem kızım ufaktı 1 buçuk yaşında falan, hem emziriyordum hem beklemedigim bir gebelikti, sanırım vücudum çok vitaminsiz ve yetersiz kaldı, ben buna bağlıyorum. Folik asit kullanımi ilk 3 ay önemli hatta öncesinde önemli diye de her yerde belirtirim. Sevgiler 🌸
Anladım canımmm,
evet yenı bır hamılelıge vucut henuz hazır olmadıgı için olabılır haklısın. Rabbım bır daha yaşatmasın
aynen gebe kalmaadan once 3 ay folık asıte baslanmalı,
sevgiler :KK36: :dua:

Merhaba arkadaşım biraz okudum geçmişini aynı şeyleri yaşamışız benim de ilk gebelıgım spina bfıdalıydı 😞Sonrasında 3 yıl gebe kalamadım ve şu an hamıleyım 13.haftadayım.İnanılmaz korku ve endişe ıcındeyım.Travmalarım başladı yöne aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum.Senın ikinci gebelik nasıldı ?

Merhaba arkadaşım biraz okudum geçmişini aynı şeyleri yaşamışız benim de ilk gebelıgım spina bfıdalıydı 😞Sonrasında 3 yıl gebe kalamadım ve şu an hamıleyım 13.haftadayım.İnanılmaz korku ve endişe ıcındeyım.Travmalarım başladı yöne aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum.Senın ikinci gebelik nasıldı ?
Benim 2. Gebeliğim spina bifidaydı canım, diğer gruptan yazdım sana 🥰 lütfen sakin ol ve iyi ol, zaten önlemini almışsin folik asit kullanmışsın daha çok doktora git daha sıkı takip ol, benim gebeliğim çok şükur çok güzel ilerliyor. Aynı korku ve stresi yaşasam da bunun bana bir faydası olmadığın aksine bebeğimi olumsuz etkilediginin farkindayım, o yüzden biraz tevekkül biraz önlem, biraz da anın tadını çıkarmaya bakıyorum ❤️ herşey güzel olacak 🥰

Daha çok canım yemek ikili tarama yaptırdım.İlk gebelık rısklı olduğu ıcın sağ olsun doktor çöm ilgilenıyor.13.haftayım şu an dualarını eksik etme 🤲🏻
içini ferah tut bolca dua et,
doktorda sıkı takip edıyormus bundan sonrası artık tevekkül, bolca dua etmek..
yoksa hem kendıne hem bebegıne zarar verır bu evham..
Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
hepımıze saglıklı,hayırlı evlatlar versın :dua:

Teyseler günaydın. Bis bugün 18. haftaya başlıyoruz. İlk gebeliğim hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum. Hisseden var mı bu haftada?

içini ferah tut bolca dua et,
doktorda sıkı takip edıyormus bundan sonrası artık tevekkül, bolca dua etmek..
yoksa hem kendıne hem bebegıne zarar verır bu evham..
Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
hepımıze saglıklı,hayırlı evlatlar versın :dua:
Canım papatyam sen de iyiki varsın seın nasıl gıdıyor her şey yolunda mı

Benim 2. Gebeliğim spina bifidaydı canım, diğer gruptan yazdım sana 🥰 lütfen sakin ol ve iyi ol, zaten önlemini almışsin folik asit kullanmışsın daha çok doktora git daha sıkı takip ol, benim gebeliğim çok şükur çok güzel ilerliyor. Aynı korku ve stresi yaşasam da bunun bana bir faydası olmadığın aksine bebeğimi olumsuz etkilediginin farkindayım, o yüzden biraz tevekkül biraz önlem, biraz da anın tadını çıkarmaya bakıyorum ❤️ herşey güzel olacak 🥰
Yaa öyle mi benim ilkiydi rabbım bı daha yaşatmasın inşallah saglıkla hayırla kucaklayalım haftalarımız da yakınmış benim 13+3 🙏Haberleşelim burdan güzel haberlerle .Üçlü tarama yaptıracak mısın arkadaşım

Canım papatyam sen de iyiki varsın seın nasıl gıdıyor her şey yolunda mı
sende ıyı kı varsın canımmm,
Rabbım yardımcımız olsun, bır gun bunları unutacağız yavrularımız mıs gıbı uyurken neler yasadık hepsı gectı dıyecegız ınsallah :KK36: :KK200:
bende cok sukur canım ıyı olmaya calısıyorum , kurtaj sonrası kan testı verdım her hafta, degerım sukur 17ye kadar dustu,3 haftada bır tekrarlıycaz beta testını..
cunku 6ay korunma verdı doktor, gebelık olmaması gerekıyor..
inşallah bu surecler gecer gıder bende saglıkla yavruma kavusurum:dua:

Selam kızlar bugün perinatoğa göründum, çok şükür herşeyi saglıklı hatta biraz haftasının önunde ölçümleri 🙏 sanırım cinsiyeti de öğrendım 🤣 eşime de söylemedim balon patlatıcağız 💙sanırım bir oğlum olacak, ben pipi gördüm, doktor da erkeğe benziyor dedi, ya biraz daha mı beklesem ki emin mi olsam 😅 bana bı akıl verin neredeyse 15 haftalık görünüyor bebiş yani belli olmuştur demi

Yaa öyle mi benim ilkiydi rabbım bı daha yaşatmasın inşallah saglıkla hayırla kucaklayalım haftalarımız da yakınmış benim 13+3 🙏Haberleşelim burdan güzel haberlerle .Üçlü tarama yaptıracak mısın arkadaşım
İkili de sorun görünmüyor eğer doktor isterse yaptırırım kuzum ama istemezse yaptırmam zaten yeni perinatolog a göründüm, 3 lü hangi haftalarda yapılıyordu ?
Evet haberleselim inşallah ❤️🥰

Selam kızlar bugün perinatoğa göründum, çok şükür herşeyi saglıklı hatta biraz haftasının önunde ölçümleri 🙏 sanırım cinsiyeti de öğrendım 🤣 eşime de söylemedim balon patlatıcağız 💙sanırım bir oğlum olacak, ben pipi gördüm, doktor da erkeğe benziyor dedi, ya biraz daha mı beklesem ki emin mi olsam 😅 bana bı akıl verin neredeyse 15 haftalık görünüyor bebiş yani belli olmuştur demi
Hayırlısı olsun canım benim çok sevindim😇 benimde bebişin erkek olduğu ultrason ile tam 14 haftalıkken gözüktü canım hatta bak ekliyorum ultrason görüntüsünü, benim zaten fetal dna da erkek çıkmıştı biz öyle öğrenmiştik ama eğer ki öğrenmeseydik de 14. Haftada ultrasonda belli olmuştu

Eklentiler

• 16806842664544428350344039606605.webp
    16806842664544428350344039606605.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 86
Sagol canim benim Amin bu arada bugün testi yaptırdım fetal dna yanliz ödeme yaptigima dair makbuz vermediler heryer öyle yapiyor mu hatta Bi yerde mi kullancaksin dedi nedense tuhafima gitti onam formu istedim onu yolladılar makbuz fiş vermediler neden olabilir

Özel hastanede doğum yapan kişiler, ayrıntılı fatura ile SGK'ya başvuru yaparsa, doğum ücretinin belli bir kısmını alıyormuş diye duydum. Sanırım devletin belirlemiş olduğu bazı standart fiyatlar var, o fiyatların üzerinde oldukları için mi yoksa fiyatı şişirmek için faturaya farklı şeyler detaylandırdıkları için mi bilmiyorum ama bu gibi şeylerden dolayı özelde doğum yapan birçok kişiye ayrıntılı fatura verilmiyormuş.
Tam olarak nedir, nasıldır bilmiyorum.

Acaba sizinde öyle bir şeyden dolayı olabilir mi diye düşündüm ama bilemedim.

Bizde 15de gideceğiz doktora.
Cinsiyet söylerse , kimseye söylemesem mi diyorum 😅
Çevremde bazı kişilerin sonradan cinsiyeti değişmişti ( doktorun söylemiş olduğu cinsiyet tahmini yani ) 😅

Özel hastanede doğum yapan kişiler, ayrıntılı fatura ile SGK'ya başvuru yaparsa, doğum ücretinin belli bir kısmını alıyormuş diye duydum. Sanırım devletin belirlemiş olduğu bazı standart fiyatlar var, o fiyatların üzerinde oldukları için mi yoksa fiyatı şişirmek için faturaya farklı şeyler detaylandırdıkları için mi bilmiyorum ama bu gibi şeylerden dolayı özelde doğum yapan birçok kişiye ayrıntılı fatura verilmiyormuş.
Tam olarak nedir, nasıldır bilmiyorum.

Acaba sizinde öyle bir şeyden dolayı olabilir mi diye düşündüm ama bilemedim.
Bilmiyorum ki dogum olayida yok daha var doguma

Teyseler günaydın. Bis bugün 18. haftaya başlıyoruz. İlk gebeliğim hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum. Hisseden var mı bu haftada?
Benim ikinci gebeligim ben bu kez cok erken haftalarda hissetmeye başladim. Çok mutluluk verici. Saglikla sihhatle kucagimiza almak nasip olsun ins 🤲🤲

Hayırlısı olsun canım benim çok sevindim😇 benimde bebişin erkek olduğu ultrason ile tam 14 haftalıkken gözüktü canım hatta bak ekliyorum ultrason görüntüsünü, benim zaten fetal dna da erkek çıkmıştı biz öyle öğrenmiştik ama eğer ki öğrenmeseydik de 14. Haftada ultrasonda belli olmuştu
Ay maşallah nasıl net görünüyor☺️💙sağlıkla kavuşun, evet bende görünür diye düşündüm bı de perinatalog daha detaylı bakıyor ya kocaman gördüm gibi kağıt vermedi ama 😅🙈 inanamıyorum belki de bilmiyorum, başından beri erkek hissediyordum zaten 🥹

Back
X