• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Pişikten göz açamaz oldum
Bizimde çok pişiğimiz olmuştu nokta nokta kanıyordu doktor fito krem ve hamazinc diye bir krem verdi. Hamazinc her alt açmada fitoda 1 sabah 1 akşam sürülüyordu. Fitoyu sürdüğüm gecenin sabahı hiç bişey kalmamıştı

Yok aç değil gelişimin bir parçası, oral döneme girmiş oluyor. Benim kız daha başlamadı. Emziği çok seviyor emzik verdim hep acaba ondan mı gecikti diye düşündüm
Olabilir belki benim kızım emziği pek sevmedi zorla vermeye çalışıyorum, bu bilgileri nerden okuyosunuz ben de okusam 🙂

Sanırım benim ama benim işler çok karıştı. Süt alerjisi diyeti ve mamasına rağmen gaz sorunu devam edince çocuk gastroya gittim. O doktoru sevdim dedi ki süt alerjisi diyemem çünkü kilo alımı iyi. Bana şunu önerdi ön sütü ayır (esas gaz yapan kısım oymuş) arka sütü ver. Hastane tipi sağma makinası kiraladım. 1 haftadır o şekilde yapıyorum rahatlama oldu. Diyeti de peynir ve yoğurt yönünden bozdum. Sadece direkt süt ve sütlü tatlı falan tüketmiyorum
Ben de diyete devam ediyorum, kakadında hala mukus var ancak rengi yeşilden sarıya döndü ya diyet ya da probiyotik işe yaradı. Probiyotiği kullanmıyorsan doktoruna sormanı öneririm

Pişikten ben de çok çektim. Çaresi çok sık bez değiştirmek ve ben her kakada poposunu yıkıyordum. Ara günde 1-2 kez de bezsiz yatırıyordum. Islak mendil asla. Dışarı çıkarken bile ıslak pamuk taşıdım. Eğer ciğer gibi olduysa doktora götürmeni tavsiye ederim. Bana ilaç merhem vermişti. Ama bunlar kortizonlu olduğu için 2-3 gün kullanılıyor. İsim veremem o yüzden. Doktor reçete etse iyi olur
Havalandırma dışında diğerlerine dikkat ediyorum bez ne kullanıyorsun bezden şüphelwndim

Bizimde çok pişiğimiz olmuştu nokta nokta kanıyordu doktor fito krem ve hamazinc diye bir krem verdi. Hamazinc her alt açmada fitoda 1 sabah 1 akşam sürülüyordu. Fitoyu sürdüğüm gecenin sabahı hiç bişey kalmamıştı
Fito bende de var deneyeyim teşekkür ederim

Back
X