2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben 1 paket 1 numara 1 pakette 2 numara bez aldım bu numaralar için 1 paket daha almak lazmmı acaba
Kuzu günde 10 Bez gidiyor bebişe ben öyle hatırlıyorum kaçlı aldın bilmiyorum, bebeğin kilosuna göre vs çok değişir, stok yapmak istiyorsan 3 al indirimden. Alacaksan 1 çok alma bence 2 al çok fark yok aralarında diye düşünüyorum.

Ay olmaz mı😀 bizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı😀 açtırcaklar ağzımı😀😀
Bende herkesin ağzını kapatıyorum şimdiden 😅 ben annesiyim ben koyacam diye kimse karışamaz 😌

Hiç sorma kuzum valla hiç sorma 😩 bu kızın totosunu pataklıycam hele bi doğsun 😃
Kıyamazsııın 😆 şimdi öyle diyorsun da, ben baya bi çok narin sevdim, çok çıkardim kızımda, senin gibi diyordum ☺️ bı gün teyzesi biraz hırçın sever, 6 7 ayliktı hırpalama çocuğumu yaa diye almıştım elinden 🤣🤣

ben de asla 1 saatten fazla dışarda kalamıyorum çıkmadan 1 saat önce falan sıvı alımını kesiyorum yoksa idrar kapıda nöbet tutuyor 😄 aşırı sıkıştırıyor çabucak işlerimi halledip eve dönüyorum ☺️
Öyle gerçekten 😅 geçen internette şey diyordu, vücudum çok çiş üretiyor keşke kafam bu kadar çalışsaydı 😆

Günaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar verdim, yarın alacağım rutin takip dedi, dün yazlık kıyafetleri çıkardım eskileri kaldır dağ gibi ütü erit, çamaşır makinasıyla kanka olduk resmen 🤪 dün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum 🫥 siz neler yapıyorsunuz?
Merhaba benimde ayaklarımın altı ayakta kalınca acayip ağrıyor ve yanıyor şimdi en rahatsız eden bu oluyor beni

Kıyamazsııın 😆 şimdi öyle diyorsun da, ben baya bi çok narin sevdim, çok çıkardim kızımda, senin gibi diyordum ☺️ bı gün teyzesi biraz hırçın sever, 6 7 ayliktı hırpalama çocuğumu yaa diye almıştım elinden 🤣🤣
Yaaa kıyılmaz tabii ne zahmetlerle doğurcaz çok kıymetliler teyzesi ❤️

Bana doktor tarih verdi 19 la 21.hafta aradı gidebirsin diye 22 dolmadan önceki bi süreyi vermiş yani
selam kızlar nasılsınız 💕 uzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim 🥰 benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka 😍😍 normalde her gece kendimi dinlerdim ama tık yoktu birazda çarpıntım olduğu için elimi karnıma koyduğumda kendi nabzımı duyuyordum belki de bu yüzden hareketlerini biraz geç hissettm ama olsun 🥰 geçen hafta dr a göründük bayramdan sonra detaylıya randevu verdi ama eşim de çok gelmek istediği için 21.haftamda gidemeyeceğim sonraki haftalar da gitmem de sakınca olur mu acaba ☺️

Bende öyle düşündüm canım artık 1 almıycam 2 3 alrım oda 2 paket olsa yeter
Kuzu günde 10 Bez gidiyor bebişe ben öyle hatırlıyorum kaçlı aldın bilmiyorum, bebeğin kilosuna göre vs çok değişir, stok yapmak istiyorsan 3 al indirimden. Alacaksan 1 çok alma bence 2 al çok fark yok aralarında diye düşünüyorum.

Bende herkesin ağzını kapatıyorum şimdiden 😅 ben annesiyim ben koyacam diye kimse karışamaz 😌
İsim konusuna sinir oluyorum ne söylüyorsam beğenilmiyor , yani eşime zaten zor beğendiriyorum bide aileler karışıyor yok efendim bu isim şuna benziyor ona benziyor sonra isim önermeye başlıyorlar , kendi annem bunu daha çok yapıyor eşimin ailesinden😤😤😤🤣🤣🤣

Günaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar verdim, yarın alacağım rutin takip dedi, dün yazlık kıyafetleri çıkardım eskileri kaldır dağ gibi ütü erit, çamaşır makinasıyla kanka olduk resmen 🤪 dün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum 🫥 siz neler yapıyorsunuz?
Ben çok dışarda kalamıyorum kalsam bile tuvalete yakın bir yer olması gerekiyor ama bende çok çabuk yoruluyorum , dün alışverişe çıktık oda çok kısa köpeğimi veterinere götürdüm geldim baktım mahv olmuştum , gece 9da uyudum yorgunluktan 🤣🤣🤣🤣🤣

selam kızlar nasılsınız 💕 uzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim 🥰 benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka 😍😍 normalde her gece kendimi dinlerdim ama tık yoktu birazda çarpıntım olduğu için elimi karnıma koyduğumda kendi nabzımı duyuyordum belki de bu yüzden hareketlerini biraz geç hissettm ama olsun 🥰 geçen hafta dr a göründük bayramdan sonra detaylıya randevu verdi ama eşim de çok gelmek istediği için 21.haftamda gidemeyeceğim sonraki haftalar da gitmem de sakınca olur mu acaba ☺️
Merhaba canım dr’a sor galiba bi haftadan sonra olmuyormuş bebek çok büyüdükten sonra ben öyle duydum

Back
X