- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Aynılarını bende yaşıyorum kabızlık  şişkinlik mahvediyor 

Günaydın , biraz daha bekle inşallah geçer , bende iyim kabız oluyorum şişkinlik oluyor çok fecigaz sancısı… böyle işte

Allah yardımcın olsun
 Allah yardımcın olsun
		 bu kızın totosunu pataklıycam hele bi doğsun
 bu kızın totosunu pataklıycam hele bi doğsun 
 bizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı
 bizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı ben annesiyim ben koyacam diye kimse karışamaz
 ben annesiyim ben koyacam diye kimse karışamaz 
 şimdi öyle diyorsun da, ben baya bi çok narin sevdim, çok çıkardim kızımda, senin gibi diyordum
 şimdi öyle diyorsun da, ben baya bi çok narin sevdim, çok çıkardim kızımda, senin gibi diyordum  bı gün teyzesi biraz hırçın sever, 6 7 ayliktı hırpalama çocuğumu yaa diye almıştım elinden
 bı gün teyzesi biraz hırçın sever, 6 7 ayliktı hırpalama çocuğumu yaa diye almıştım elinden 
 aşırı sıkıştırıyor çabucak işlerimi halledip eve dönüyorum
 aşırı sıkıştırıyor çabucak işlerimi halledip eve dönüyorum  

dün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum
 dün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum  siz neler yapıyorsunuz?
  siz neler yapıyorsunuz?

uzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim
 uzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim  benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka
 benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka