• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar bugün perinatolog organ taramamızı yaptı. Çok şükür her şey yolunda. Karından baktı ama vajinal olarak da rahim ağzı uzunluğuna baktı. Şuan 21+3 olduk ve bebeğimizin kilosu biraz fazla :) 530 gram çıktı:)zamanla haftasına uyumlu olurum sanırım. Sizin bebişlerin kilosu ne durumda
bende 21+3 te bakıldım, 442 gr dı ☺️

Amin insallah teşekkür ediyorum🌸
Bu arada ben de asagida hissediyordum doktora da söyledim baktı rahim ağzı uzunluğun ve bebeğin yeri gayet iyi dedi hem bebek küçük oldugu icin hem de kasik tarafındaki derimiz ve yag tabakamiz daha ince olduğu icin orada hissediyormusuz yanı oradaki hareketleri bu haftalarda anca hissedebiliyormusuz. Sakin kafana takma yani 🌸
Ay sanki herşeyi unutup baştan yaşıyorum yani😆 annelik deli bir sevda,

Kızlar günlük hareketleriniz nasıl? Yürüyüş yapıyor musunuz? Benim yürüyüşten sonra ellerimde şişmeler başladı bu durumu yaşayan var mı acaba?
ben yapıyorum dışarı çıkamasam bile evde yapıyorum, öyle bi şişlik olmadı bende aksine daha enerjik oluyorum, yürümediğim zamanlar hantal bir kediyim 😽

Geçmiş olsun canım, bende bı kaç gündür aynı durumdaydım ama geçti gibi tam iyileşemesemde 🫣 lütfen dikkat et zaten bünyemiz zayıflıyor
Sağol benim hala geçmedi kadın doğum doktorum bi şurup söyledi onu aldım ama gribim sanırım öksürüğe çevirecek öyle duruyor ya

Beni takip eden doktorum plesantanın durumuna rahim ağzı kapalımı uzunluğu ne durumda en başından beri hep baktı
Bu sefer detaylı için perinatoloğa gittim ben oda aynı şekilde riskli bir durum var mı erken doğumu etkileyen bir şey var mı dedi baktı plesantam aşağıdaydı şuan sorun yok rahim ağzını kapatmıyor dedi
Belki bakmıştır sanada ama detaylı bilgi vermemiştir riskli bir durum olmadığından
Anladımm teşekkür ederim detaylıda sorarım olmadı ben de

Kızlar günlük hareketleriniz nasıl? Yürüyüş yapıyor musunuz? Benim yürüyüşten sonra ellerimde şişmeler başladı bu durumu yaşayan var mı acaba?
Benim ellerim davul gibi şişiyor yürüyüş yapınca o yüzden yürüyüşe çıkarken alyans vs takmıyorum. Dün 10 bin adım atmıştım 1.5 saat içerisinde ve ellerim tanınmayacak durumdaydı. Çok doğal bir süreç diye düşünüyorum.

Back
X