• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
24.haftadayım. Bugün bir diyetisyenle görüştüm yarın başlıyorum. Yoksa psikolojim bozulacak.
Bana da çok almışsın diyorlar .Asıl 6 ayda almaya başlanıyor diyorlar .korkmaya başladım .
Sadece kahvaltıda tüketmek için tam buğday ekmeğine başladım .beyaz ekmeği bıraktım . Pilav yemiyorum çok canım çekerse arada makarna yiyorum .
Normalde de kilosu olanlar daha çok alıyor galiba

Bana da çok almışsın diyorlar .Asıl 6 ayda almaya başlanıyor diyorlar .korkmaya başladım .
Sadece kahvaltıda tüketmek için tam buğday ekmeğine başladım .beyaz ekmeği bıraktım . Pilav yemiyorum çok canım çekerse arada makarna yiyorum .
Aslına bakarsanız boyum 1.71 hamilelik öncesi kilom 67. Ancak 1.ayda 72 oluverdim anlam veremedim. Sonrası da aldı başını gitti. O nedenle 72 kiloyu baz alıyorum şu an 83 kiloyum. Hayatımda görmediğim rakamlar. Bu beni daha da mutsuz etmeden önlem almak istedim.

Bende aynı durumdayım son 1 ay çok hızlı aldım

Kızlar gebeliğiniziin tadını çıkarın verilir elbet kilolar sadece dikkat etmeye çalışın çok fazla karbonhidrat ve tatlıya bulaşmayın ben normalde herşeyi yerdim ama gebelik şekeri olabilir diyince doktorum bu ay biraz daha dikkat etmeye başladım ama kilo takıntınız olmasın şurda 3.5 ayımız kaldı miniklerimize kavuşmaya sonrası emzirme dönemi zaten hızlıca verilir inşallah

Aslına bakarsanız boyum 1.71 hamilelik öncesi kilom 67. Ancak 1.ayda 72 oluverdim anlam veremedim. Sonrası da aldı başını gitti. O nedenle 72 kiloyu baz alıyorum şu an 83 kiloyum. Hayatımda görmediğim rakamlar. Bu beni daha da mutsuz etmeden önlem almak istedim.
İyi yapmışsın canım

Kızlar gebeliğiniziin tadını çıkarın verilir elbet kilolar sadece dikkat etmeye çalışın çok fazla karbonhidrat ve tatlıya bulaşmayın ben normalde herşeyi yerdim ama gebelik şekeri olabilir diyince doktorum bu ay biraz daha dikkat etmeye başladım ama kilo takıntınız olmasın şurda 3.5 ayımız kaldı miniklerimize kavuşmaya sonrası emzirme dönemi zaten hızlıca verilir inşallah
Öyle ama gerkeenden fazla kilo almak doğumu etkiliyor şekeri etkiliyor vs . Sağlıklı beslenmek yürüyüş yapmaya özen göstermek .hamileyim diyip her bulduğumuzu yemekmek lazım miş 🤣 tartıda rakamlar yukarı ciktikca insan kendine silkelenip kendine gelmesi gerektiğinin farkına varıyor 🥰

Bende aynı durumdayım son 1 ay çok hızlı aldım
Ben hamilelik başında ramazan ayına denk geldi o zaman bir anda fırladı . Doktorum dikkat et dedi .
Birde masa başı çalışıyorum hareket yok .gece yürüyüşüne cikiyorum havalar iyi ise oda yarım saat

Eklentiler

• 20230517_180309.webp
    20230517_180309.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 20230517_180321.webp
    20230517_180321.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 20230517_180334.webp
    20230517_180334.webp
    67 KB · Görüntüleme: 48
  • 20230517_180506.webp
    20230517_180506.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 51
Öyle ama gerkeenden fazla kilo almak doğumu etkiliyor şekeri etkiliyor vs . Sağlıklı beslenmek yürüyüş yapmaya özen göstermek .hamileyim diyip her bulduğumuzu yemekmek lazım miş 🤣 tartıda rakamlar yukarı ciktikca insan kendine silkelenip kendine gelmesi gerektiğinin farkına varıyor 🥰
Öyle tabi ama çokta kafaya takıp sitres etmemek lazım şunun şurasında ne kaldı canım 😂😂

Kızlar benim haftaya salı 24.hafta kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak. Bakalım sonuçlar iyi çıkar inş. 🙏 benden önce yaptıran olursa haber bekliyorum
Canım bende yaptırırım diye düşünüyordum ama doktorum sadece açlık tokluk bakalım yükleme yapmayalım dedi. Açken kan verecekmişim birde iyi bir kahvaltı(yumurta peynir zeytin bal kaymak reçel gibi) yaptıktan sonra kan verecekmişim. Yükleme yapılmadan bu şekilde doğru olacak mı bilemedim 🙄 haberlerini merakla bekliyorum 🤩

Back
X