- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Evin büyüklüğüne görede karar vermeliyiz o ürün bende işe yaramazBen de deerma düşündüm ama bir arkadaşım trejdyoldan h2o mu ne öyle bir şey almis. Küçük ama etkili dedi. Baya da ucuz onu mu alsam dedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evin büyüklüğüne görede karar vermeliyiz o ürün bende işe yaramazBen de deerma düşündüm ama bir arkadaşım trejdyoldan h2o mu ne öyle bir şey almis. Küçük ama etkili dedi. Baya da ucuz onu mu alsam dedim.
Bizim de büyük aslında ama sadece oda da kullanılsa diye dusundum.Evin büyüklüğüne görede karar vermeliyiz o ürün bende işe yaramaz
Ben kıbrıstayım , ve bütün aldığım şeyler Tr tenin kaynanam gilde , onlar getirdikten sonra artık başlaya bilicemÇok ağırlaşmadan başla canım benim
Bence cok guzel ben de düşünmüştüm ilayı anlamı cok guzel söylemesi de nazikKızlar ben hala isim konusunda kararsızım. Eşim illa türkçe kökenli olsun istiyor, öyle oluncada çok fazla bir seçenek kalmıyor bize. Şimdiki favorimiz "İLAY",türkçe kökenli ve anlamı ülkenin en güzeli demek. Sizce nasıl, kulağa nasıl geliyor?
Daha önce duymamıştım ama ben de beğendim söylemesi çok hoş anlamı da öyleKızlar ben hala isim konusunda kararsızım. Eşim illa türkçe kökenli olsun istiyor, öyle oluncada çok fazla bir seçenek kalmıyor bize. Şimdiki favorimiz "İLAY",türkçe kökenli ve anlamı ülkenin en güzeli demek. Sizce nasıl, kulağa nasıl geliyor?
30. Hafta bitimi gibi düşünüyorum oturur ütülerim hepsiniKızlar bebiş kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütüleyip valizliyeceksiniz haftaya başlasammı diyorum ama bi yandan da eriniyorum bi güç gelsede başlasak
Sevecen güzel geliyor kulağaKızlar ben hala isim konusunda kararsızım. Eşim illa türkçe kökenli olsun istiyor, öyle oluncada çok fazla bir seçenek kalmıyor bize. Şimdiki favorimiz "İLAY",türkçe kökenli ve anlamı ülkenin en güzeli demek. Sizce nasıl, kulağa nasıl geliyor?
Bence kulağa çok hoş geliyor canım. İlayda'nın kısası gibi ama türkçe isimler çok kısıtlı en güzeli bu herhaldeKızlar ben hala isim konusunda kararsızım. Eşim illa türkçe kökenli olsun istiyor, öyle oluncada çok fazla bir seçenek kalmıyor bize. Şimdiki favorimiz "İLAY",türkçe kökenli ve anlamı ülkenin en güzeli demek. Sizce nasıl, kulağa nasıl geliyor?
Daha erken değil mi ya :s ben tozlanır diye korkuyorum şimdiden yapsak. Bir de daha benim hepsi bitmedi kiKızlar bebiş kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütüleyip valizliyeceksiniz haftaya başlasammı diyorum ama bi yandan da eriniyorum bi güç gelsede başlasak
Evet kısası gibi duruyor ama anlamları farklıymış. İlayda su perisi demekmiş. ilayda uzun diye İlay daha hoşuma gitti anlamıda güzel geldiBence kulağa çok hoş geliyor canım. İlayda'nın kısası gibi ama türkçe isimler çok kısıtlı en güzeli bu herhalde
Bende 30 a yakın yaparım parça parça yaparım ağırlaşırsam zorlanırım diye düşünüyorumDaha erken değil mi ya :s ben tozlanır diye korkuyorum şimdiden yapsak. Bir de daha benim hepsi bitmedi kiben bayramdan sonra ki hafta tatile gitçem daha
ordan gelince yıkarım en erken. O da 32. Hafta oluyor
Ben mesela şuan sadece hastane çantasına koyulacak olanları yıkayacağım ve ütüleyeceğim bu hafta geri kalanı sonra yapsam da olur yada ben yapamasam da illa yapan olur heraldeBende 30 a yakın yaparım parça parça yaparım ağırlaşırsam zorlanırım diye düşünüyorum
Bende 30 a yakın yaparım parça parça yaparım ağırlaşırsam zorlanırım diye düşünüyorum
Yaa o kadar yaklaşmadı doğum ya nerden çıkardınız siz şimdi yıkama ütüleme hastane çantası filaan. Demeyin böyle şeyler heycanlanıyoruum.. Daha 3 ay var en az yaaBen mesela şuan sadece hastane çantasına koyulacak olanları yıkayacağım ve ütüleyeceğim bu hafta geri kalanı sonra yapsam da olur yada ben yapamasam da illa yapan olur heralde![]()
Canım ilerde ağırlaşır yapamazsak diye korkuyoruzYaa o kadar yaklaşmadı doğum ya nerden çıkardınız siz şimdi yıkama ütüleme hastane çantası filaan. Demeyin böyle şeyler heycanlanıyoruum.. Daha 3 ay var en az yaa
Güzel haberlerle gel inşallah o kadar ihtiyacımız varki şu süreçteGünaydın arkadaşlar, 23. Haftama girdim artık. Ama bu hamileliğimde çok erken ağırlaştım akşamları karnım davul gibi şişiyor, çatlayacak gibi oluyorum bilmiyorum belki su fazlalığının da etkisi vardır. İlk gebeliğimde bu haftalarda çok rahattım. Var mı benim gibi ağırlaşmaya başlayan, hareket ederken zorlananBir de yarın doktora gideceğim dualarınızı bekliyorum, inşallah su seviyem biraz azalmıştır
Bence güzelKızlar ben hala isim konusunda kararsızım. Eşim illa türkçe kökenli olsun istiyor, öyle oluncada çok fazla bir seçenek kalmıyor bize. Şimdiki favorimiz "İLAY",türkçe kökenli ve anlamı ülkenin en güzeli demek. Sizce nasıl, kulağa nasıl geliyor?
İnşallah herşey yolundadır bende şimdi kontrole geldim , bende ağırlaştım 24+5 im , ama gece dönerken tır gibiyim dönemiyorum çok oturtamıyorum hemen çarpıntım oluyor erken yoruluyorumGünaydın arkadaşlar, 23. Haftama girdim artık. Ama bu hamileliğimde çok erken ağırlaştım akşamları karnım davul gibi şişiyor, çatlayacak gibi oluyorum bilmiyorum belki su fazlalığının da etkisi vardır. İlk gebeliğimde bu haftalarda çok rahattım. Var mı benim gibi ağırlaşmaya başlayan, hareket ederken zorlananBir de yarın doktora gideceğim dualarınızı bekliyorum, inşallah su seviyem biraz azalmıştır
henüz açıklama yapmadım :)Ya bana da yorumun denk geldi. Ben de özel doktora gidiyorum ama ücretinden dolayı özel hastanede bir doktora gitsem mi diyordum. Kararsızım gerçi hala. Kendi doktoruna durumu nasıl acikladin?
Orası öyle canım tabiki ama 3 ay tozlanır gibi geldi bana ya dolapta filan olcak gerçi ama.. ben en erken 32de hazırlarım herhalde zaten hala eksikleri alıyorumCanım ilerde ağırlaşır yapamazsak diye korkuyoruzbirazcık da heyecanlı ve hevesliyiz ondan olabilir
Ayrıca 3 trimestere girmiş bulunmaktayız bence artık yavaş yavaş yapmalı bir de ne olacağı belli olmaz Allah kimseye yaşatmasın erken doğum düşünmek istemiyorum ama o da bir ihtimal önlem almak lazım