- 28 Mayıs 2020
- 993
- 2.065
- 63
- 29
Evet sarı daha temizmiş, sonradan öğrendim bendeBen bunu kullanıyorum başından beri canım bunun içeriği daha temiz pembesine göre
Acaba sarı rengini önermiş olabilir mi, içerik olarak o daha temizmiş. Ama ben net bi şey de bulamadım kesinlikle kullanmayın vs diye, belki de bi sakıncası yoktur inşallahBana bu biooili doktorum önermişti. İlk gebeliğim bıyunca kullandım hiç bir sıkıntıda yaşamadım. Gebelikte kullanılabiliyor. Şimdi gebeliğimde kokusu midemi bulandırdığı için burts bees mamas kullanıyoruö. Onun limon kokusu rahatsız etmiyor.
Bişey olmaz inşallah ya, bende şişeyi yarıladım ama net bişey de bulamadım hakkında sadece o maddeyi içeren ürünler gebelikte kullanılmamalıymış. İçeriğini de tam bilemiyoruz ki belki de sakıncası yoktur. Şimdilik kullanmıyorum birkaç gündür. Bunun sarısı daha temiz içerikliymiş onu mu alsam hindistan cevizi yağı mı alsam bilemedim. İnsanı muallakta bırakıyorlar. O kadar da kullanan var bence bişey olmaz inşallahaa bunu yeni gördüm ben. 2 şişe kullandım bir de. Allahım inşallah birşey olmaz. ama doktorum söylemişti bu markayı 3 n4 marka saymıştı biri buydu