2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Sağolun😔Şehirdışında olduğumuz için bir oraya bir buraya kafası döndü çocuğun. 1 hafta içinde 2. Şehir. Göstermesek çocuğunu sakınıyor diyecekler. Fazla uyarıldığı için de uykuya geçişte kriz geliyor.
Çocuğumuzu sakınmamız normal değil mi, bence insanların ne diyeceğine fazla takılmayın ben eve biri gelse alıp kaçırıyorum odaya, emzirme bahanesiyle😂hasta olur grip olur filan

Sağolun😔Şehirdışında olduğumuz için bir oraya bir buraya kafası döndü çocuğun. 1 hafta içinde 2. Şehir. Göstermesek çocuğunu sakınıyor diyecekler. Fazla uyarıldığı için de uykuya geçişte kriz geliyor.
Millete ayıp olmasın diye diye kendimizden daha ne kadar vereceğiz acaba😞

Kızlar hiç bakamiyorum gelen giden bitti bende biraz kafamı topladım spora hafiften baslayacam
Bugün biz üç tane aşı 💉💉💉olduk geldik Aylin inanılmaz ağladı 😓 Ağrı kesici verdim şimdi baygın uyuyor
Kuzumun Kilosu 5200 gram olmuş boyuda 59 cm hemsireye d vitamini aksattim dedim çünkü kabız yaptı bir yaşina kadar vermeliymisim üç damladan fazla vermemk için kaşığa damlatıp verecem
Sizde ne var ne yok bebekler iyimi 🌺🌺🌺
Kaç kilo doğmuştu canım

Kızlar bebeğim soğuk algınlığı nedeniyle yatış verdi doktorumuz şuan hastanedeyiz ve onca stresin üstünde bide insanların lafı beni gerçekten çok üzüyor artık yok bebeğin çok küçük çok minnak 2 ay beş günlüğüz Bebelac kullan bebeğin kilo alır diyorlar kafama takıldı size sorayım dedim

Önemli olan çocuğun sağlığı boşver kuzum ben şimdiki aklım olsa alıp alıp babaannesi anneannesi görsün diye kosmazdim çalışınca gelip bakan mi oldu sanki

Kaç kilo doğmuştu canım
3160 gr
Kızlar bebeğim soğuk algınlığı nedeniyle yatış verdi doktorumuz şuan hastanedeyiz ve onca stresin üstünde bide insanların lafı beni gerçekten çok üzüyor artık yok bebeğin çok küçük çok minnak 2 ay beş günlüğüz Bebelac kullan bebeğin kilo alır diyorlar kafama takıldı size sorayım dedim
Bebelac ne alakaymis Bebek kilo almiyormu kaç kilo doğdu şuan kaç kilo 🙄🙄çok geçmiş olsun nasıl bir tedavi uygulayacklar korkma bizim yegenin bebeği de grip olmuş hastanede yattı düzeldi

Back
X