• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sleepy 1 numaradan 126 lik paket çok mu olur kızlar ?
Diğer markalara göre küçük Muş çünkü

Kızlar şeker yüklemesi sonuçları aynı gün çıkıyor mu? Ertesi gün için de endokrine randevu alıcam da

Kaç kilo doğmuştu oğlunuz? Ve sizin eşinizle kilolarınız ne durumdaydı? Genetik mi oluyor aslında onu öğrenmek istiyorum
Ben gebe değilken 53-54 kiloyum, eşimde 80 kg civarı kilolu insanlar değiliz. İlk oğlum 3.800 gram doğdu. Umarım bu bebiş de o civarlarda doğar. Ama her iki gebeliğimde de hamileliğim boyunca dinlenerek ve dikkatli beslenerek geçirdim sanırım onunla ilgili☺️

Kızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da

Kızlar meme ucu çıkarıcı gerekli bir ürün mü ? Şırıngayla da yapılabiliyor sanırım. Yine de alınmalı mı?

Kızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
Yani hamile iken uzun yola giden çok kişi var .
Bende bayramda 10 saat uzaklığa gidicem ama kötüsünü düşünmüyorum . 4 saat uzak bir mesafe değil

Kızlar meme ucu çıkarıcı gerekli bir ürün mü ? Şırıngayla da yapılabiliyor sanırım. Yine de alınmalı mı?
Şırınga da iş görür göğüs pompası da iş görür . Bir ebe şey demişti bebek kahverengi alanı kavrasin yeter . Meme ucu tipi emmeyi değiştirmez demişti . Cok da laizm olursa sonra dan alınır .artık herşey elimizin altında

Çok sevindim ama bence haftada bi kontrol ol çanm bi daa ne zmn olçan
Teşekkür ediyorum 3 hafta sonraya verdi doktor. P.tesi baktırdım sorun yok dedi sukur gelen bir sey de olmadı bi daha.
Tayinim çıktı ama başka şehre gideceğim orda tekrar doktor bulup gösteririm teşekkür ediyorum tekrar ilginiz için 💕

Bilgisi olan yok mu kızlar ?
Bence çok değil. yenidoğan olarak düşünün çok sık alt değiştireceksiniz. cildi çok hassas. gaz çıkardıklarında bile çok hafif leke oluyor ve değiştiriyorsunuz. kirli bezi çıkardınız yenisini takarken bir de çişlerini yapıyorlar. bir bezde havaya gitmiş oluyor. ben 160 adet aldım. bez bitti mi bitecek mi kaygısı yaşamadan gönlümce altını açarım 😂🤣

4 aaat uzak bir mesafe degil iki saatte bir mola verin yürüyün biraz ayaklarınızı da mümkünse arkada uzatın bir sey olmaz Allah’ın izniyle. Ama köyle hastane arası mesafe nedir o kısmı göz önünde bulundurun sorun olmaz bence .

12 saat 1000 km yola gideceğim. Bir takım teyze yeğen kavuşmaları yaşanacak 🙈😍😍

canım ben bayramda 3 - 4 saatlik yola gidicem sonra geri dönücem. Sonra 2 gün dinlenip 6 saatlik tatile gitçem :) 6 gün kalıp döncem :):) Aklıma hiç kötüyü getirmedim. Doktora daha önceden sormuştum. 2 saatte 1 mola verip en az 10 dakika yürüyüş yap dolaşım olsun bacaklarda dedi. Yolda giderkende ayaklarına topuk - burun hareketi yap arada dolaşımı sağlar dedi. Yola gidecek arkadaşların haberi olsun.

Bence çok değil. yenidoğan olarak düşünün çok sık alt değiştireceksiniz. cildi çok hassas. gaz çıkardıklarında bile çok hafif leke oluyor ve değiştiriyorsunuz. kirli bezi çıkardınız yenisini takarken bir de çişlerini yapıyorlar. bir bezde havaya gitmiş oluyor. ben 160 adet aldım. bez bitti mi bitecek mi kaygısı yaşamadan gönlümce altını açarım 😂🤣
Beş her türlü gider elbet ama sleppy de 1 numara çok küçük diyorlar 2 numara ile başlayan bile varmış . O yüzden takıldım sayı konusuna
O yüzden sormak istedim yani

canım ben bayramda 3 - 4 saatlik yola gidicem sonra geri dönücem. Sonra 2 gün dinlenip 6 saatlik tatile gitçem :) 6 gün kalıp döncem :):) Aklıma hiç kötüyü getirmedim. Doktora daha önceden sormuştum. 2 saatte 1 mola verip en az 10 dakika yürüyüş yap dolaşım olsun bacaklarda dedi. Yolda giderkende ayaklarına topuk - burun hareketi yap arada dolaşımı sağlar dedi. Yola gidecek arkadaşların haberi olsun.
sabah 8,30 dan akşam 18.00 a kadar zaten iş yerinde oturuyorum. birde yemek meyve çay vs derken akşamda oturmak zorunda kalıyoruz. yok beni bu anlamda yormaz. tek sıkıntı tuvalet mecburi mola olacak zaten 😂

Beş her türlü gider elbet ama sleppy de 1 numara çok küçük diyorlar 2 numara ile başlayan bile varmış . O yüzden takıldım sayı konusuna
O yüzden sormak istedim yani
Burda bebişin kilosuda önemli. yeğenim 3 kilo doğdu yanlış hatırlamıyorsam 1 aya yakın kullandılar. (sleepy bio natural kullandı)

Back
X