- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
*Islak mendiliKızlar çiçek sepetinde sleepy ekstra indrimde sepette 129 a düşüyor aklınızda olsun
Çıkar canım son kanı verince yaklaşık 1.5 saatte çıkmış olur en geçKızlar şeker yüklemesi sonuçları aynı gün çıkıyor mu? Ertesi gün için de endokrine randevu alıcam da
Ben gebe değilken 53-54 kiloyum, eşimde 80 kg civarı kilolu insanlar değiliz. İlk oğlum 3.800 gram doğdu. Umarım bu bebiş de o civarlarda doğar. Ama her iki gebeliğimde de hamileliğim boyunca dinlenerek ve dikkatli beslenerek geçirdim sanırım onunla ilgiliKaç kilo doğmuştu oğlunuz? Ve sizin eşinizle kilolarınız ne durumdaydı? Genetik mi oluyor aslında onu öğrenmek istiyorum
Tamam canım teşekkürlerÇıkar canım son kanı verince yaklaşık 1.5 saatte çıkmış olur en geç
Bilgisi olan yok mu kızlar ?Sleepy 1 numaradan 126 lik paket çok mu olur kızlar ?
Diğer markalara göre küçük Muş çünkü
Yani hamile iken uzun yola giden çok kişi var .Kızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
Şırınga da iş görür göğüs pompası da iş görür . Bir ebe şey demişti bebek kahverengi alanı kavrasin yeter . Meme ucu tipi emmeyi değiştirmez demişti . Cok da laizm olursa sonra dan alınır .artık herşey elimizin altındaKızlar meme ucu çıkarıcı gerekli bir ürün mü ? Şırıngayla da yapılabiliyor sanırım. Yine de alınmalı mı?
Teşekkür ediyorum 3 hafta sonraya verdi doktor. P.tesi baktırdım sorun yok dedi sukur gelen bir sey de olmadı bi daha.Çok sevindim ama bence haftada bi kontrol ol çanm bi daa ne zmn olçan
Bence çok değil. yenidoğan olarak düşünün çok sık alt değiştireceksiniz. cildi çok hassas. gaz çıkardıklarında bile çok hafif leke oluyor ve değiştiriyorsunuz. kirli bezi çıkardınız yenisini takarken bir de çişlerini yapıyorlar. bir bezde havaya gitmiş oluyor. ben 160 adet aldım. bez bitti mi bitecek mi kaygısı yaşamadan gönlümce altını açarımBilgisi olan yok mu kızlar ?
4 aaat uzak bir mesafe degil iki saatte bir mola verin yürüyün biraz ayaklarınızı da mümkünse arkada uzatın bir sey olmaz Allah’ın izniyle. Ama köyle hastane arası mesafe nedir o kısmı göz önünde bulundurun sorun olmaz bence .Kızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
12 saat 1000 km yola gideceğim. Bir takım teyze yeğen kavuşmaları yaşanacakKızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
canım ben bayramda 3 - 4 saatlik yola gidicem sonra geri dönücem. Sonra 2 gün dinlenip 6 saatlik tatile gitçem :) 6 gün kalıp döncem :):) Aklıma hiç kötüyü getirmedim. Doktora daha önceden sormuştum. 2 saatte 1 mola verip en az 10 dakika yürüyüş yap dolaşım olsun bacaklarda dedi. Yolda giderkende ayaklarına topuk - burun hareketi yap arada dolaşımı sağlar dedi. Yola gidecek arkadaşların haberi olsun.Kızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
Beş her türlü gider elbet ama sleppy de 1 numara çok küçük diyorlar 2 numara ile başlayan bile varmış . O yüzden takıldım sayı konusunaBence çok değil. yenidoğan olarak düşünün çok sık alt değiştireceksiniz. cildi çok hassas. gaz çıkardıklarında bile çok hafif leke oluyor ve değiştiriyorsunuz. kirli bezi çıkardınız yenisini takarken bir de çişlerini yapıyorlar. bir bezde havaya gitmiş oluyor. ben 160 adet aldım. bez bitti mi bitecek mi kaygısı yaşamadan gönlümce altını açarım![]()
sabah 8,30 dan akşam 18.00 a kadar zaten iş yerinde oturuyorum. birde yemek meyve çay vs derken akşamda oturmak zorunda kalıyoruz. yok beni bu anlamda yormaz. tek sıkıntı tuvalet mecburi mola olacak zatencanım ben bayramda 3 - 4 saatlik yola gidicem sonra geri dönücem. Sonra 2 gün dinlenip 6 saatlik tatile gitçem :) 6 gün kalıp döncem :):) Aklıma hiç kötüyü getirmedim. Doktora daha önceden sormuştum. 2 saatte 1 mola verip en az 10 dakika yürüyüş yap dolaşım olsun bacaklarda dedi. Yolda giderkende ayaklarına topuk - burun hareketi yap arada dolaşımı sağlar dedi. Yola gidecek arkadaşların haberi olsun.
Burda bebişin kilosuda önemli. yeğenim 3 kilo doğdu yanlış hatırlamıyorsam 1 aya yakın kullandılar. (sleepy bio natural kullandı)Beş her türlü gider elbet ama sleppy de 1 numara çok küçük diyorlar 2 numara ile başlayan bile varmış . O yüzden takıldım sayı konusuna
O yüzden sormak istedim yani
Bıe ay kullanılırsa gider o zaman her türlü sağol canımBurda bebişin kilosuda önemli. yeğenim 3 kilo doğdu yanlış hatırlamıyorsam 1 aya yakın kullandılar. (sleepy bio natural kullandı)