• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
En sinir olduğum şey hamileyken birlerden dert yandığım zaman herkesin ay bu ne ki daha dokuz aylık olmadın daha dur neler göreceksin bu ne ki demeleri yada bunlar senin iyi günlerin gibi lafları çok duyuyorum ve aşırı sinir olmaya başladım kadın kadına bunu neden yapar anlamıyorum zaten hamileyiz ve yeterince endişeliyiz moral vermek yerine bu sözler nedir ben anlamıyorum ben çocuk da doğursam asla hamile bir kadına bu tür kelimeler kullanmam ya
Kız ben 3. yü doğuracam bana bile aynı şeyi söylüyorlar.gerçekten sinir bozucu bi durum.şükür ki 2 çocuğumda da onların dediğini yaşamadım.bakmayın siz onlara her çocuk aynı olmuyor.ikiside ortaokulda kocaman oldu dört gözle yeni kardeş bekleniyor

Benimde bir arkadaşım bana bunlar daha iyi günlerin sen bide doğunca gör dedi. Bende çok sinirlendim hamilelere söylenmemesi gerekiyormuş bu tarz şeylerin dedim belki yanlış yaptığını anlar diye. Ama anlamak bir yerde dursun dost acı söyler bunlar tecrübeyle sabit şeyler dedi. Yanımda olsa kürekle vururdum ağzının ortasına 🤣🤣🤣 bu kadar yakınacaksa doğurmasaymış o zaman 😒😒 ağzı olan konuşuyor canım bize herkesin her dediğini duymamak duysak da anlamamak düşüyor ama bunuda böyle bir dönemde yapmak gerçekten çok zor. Keşke empatili olabilseler, göz korkutmak yerine destek olmayı becerebilseler. Ama nerde....
aa bu benim arkadaşım olabilir mi hatta en yakın arkadaşım 😄 kıza dedim ki ağzından bi hayırlı laf çıkmıyor o da aynı şekilde dost acı söyler falan dedi, cidden bunlar ruh emici yaa hayır bi de bunlar daha bebeleri 2 yaşa girmeden 2. çocuğu düşünenler 🤦 bende yapıştırdım tabi madem öyle 2.yi niye istiyorsun diye 🥴 valla kızlar hiç takmıyorum elbet zorluğu olacaktır ama üstesinden geliriz hani hiç tınlamayan negatif şeyleri, biz pozitiften devam 🥳🙌

aa bu benim arkadaşım olabilir mi hatta en yakın arkadaşım 😄 kıza dedim ki ağzından bi hayırlı laf çıkmıyor o da aynı şekilde dost acı söyler falan dedi, cidden bunlar ruh emici yaa hayır bi de bunlar daha bebeleri 2 yaşa girmeden 2. çocuğu düşünenler 🤦 bende yapıştırdım tabi madem öyle 2.yi niye istiyorsun diye 🥴 valla kızlar hiç takmıyorum elbet zorluğu olacaktır ama üstesinden geliriz hani hiç tınlamayan negatif şeyleri, biz pozitiften devam 🥳🙌
Benimde en yakın arkadaşım böyle saçma sapan şeyler söylüyor ya , ben bişey söylemesem bile kendi aradığında nasılsın diyor ? İyim diyorum , yine iyisin tabi bunlar senin iyi günlerin diyor 😐😐😐😐 dur çocuk gelsin şöyle olacak böyle olacak , bide her seferinde aynı laflar ya 😟😟 valla artık aramıyorum sinirimi bozuyor ☹️☹️☹️

Benimde en yakın arkadaşım böyle saçma sapan şeyler söylüyor ya , ben bişey söylemesem bile kendi aradığında nasılsın diyor ? İyim diyorum , yine iyisin tabi bunlar senin iyi günlerin diyor 😐😐😐😐 dur çocuk gelsin şöyle olacak böyle olacak , bide her seferinde aynı laflar ya 😟😟 valla artık aramıyorum sinirimi bozuyor ☹️☹️☹️
bencede arama, can sıkıntısından başka bişey değil, cidden bende istemiyorum etrafımda sürekli negatif enerji yayıp darlayan insanları 🤦

Evet gittim Allah’a şükür doktorum önceki kayıplarımdan dolayı pimpirikli olmami normal karşılıyor allahtan ama ben bir sey atlamak istemiyorum tedbir benden taktir allahtan.
Fitile devam et mantar oldugu için gelmis o su gebelikte boyle olabiliyor dedi. Miktarı artar kokusu değişirse o ayrı dedi. Takibe devam ama bebeğimi huzursuz etmeyeceğim kafama takmayacağım 🌸
Çok sevindim ama bence haftada bi kontrol ol çanm bi daa ne zmn olçan

Kız ben 3. yü doğuracam bana bile aynı şeyi söylüyorlar.gerçekten sinir bozucu bi durum.şükür ki 2 çocuğumda da onların dediğini yaşamadım.bakmayın siz onlara her çocuk aynı olmuyor.ikiside ortaokulda kocaman oldu dört gözle yeni kardeş bekleniyor
Maşallah ne güzel işte sizin gibi konuşsa herkes keşke ❤️

Aynısı inanki aynısını yaşıyorum 😒

Hepinize merhabalar bende Allah kısmet ederse inşallah sağlıkla Ağustos sonu Eylül başı gibi doğum yapacağım. İzmir’de yaşıyorum. Havayı bilir İzmir’li anneler. Doğduğunda neler giydirilmeli bebeğe ? Yakın zamanda alışveriş yapacağım hiç bilgim yok. Kısa kollu body mi alınmalı kalın askılı mı ? Kısa sürede kısmetse kış ayına geçileceği için ne kadar alınmalı ? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. Hepinize sağlıklı, hayırlı vaktinde doğumlar dilerim.

Şöyle bebiş haftadından 2 hafta önden gidiyor. Ama abisi de aynı böyleydi. Yine de riske atmamak için şeker yükleme testini 75 mgdan yapmaya karar verdi haftaya😊
Kaç kilo doğmuştu oğlunuz? Ve sizin eşinizle kilolarınız ne durumdaydı? Genetik mi oluyor aslında onu öğrenmek istiyorum

Hepinize merhabalar bende Allah kısmet ederse inşallah sağlıkla Ağustos sonu Eylül başı gibi doğum yapacağım. İzmir’de yaşıyorum. Havayı bilir İzmir’li anneler. Doğduğunda neler giydirilmeli bebeğe ? Yakın zamanda alışveriş yapacağım hiç bilgim yok. Kısa kollu body mi alınmalı kalın askılı mı ? Kısa sürede kısmetse kış ayına geçileceği için ne kadar alınmalı ? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. Hepinize sağlıklı, hayırlı vaktinde doğumlar dilerim.
Ben deAntalya'da yaşıyorum. kısa yada askılı almadım. ince pamuklu fakat uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum.

Back
X