• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bilgisi olan yok mu kızlar ?
Canım ben sleepy aldım yarısını yarısını Prima sleepy küçük dediler diye gerçi akşam ablamla konuştuk diyor ki ben hepsini denedim pişik yapmayan Prima ve molfix oldu ama arkadaşım bimin kendi markasını kullandı hiç pişik olmadı bebeği dedi yani herhalde bebeğin durumuna göre değiştireceğiz ben çok stok yapmayacağım

Canım ben sleepy aldım yarısını yarısını Prima sleepy küçük dediler diye gerçi akşam ablamla konuştuk diyor ki ben hepsini denedim pişik yapmayan Prima ve molfix oldu ama arkadaşım bimin kendi markasını kullandı hiç pişik olmadı bebeği dedi yani herhalde bebeğin durumuna göre değiştireceğiz ben çok stok yapmayacağım
Benim çevremde de 6 aydan sonra BİM'in bezine geçen çok. İlk etap hep bilindik marka kullanıldı .
Bebekde bebeğe göre değişiyormuş evt

Kızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
Benim doktorum 32 33. Haftalara kadar 2 saatte bir 15 dk mola ver molalarda yürü bu şekilde seyahat edebilirsin demişti. Bence kötüsünü düşünme iyi düşün iyi olsun 🌸

ya kızlar şimdi okudum da yanlış anlamamışımdır umarım. sitenin uygulaması mı var. ben tarayıcı üzerinden giriyorum. telefondan zor olduğu için de pc başına geçince açabiliyorum hep 😂😂

ya kızlar şimdi okudum da yanlış anlamamışımdır umarım. sitenin uygulaması mı var. ben tarayıcı üzerinden giriyorum. telefondan zor olduğu için de pc başına geçince açabiliyorum hep 😂😂
Apple da uygulama yok ama yer imi gibi sabitleniyor canım bende onu yaptım ama nasıl yapmıştım bulamadım şimdi 🤣

Kizlar müthiş bi kol ağrisi çekiyorum. Kolum düştü düşecek.. 😥
Karpal tünel sendromu diye bi şey var daha evvel yaşamistim ama bu onun gibi değil, kolum darbe almiş gibi şiddetle ağriyor. Ne yapsam bilemedim
Canım benimde sağ taraf sırtım çok kötü ağrıyor , yani uzandığım zaman ağrısı başlıyor ve geçmiyor doğru düzgün uyuyamıyorum , senin acaba soğuk falan mı aldı kolun

Sol 3 çizginin oradan indiriyorsun. Ama habire yan dönüyor sinir ediyor. 🙄

Hepinize merhabalar bende Allah kısmet ederse inşallah sağlıkla Ağustos sonu Eylül başı gibi doğum yapacağım. İzmir’de yaşıyorum. Havayı bilir İzmir’li anneler. Doğduğunda neler giydirilmeli bebeğe ? Yakın zamanda alışveriş yapacağım hiç bilgim yok. Kısa kollu body mi alınmalı kalın askılı mı ? Kısa sürede kısmetse kış ayına geçileceği için ne kadar alınmalı ? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. Hepinize sağlıklı, hayırlı vaktinde doğumlar dilerim.
Bende sıcak yerdeyim , kısa kollu body aldım ama bende sıcak olucak o zamanlar yani kısa kolluda al ama bence daha çok kolsuz body al , çünkü sıcak olucak herkes ince giydirmek lazım diyor yoksa sıcaktan çocuk hasta olurmuş. Bende gidip kolsuz bodylerden alıcam

4 aaat uzak bir mesafe degil iki saatte bir mola verin yürüyün biraz ayaklarınızı da mümkünse arkada uzatın bir sey olmaz Allah’ın izniyle. Ama köyle hastane arası mesafe nedir o kısmı göz önünde bulundurun sorun olmaz bence .
Eşimin köyü tatil köyü gibi bir yer denize beş dk o yüzden hastane felan var yakında ama yolculukta otobandan korkuyorum

Back
X