• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ana kucağı arıyorum alan beğenen hayrına buraya da atsin .
6 ay için pahalı bişey almak istemiyorum 700-800 TL yi geçmesin yani . Ebebek de bı model beğendim müzikli falan ama kararsız kaldım
Canım ben almicam o yüzden pek bi araştırmadım ama trend yolda bi tane gördüm hoşuma gitti oturma şekli falanda var tam düz uzanmada var fiyatıda uygun

Eklentiler

• IMG_1328.webp
    IMG_1328.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar küvet kova vs aldınız mı ? Katlanır mi almak mantıklı düz olanlardan mi ? Katlanır kullanışlımı acaba emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Katlanır kova asla tavsiye etmiyorum kaç kere içine çöküp odayı göl yaptı çocuğumu yıkayım ortalığımı temizleyim şaşırdım.alan tanıdıklarımın da aynı şey başına gelmiş.
küvet almadım ama onda sıkıntı olmuyor dediler.tasta sıkıntı çıkarmıyor.

Kızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
şahsen bende 10 saat yol çekip memlekete gitmeyi düşünüyorum dr umda izin verirse, aklına kötü şeyler getirme, araç koltuğunu ayarla beline yastık falan koy ben öyle yapıyorum etkilenmiyorum çok fazla

Canım benimde sağ taraf sırtım çok kötü ağrıyor , yani uzandığım zaman ağrısı başlıyor ve geçmiyor doğru düzgün uyuyamıyorum , senin acaba soğuk falan mı aldı kolun
Geçmis olsun canimn. Sola yattigim icin mi diyecegim ama en fazla bi saat agrir geçer, gecmiyor benim kol. Oğluşlara bi seyler örüyorum ondan mi diyecegim ama fazla sürdü agrilar

Canım ben sleepy aldım yarısını yarısını Prima sleepy küçük dediler diye gerçi akşam ablamla konuştuk diyor ki ben hepsini denedim pişik yapmayan Prima ve molfix oldu ama arkadaşım bimin kendi markasını kullandı hiç pişik olmadı bebeği dedi yani herhalde bebeğin durumuna göre değiştireceğiz ben çok stok yapmayacağım
benimde arkadaşım prima ve Molfix i önerdi, sleppy e sızdırıyormuş 🤔 prime premium care 1 numara 60 adet 2 numara 70 adet almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz kızlar sonrasında Molfixten devam ederim

Katlanır kova asla tavsiye etmiyorum kaç kere içine çöküp odayı göl yaptı çocuğumu yıkayım ortalığımı temizleyim şaşırdım.alan tanıdıklarımın da aynı şey başına gelmiş.
küvet almadım ama onda sıkıntı olmuyor dediler.tasta sıkıntı çıkarmıyor.
yaa öyle mi diyorsunuz, ne alacağız peki 😐

Kızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
Yol bozuksa ve çok sallarsa sıkıntı canım, yoksa bence başka bir durum yoksa değil yani gidebilirsin.

benimde arkadaşım prima ve Molfix i önerdi, sleppy e sızdırıyormuş 🤔 prime premium care 1 numara 60 adet 2 numara 70 adet almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz kızlar sonrasında Molfixten devam ederim
Bence de mantıklı gerçi ilk zamanlar çok gidiyormuş ama zaten ne kadar stoklasak bitecek dolarda uçtu artık Allah hepimize güç kuvvet versin 😁

Kızlar ana kucağı arıyorum alan beğenen hayrına buraya da atsin .
6 ay için pahalı bişey almak istemiyorum 700-800 TL yi geçmesin yani . Ebebek de bı model beğendim müzikli falan ama kararsız kaldım
Ben şu yeni moda olanlardan alcam. Arkadaşımın çocuğu 2 yaşında onda uyuyor hala. Annesi çalışıyor, anane bakıyor o sürede hep onda uyuyormuş. Yani uykuya geçme aşamasını onda yapıyor en azından. Bunların kullanımı daha kısa. Tcherschi var hepsiburadada en ucuz onu gördüm. Hala almadım ama.

Ah keşke ben de tatil yapabilsem köye bile razıyım ama imkansız 😄 ufak kızıma tuvalet öğretmeye çalışıyorum anneliğin en zor kısmına geldim bir yandan gribim yemek yapmak da zorundayım o sırada ortalığa eden bebem ve karnımdaki bebemle sefil hayatı 😂 neyse bugünümüze de şükür 😅🤲🏻
Ay senin hepsi bir araya gelmiş Allah güç kuvvet versin canım 🥹🙈

Back
X