- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Yani mağazada baktım manuel sallanması iyi ama pil yoktu müzik ve titreşim kısmını deneyemedim .Bunu bende merak edıyorum kullanışlı mı acaba
Ve hiç yorum yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani mağazada baktım manuel sallanması iyi ama pil yoktu müzik ve titreşim kısmını deneyemedim .Bunu bende merak edıyorum kullanışlı mı acaba
Canım ben almicam o yüzden pek bi araştırmadım ama trend yolda bi tane gördüm hoşuma gitti oturma şekli falanda var tam düz uzanmada var fiyatıda uygunKızlar ana kucağı arıyorum alan beğenen hayrına buraya da atsin .
6 ay için pahalı bişey almak istemiyorum 700-800 TL yi geçmesin yani . Ebebek de bı model beğendim müzikli falan ama kararsız kaldım
Bu beğendiğiniz güzel ve kaliteli duruyor müzikal varsa çok iyiKızlar ana kucağı arıyorum alan beğenen hayrına buraya da atsin .
6 ay için pahalı bişey almak istemiyorum 700-800 TL yi geçmesin yani . Ebebek de bı model beğendim müzikli falan ama kararsız kaldım
Teşekkür ederim. Sağlıkla kullansınlar inşallah.Ben 5 tane kısa kollu aldım , 1 tane uzun kol ,1 tane kolsuz ama ,4,5 tanede daha alıcam kolsuz , az gelirse ihtiyaca göre artık alıcam sonra
Titreşimli bakıyorum canımCanım ben almicam o yüzden pek bi araştırmadım ama trend yolda bi tane gördüm hoşuma gitti oturma şekli falanda var tam düz uzanmada var fiyatıda uygun
Ben düz olanlardan aldım katlanırlar bana güvenilir gelmedi.Kızlar küvet kova vs aldınız mı ? Katlanır mi almak mantıklı düz olanlardan mi ? Katlanır kullanışlımı acaba emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Katlanır kova asla tavsiye etmiyorum kaç kere içine çöküp odayı göl yaptı çocuğumu yıkayım ortalığımı temizleyim şaşırdım.alan tanıdıklarımın da aynı şey başına gelmiş.Kızlar küvet kova vs aldınız mı ? Katlanır mi almak mantıklı düz olanlardan mi ? Katlanır kullanışlımı acaba emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
erkek mi cinsiyeti? erkekler böyle önden gidiyormuşŞöyle bebiş haftadından 2 hafta önden gidiyor. Ama abisi de aynı böyleydi. Yine de riske atmamak için şeker yükleme testini 75 mgdan yapmaya karar verdi haftaya![]()
şahsen bende 10 saat yol çekip memlekete gitmeyi düşünüyorum dr umda izin verirse, aklına kötü şeyler getirme, araç koltuğunu ayarla beline yastık falan koy ben öyle yapıyorum etkilenmiyorum çok fazlaKızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
Geçmis olsun canimn. Sola yattigim icin mi diyecegim ama en fazla bi saat agrir geçer, gecmiyor benim kol. Oğluşlara bi seyler örüyorum ondan mi diyecegim ama fazla sürdü agrilarCanım benimde sağ taraf sırtım çok kötü ağrıyor , yani uzandığım zaman ağrısı başlıyor ve geçmiyor doğru düzgün uyuyamıyorum , senin acaba soğuk falan mı aldı kolun
benimde arkadaşım prima ve Molfix i önerdi, sleppy e sızdırıyormuşCanım ben sleepy aldım yarısını yarısını Prima sleepy küçük dediler diye gerçi akşam ablamla konuştuk diyor ki ben hepsini denedim pişik yapmayan Prima ve molfix oldu ama arkadaşım bimin kendi markasını kullandı hiç pişik olmadı bebeği dedi yani herhalde bebeğin durumuna göre değiştireceğiz ben çok stok yapmayacağım
Katlanir küvet kova maşrapa aldim. Kullanimi depolamasi daha iyi geliyor banaKızlar küvet kova vs aldınız mı ? Katlanır mi almak mantıklı düz olanlardan mi ? Katlanır kullanışlımı acaba emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ağustos anneleri grubuna bakın isterseniz, orda ilk sayfada alınacaklar listesi var bende ona göre alacağım hemen hemenEvet kalın askılılardan almayı düşünüyorum. Siz kaçar tane alacaksınız acaba ?
katlanır olanlardan alacağımBen düz olanlardan aldım katlanırlar bana güvenilir gelmedi.
yaa öyle mi diyorsunuz, ne alacağız pekiKatlanır kova asla tavsiye etmiyorum kaç kere içine çöküp odayı göl yaptı çocuğumu yıkayım ortalığımı temizleyim şaşırdım.alan tanıdıklarımın da aynı şey başına gelmiş.
küvet almadım ama onda sıkıntı olmuyor dediler.tasta sıkıntı çıkarmıyor.
Yol bozuksa ve çok sallarsa sıkıntı canım, yoksa bence başka bir durum yoksa değil yani gidebilirsin.Kızlar birşey soracağım eşim tutturdu köye gideceğiz diye bayramda ve ben bayramda 31 haftalık oluyorum gideceğimiz yol yaklaşık dört saat sürüyor dinlene dinlene gidersek fakat ben korkuyorum yolda bişey olur erken doğum olur ne bileyim hastaneye yetişemeyiz felan diye bu durumda olan var mı yani sizce gideyim mi gitmeyim mi bilemedim ama korkuyorum evimden uzaklaşmak da istemiyorum ve doktorumdan da
Bende yok valla. Sizin telefonun dönme özelliği açıksa belki ondandırBu sorun bı bende var sanıyordum . Aşırı sinir bozucu oluyor .önceden yoktu bu ekran dönmesi
Bence de mantıklı gerçi ilk zamanlar çok gidiyormuş ama zaten ne kadar stoklasak bitecek dolarda uçtu artık Allah hepimize güç kuvvet versinbenimde arkadaşım prima ve Molfix i önerdi, sleppy e sızdırıyormuşprime premium care 1 numara 60 adet 2 numara 70 adet almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz kızlar sonrasında Molfixten devam ederim
Ben şu yeni moda olanlardan alcam. Arkadaşımın çocuğu 2 yaşında onda uyuyor hala. Annesi çalışıyor, anane bakıyor o sürede hep onda uyuyormuş. Yani uykuya geçme aşamasını onda yapıyor en azından. Bunların kullanımı daha kısa. Tcherschi var hepsiburadada en ucuz onu gördüm. Hala almadım ama.Kızlar ana kucağı arıyorum alan beğenen hayrına buraya da atsin .
Ay senin hepsi bir araya gelmiş Allah güç kuvvet versin canımAh keşke ben de tatil yapabilsem köye bile razıyım ama imkansızufak kızıma tuvalet öğretmeye çalışıyorum anneliğin en zor kısmına geldim bir yandan gribim yemek yapmak da zorundayım o sırada ortalığa eden bebem ve karnımdaki bebemle sefil hayatı
neyse bugünümüze de şükür
![]()