• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şu ana kadar kimse bana yaptırdın mı diye sormadı ayda bir kontrole gidiyorum sağlık ocağından aradılar sürekli hastanede yattığımız için gidemedim orayada ama aşı var gel falan diye söylemediler. Bu gebeliğimden hiç bir şey anlamadım 😅kızımda 10 günde bir kontrole gidiyordum 🤭 şimdi yine anca kızımla ilgileniyorum ağır bir tedavi içindeyiz çünkü. Elhamdülillah iyi diyelim iyi olsun kızım birazcık zor geçiriyor bu süreci ama geçecek Allahın izniyle 🤲 dualarınızda unutmayın 🤲 ❤️
gerçekten hep aklımdasınız rabbim yardımcınız olsun ve şifa versin inşallah 🙏 yaptırmak isterseniz yaparlar bence aşıyı 20. haftadan sonra yapıyorlar zaten

Al benden de o kadar. Bugün instagramda yeni doğum yapan bir kız paylaştı günde 6 takım değiştirmiş. Çiş gelmiş kaka gelmiş. Yani günde 6. Sık sık yıkayacağız biliyoruz evet ama günde 6 içinde 10 15 takım olsun ki bağri 2 günde bir yıkayalım🤣 benim daha 10 bile yok az almışım dedim kendime🤣🤣
ayy fazla d almayın diyroalr napacaz ya 8 de mi buluşsak 😄

Bende toplamda 6 kilo aldım karnım çok fazla yok bilmeyen anlamıyo bile hamile olduğumu
Normalde çok zayıftım 44 kg ile hamile kaldım 50 oldum ama kilo hiç almamış gibiyim sanki basenlerim ve karnım var bitek 😁 bebeğin gelişimi kilosu herşeyi normal gidiyo doktorda kilom halkında bir şey demedi az vs gbi ben abartmamaya çalşıyorum yediğim şeyleri bundan fazlasıda gereksiz kilo olucaktı bana ztn bebek gayt olması gerektiği gbi çnkü
27+5 teyim ama sizin gibi göbeğim yok benim hatta gören herkes hamile olduğumu duyunca şaşırıyor bebek nerede diyorlar yüzüğüm felan elimde dönüyor neredeyse düşecek ben tam tersi gidiyorum anlamadım şuan hamile kaldığım kilodan iki kilo fazlam var sadece

27+5 teyim ama sizin gibi göbeğim yok benim hatta gören herkes hamile olduğumu duyunca şaşırıyor bebek nerede diyorlar yüzüğüm felan elimde dönüyor neredeyse düşecek ben tam tersi gidiyorum anlamadım şuan hamile kaldığım kilodan iki kilo fazlam var sadece
İç karnınız geniş demek ki. Doktor sorun yok diyorsa yoktur ne güzel keşke hepimiz öyle olsak :)

Al benden de o kadar. Bugün instagramda yeni doğum yapan bir kız paylaştı günde 6 takım değiştirmiş. Çiş gelmiş kaka gelmiş. Yani günde 6. Sık sık yıkayacağız biliyoruz evet ama günde 6 içinde 10 15 takım olsun ki bağri 2 günde bir yıkayalım🤣 benim daha 10 bile yok az almışım dedim kendime🤣🤣
Aynen öyle bende çok az aldım valla ama gözlerine çok geliyor işte 🤣🤣☹️☹️

Ay ne güzel maşallah , bazıları öyle oluyor ya harika bişey gerçekten 🥰🥰

İç karnın büyük demekki annesi 😌

Bende toplamda 6 kilo aldım karnım çok fazla yok bilmeyen anlamıyo bile hamile olduğumu
Normalde çok zayıftım 44 kg ile hamile kaldım 50 oldum ama kilo hiç almamış gibiyim sanki basenlerim ve karnım var bitek 😁 bebeğin gelişimi kilosu herşeyi normal gidiyo doktorda kilom halkında bir şey demedi az vs gbi ben abartmamaya çalşıyorum yediğim şeyleri bundan fazlasıda gereksiz kilo olucaktı bana ztn bebek gayt olması gerektiği gbi çnkü
Çok şükür benimde bebek olması gerektiği gibi normal ilerliyor
İç karnınız geniş demek ki. Doktor sorun yok diyorsa yoktur ne güzel keşke hepimiz öyle olsak :)
ama hiç hamile değilmişim gibi fotoğraf bile çekineceğim mesela doğru dürüst hiç gözükmüyor fotolarda karnım insan da artık son trimesterdayız güzel bi anı fotosu kalsın istiyorum ama sanırım bu şekilde gideceğim doğuma
Ay ne güzel maşallah , bazıları öyle oluyor ya harika bişey gerçekten 🥰🥰
çok da harika değil canım üstteki yazdığım gibi en azından kilo almamış da olsam biraz karnım olsaydı fotolarda en azından gözükseydi güzel olurdu

49 kiloydum hamile kalmadan önce düzenli beslenmeye başladım 1 aylık hamileyken 53 kiloydum. şimdi oldum 66. aynaya baktıkça ayy kollatım ayyy bacaklarım ayyy ne kadar şişmanım bağırışları yükseliyor benden 😭😭
Boyun kaç canım? En az 6 kilosu doğumda gidecek inşallah. Gerisinide emzirerek veririz elbette yediklerimize dikkat edip bol su içip ekstra sıvı tüketerek. Mucizelerimizi çok istedik rabbim nasip etti şükürler olsun. Sağlıkla doğsunlar en fazla 1 seneyede eski kilomuza döneriz inşallah. Sıkma tatlı canını.

Valla bende temizleyemiyorum 🙁 eşim yapıyor ağır işleri ufak tefekri kendim yapıyorum , doğumdan önce mi temizlikçi çağırsam sonra mı bilemedim ☹️ , çünkü kaynanam kayınbabam ve baldızım doğuma gelip bizde kalacak bence ev baya bi karışacak 😅😅😅
Bı gelmeden bı gidince çağır canım 😅

Ben bi dogumdan once annemle kayinvalidemi cagiricam onlar yaparlar 🤭 camlar perdeler dip köşe halılar yıkamaya gidecek bebek temiz eve gelsin diye bide onlar gidince eşimle yapariz diye dusunuyorm benim es de yapıyordu isleri ama isyan bayrağını cekti kucuk çocuklar gibi banane ben mutfaktan sıkıldım demeye başladı 😁
Noldu paşaaam biz hep yapıyoz diyeydin 🤣 anasının kuzuları sizziiiii, ay oğlum olacak ama bak yapmam demesin valla 🤣keyfini sür şekerim 😂

Back
X