• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar günaydın şeker yüklemesinden geldim. 50 mg yaptı doktor. 1 saat dolmadan tokluğu vermek zorunda kaldım baygınlık geçirdim kanı zar zor verdikten sonra da kustum. Niye böyle oldu ki ya çok zorlandım 😣 Bebek de 630 gr haftasına göre uyumlu dedi. 24+0 bugün.
Bende bundan korktuğum için akşam bulantı ilacı içip gidicem .yarın güzel geçer inşallah 🤲

Kızlar günaydın şeker yüklemesinden geldim. 50 mg yaptı doktor. 1 saat dolmadan tokluğu vermek zorunda kaldım baygınlık geçirdim kanı zar zor verdikten sonra da kustum. Niye böyle oldu ki ya çok zorlandım 😣 Bebek de 630 gr haftasına göre uyumlu dedi. 24+0 bugün.
Günaydın canım böyle zorlananlar olabiliyor diye okumuştum tekrar yükleme isteyen doktorlarda oluyor bakalım seninki ne diyecek

Yaa kızlar ben hep üstüme birşeyler döküyorum göbeğim hep lekeli neden ya 🤣🤣
Ben ev disinda bi yerde yemek yerken masa ile aramda on cm boşluk kaliyor, tabaği kendime çeksem göbeğimin üstünde tutmam gerekiyor e malum öyle olmuyor, tabağa yaklaşsam, yavrular müsade etmiyor, yerken bayagi ecel terleri döküyorum 🥵
Aç kaliyorum 😅

Of bende çok kötü oldum ya kusmamak için zor tuttum kendimi , o gün bi türlü kendime gelemedim akşama kadar ☹️☹️☹️

Bende bundan korktuğum için akşam bulantı ilacı içip gidicem .yarın güzel geçer inşallah 🤲
İnşallah , içtikten sonra çok hareket etme ben hareket ettikçe daha kötü oluyordum , oradaki bayanda bana uyumaya çalış demişti , tabi uyuyamadım ama hareket etme çok fazla

Back
X