• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya ben aşırı yemiyorum ki ya nasıl alıyorum anlamıyorum 🙄 sabah kahvaltı da bi dilim tahıllı ekmek ve yumurta vs vs diğerleri. , öğlen iş yerinde ne çıkarsa pilav makarna sadece tadımlık alıyorum ve tatlı güzelse tadarım değilse tatmam. Akşam yemeği pilav vs genelde olmaz 7 günse 5 gün olmaz ekmek yemeğine göre ya 1 dilim yerim ya yemem :( dondurma, meyve belki abur cubur oluyor birde.. nasıl alıyorm anlamadım :( ahahha seni de diyetisyen bilip yediklerimi saymam 🤣
Abur cubur çok kilo aldırır tatlı hamurlu yemek

Benimde kuyruk sokumum ağrıyor ya o nedenmiş çatı ağrısımıymış o bak neler öğreniyoruz :) ama can sıkıcı ya yinede
aa benimde ağrıyor ben işte sürekli oturmaya bağladım çatı ağrısı dediklrrş bu muymuş 🤭 hatta bazen kalça kemiklerim birbirine girmiş gibi hissediyorum elimle alıp böyle ayırasım geliyor 😁

Kızlar nakışlı takımı sırf bebişimin ilk fotoğrafları için almaya karar verdim. Şapka, eldiven, tulum bu sayfada 340tl. 30-35 gün teslim süresi varmış. Fiyatı çok gelmedi yani bilemedim ama böyle gökkuşağı olan şeylere bayılıyorum renkleride çok sevdim.Eki Görüntüle 3261214
fiyatı çok çok uygun nakışlı olmasına rağmen , bende bi model beğendim atacağım size bu son kararım 😁

Ben şuan sabah 2 dilim tahıllı ekmek, yumurta, peynir, domates, salatalık yedikten sonra akşama dek süt, yoğurt ve meyve ile geçiştiriyorum. Ceviz ve fındık mutlaka kahvaltıda yada meyve yanında yiyorum. Akşam ekmek yemiyorum ama pilav yada makarna yiyorum çünkü geceye dek duramıyorum. Akşamdan sonra hiç bişey yememeye gayret ediyorum. Ancak süt veya soda. Dayanabildiğim kadar böyle dayanıcam sonra artık bir yerde patlak veririm sanırım. 😆
ya sorma ben makarna pilav ekmek Allah ne verdiyse yiyorum resemn bunlara saldırıyoruö anca doyuyorum, süt yoğurt tüketmiyorum ya bunlara abanacağım artık🤦 sabahları da 2 yumurta haslayacağım artık ekmeksiz tüketeceğim bakalım 🥴🙄

kızlar 171819911 model baktıktan sonra bu son kararım 😁 ne diyorsunuz teyzoşları beğendik mi ? toplam 11 parça yastığı da dolgulu 900 tl, umarım dolandırılmam 🤭😁

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-14-09-26-49-923_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2023-06-14-09-26-49-923_com.instagram.android.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar günaydın
25+0 dan bildiriyorum
Bebiş 35 cm boyunda 929 Gr çıktı
Doktor şeker çıkmasa bile diyet yap dedi 😂 hızlı kilo aldığım için
Ayda. 2 kg almışım çok dedi kadın ya 😭
Birde bebiş kafası aşağıda imiş ama sorun değil dedi
Bende ayda 2 kg alıyorum ☹️☹️ banada dikkat et dedi ama nasıııııl 😥😥😥

ya sorma ben makarna pilav ekmek Allah ne verdiyse yiyorum resemn bunlara saldırıyoruö anca doyuyorum, süt yoğurt tüketmiyorum ya bunlara abanacağım artık🤦 sabahları da 2 yumurta haslayacağım artık ekmeksiz tüketeceğim bakalım 🥴🙄
Bana mutlaka sabah 2yumurta dedi ama ne yapsam yumurtanın kokusu geldi mi iştahım kesiliyor resmen ya

kızlar 171819911 model baktıktan sonra bu son kararım 😁 ne diyorsunuz teyzoşları beğendik mi ? toplam 11 parça yastığı da dolgulu 900 tl, umarım dolandırılmam 🤭😁
Şahane ya bayıldım , fiyatıda çok uygunmuş bende mi burda yaptırsam acaba , çünkü öbürleri daha pahalı

Bebişlerimiz doğduğunda süt yapar bilmem şunu ye bunu ye diyenleri dinlemeyeceğiz. Bol su, hoşaf, çay, yeşillik, sağlıklı öğünlerle Allahın izniyle eski kilomuza döneriz çünkü biliyorsun emzirince günlük 500-700 kalori harcıyormuşuz.
Oo iyi bağri kilo verecek bir alan çıktı 😀 süt olsun diye başka başka şeylere kaymazsak iyi

İnanırmısın bitanem bende çok korkuyorum erken doğum olayından ama biz içimizi ferah tutalım Allahın izniyle vakti zamanında kucağımıza alıcaz fındıklarımızı 🙏 bak herşey onlar için onlar iyi olsun diye doktor doktor geziyoruz türlü iğneler ilaçlar şeker ölçümleri yapıyoruz bidee şimdi yemek bile istediğim gibi yiyemiyorum ama olsun yavrularımız için herşey değer yeterki onlar iyi olsun sayılı gün az kaldı
Çoğu gitti azı kaldı şükür buraya kadar atlattık nerler neler yaşadı herkes sonrasını da atlatırız hem de artık daha heycanlı bekleyişler var çok şükür.

Ben baya beğendim hem de benim beybimin adı :) fiyat da uygun ben baskılı olan takıma 835 tl vermiştim içinde yalnızca lastikli çarşaf, müslin battaniye, 1 adet zıbın, nevresim ve yastık kılıfı vardı :) battaniyemin deseni de ilk yıkamada silinmişti şimdiki aklım olsa ben de nakışlı alırdım. bence düşünmeyin bile fiyat bu devirde normal.

Kızlar günaydın
25+0 dan bildiriyorum
Bebiş 35 cm boyunda 929 Gr çıktı
Doktor şeker çıkmasa bile diyet yap dedi 😂 hızlı kilo aldığım için
Ayda. 2 kg almışım çok dedi kadın ya 😭
Birde bebiş kafası aşağıda imiş ama sorun değil dedi
Ayda 2 kg'a çok mu dedi? Ben her hafta 1 kg'a yakın alıyorum yaaa vay ben nerelere gidem😭 bebişe de maaşallah kuzum

Bu korku özellikle ilk bebek ve önemli testlerde duyduklarımızdan dolayı yakamızı bırakmayacak zaten. Geçen ay rüyamda bu 28. Haftamda doğuruyordum düşün sen benim gece gündüz paniğimi ☺️

Maşallah diyelim bebişine 🌸
Yaa bir de rüyada görmüşsün kuzum kıyamam :( Allahım hepimize en en en kötü az 34ü görmeyi kısmet etsin amin..

Ben de doktora sordum kafası nerede diye kafası orta aşağıda dedi bazen karnım yamuluyor bir taraf sert ve şişkin oluyor kafasının olduğu tarafmış
Bende o yamuk yeri hep totosu sanıyorum. Seviyorum seni küçük totonu yerim diye 🤣🤣 belki de kafasıdır senin ki gibi bende sallıyormuşum bak

Evet dönmüş ola bilir , hafta ilerledikçe bebek dönüyor başı aşağıda oluyor 😃😃 belki de hafif eğridir tam dönük değildir
Eğri eğri tahmine göre o zaman. Sağ yukarda çok kıpırtı var gmbek deliği üstünde . Solda da kasıklarda aşağıda çapraz demekki.. geçen hafta da arkaya doğru dönüktü çünkü sürekli kıpırdıyordu ama karnımdan belli olmuyordu içime içime vuruyordu sonra döndü şimdi herşey görülüyor dışardan😁

Yani bence sabah 1-2 dilim tahıllı ekmek yemelisin bir anda kendini böyle bir düzene sokup sonrasında daha çok saldırmana sebep olabilir

Yaa ne kadar kötü Allah korusun , acaba niye birden bire öyle oluyor ya 😞 en çok korktuğun şey o , herşey yolundayken birden bire doğum başlamış falan … ☹️☹️
Olmaz olmaz inşallah hepimiz güzelce zamanında alacağız kucağımıza merak etme.. internette okumayalım böyle şeyler sonra aklımızda kalıyor onu fark ettim

Back
X