• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şeker çıktı kızlar dahiliyeye gitmem lazım miş
Çok moralim bozuldu .
0.dk 82
60.dk 181 <140
120.dk 124 <120 çıktı
Kaç gram yükleme yapıldı kuzum benimde çok yüksek ti diyet ve yürüyüşle düzelttim çok şükür böylede doğuma kadar devam inşallah. Sende bundan sonra dikkat et yediklerine şekeri yükseltme direk çocuğu irileştiriyo

Arkadaslar bu bahsettiginiz çati agrisi nasil bi sey tarif eder misiniz. Benim iç bacaklarda, pelvik bölgesinde kas agrim var, yani ne vajina da ne rahimde umarim anlatabilmisimdir
Benim vajina dudakları kasık kemiği bide arka tarafta kalça altında kuyruk sokumu kemiği ağrısı var

Guzel anne adayları en yaşlı bebek kimde ? Hafta olarak en büyük bebek yNi .
Kimler kaç haftlk

Benim vajina dudakları kasık kemiği bide arka tarafta kalça altında kuyruk sokumu kemiği ağrısı var
Benim de kuyruk sokumu hariç aynı yerlerde ağrı ama özellikle sol tarafıma doğru ve uzun süredir var. Sabit durduğumda ağrı ya da acı hissetmiyorum. Gece yatakta dönerken felaket bir acı duyuyorum. Özellikle aynı pozisyonda uzun süre oturmuş/yatmışsam dayanılmaz oluyor hareket etmek. Doktoruma sorduğumda hamilelikle ilgisi yok ters bir hareket yapmışsındır demişti ancak görüyorum ki hamilelikle alakalı.

Benim de kuyruk sokumu hariç aynı yerlerde ağrı ama özellikle sol tarafıma doğru ve uzun süredir var. Sabit durduğumda ağrı ya da acı hissetmiyorum. Gece yatakta dönerken felaket bir acı duyuyorum. Özellikle aynı pozisyonda uzun süre oturmuş/yatmışsam dayanılmaz oluyor hareket etmek. Doktoruma sorduğumda hamilelikle ilgisi yok ters bir hareket yapmışsındır demişti ancak görüyorum ki hamilelikle alakalı.
Peki bu agrilari hissederken dr.a muayene oldunuz mu, bi yorum yapti mi.
Kasik kemiği agrisina benziyor benimkisi de ama öyle sürekli değil

Kaç gram yükleme yapıldı kuzum benimde çok yüksek ti diyet ve yürüyüşle düzelttim çok şükür böylede doğuma kadar devam inşallah. Sende bundan sonra dikkat et yediklerine şekeri yükseltme direk çocuğu irileştiriyo
75 Gr yükleme yapıldı canım
Bakalım dahiliye ne diyecek .
Yani diyet listesimi veriyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum zırt pırt kontrole mi cagriliyoruz
Sonra bi daha mi şeker yüklemesi yapılacak

Kızımın odasina bu avize den aldım 🥰😍 sade krem bir hali alicam duvara da ekledigim aile zürafa stikerleri yapicam bakalim sonuc nasil bise çıkacak 🥰😍 bu arada magnet de bunu yaptirmaya karar verdim

Eklentiler

• Screenshot_20230612-190505_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20230612-190505_Hepsiburada.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20230614-125041_Trendyol.webp
    Screenshot_20230614-125041_Trendyol.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20230614-125521_Instagram.webp
    Screenshot_20230614-125521_Instagram.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaslar bu bahsettiginiz çati agrisi nasil bi sey tarif eder misiniz. Benim iç bacaklarda, pelvik bölgesinde kas agrim var, yani ne vajina da ne rahimde umarim anlatabilmisimdir
Çatı ağrısı arkada oluyor otururken uzanırken rahat uzanmıyorsun yataktan kalktığın zaman eğri kalkman gerek , ömür ilinin son kısmı ağrıyor gibi basen tarafı

Ben baya beğendim hem de benim beybimin adı :) fiyat da uygun ben baskılı olan takıma 835 tl vermiştim içinde yalnızca lastikli çarşaf, müslin battaniye, 1 adet zıbın, nevresim ve yastık kılıfı vardı :) battaniyemin deseni de ilk yıkamada silinmişti şimdiki aklım olsa ben de nakışlı alırdım. bence düşünmeyin bile fiyat bu devirde normal.
evet özellikle nakışlı istedim ben, baskıların fiyatı daha uygun ve uzun ömürlü değil maalesef bi de saklayacağız bunları, çok sevindim beğenmenize 💕

Merhaba kızlar bugün çok şükür sizlere güzel haberler ile geldim endokrin diyet ve yürüyüşün işe yaradığını ve şekerimin çoğunlukla normale düştüğünü bu durumda insüline gerek kalmayıp sadece akşam yürüyüş yanı sıra bide sabah yürüyüşü yapmamı istedi üç hafta sonra görüşelim dedi şimdilik insülinden yırrtım😌
Kadın doğum doktorum iki haftada bir kontrol olmamı suyun fazlalaşıp bebeğin irileşip irileşmediğini takip etmemiz lazım dedi bugünki muayenemde bebeğimin günüyle gayet uyumlu olduğunu ve önden gitmediği için bunun sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Şekerine dikkat et şeker yükselirse otomatik men suyuda fazlalaşır ve bu bebekte irileşmeye sebebiyet verir biz bunu asla istemeyiz dedi. Suyun 200 altı olması lazım senin 170 aslında yine fazla ama en azından bu seviyede bile ilerlesek bize bir sorun çıkarmaz dedi. Kilomu tarttı 8 kilo almışsın buda gayet uygun dedi. Zaten kızlar diyet yaptığımdan beri kilo almıyorum zaten yediklerimde sınırlı. boy 35cm 1100 gram bir minnakım var resmimizi de koydum teyzeleri bakarsınız dil çıkardı bize doktor da yakaladı o anda güldük baya ağzını açıp kapatıyordu miniğim bugünlük bizden bu kadar bilgi teyzelerimiz kızımla sizi çok çok öpüyoruz :KK68: :KK36:
Maşallah 🧿🧿❤️❤️🥹🥹🥰🥰 çok sevindim o zaman aynı şekilde devam ☺️☺️

Okumayacam artık kimsenin doğum hikayesini filan güzelde olsa aradq yazdığı bir cümleyi takıyormuşum aklıma şimdi fark ettim.
inanır mısın olumsuz hikaye gördüğüm gibi kapatıyorum direk ister istemez etkileniyor insan, bi de en kötü şeyleri paylaşmazlar mı 🤦 ne gerek var Allah aşkına ya sen zateb yaşamışsın başkalarına neden yansıtıyorsun üzülmemek elde değil sonuçta

inanır mısın olumsuz hikaye gördüğüm gibi kapatıyorum direk ister istemez etkileniyor insan, bi de en kötü şeyleri paylaşmazlar mı 🤦 ne gerek var Allah aşkına ya sen zateb yaşamışsın başkalarına neden yansıtıyorsun üzülmemek elde değil sonuçta
Bende instagramda karşıma çıkıyorum ama hemen geçiyorum izlememek için 😐🙁🥲

Peki bu agrilari hissederken dr.a muayene oldunuz mu, bi yorum yapti mi.
Kasik kemiği agrisina benziyor benimkisi de ama öyle sürekli değil
Benim doktorum kontrol etmedi. Daha doğrusu muayene sonrası bahsetmiştim bu durumdan. Dediğim gibi yorum olarak hamilelikle ilgisi yok demişti.

Merhaba kızlar bugün çok şükür sizlere güzel haberler ile geldim endokrin diyet ve yürüyüşün işe yaradığını ve şekerimin çoğunlukla normale düştüğünü bu durumda insüline gerek kalmayıp sadece akşam yürüyüş yanı sıra bide sabah yürüyüşü yapmamı istedi üç hafta sonra görüşelim dedi şimdilik insülinden yırrtım😌
Kadın doğum doktorum iki haftada bir kontrol olmamı suyun fazlalaşıp bebeğin irileşip irileşmediğini takip etmemiz lazım dedi bugünki muayenemde bebeğimin günüyle gayet uyumlu olduğunu ve önden gitmediği için bunun sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Şekerine dikkat et şeker yükselirse otomatik men suyuda fazlalaşır ve bu bebekte irileşmeye sebebiyet verir biz bunu asla istemeyiz dedi. Suyun 200 altı olması lazım senin 170 aslında yine fazla ama en azından bu seviyede bile ilerlesek bize bir sorun çıkarmaz dedi. Kilomu tarttı 8 kilo almışsın buda gayet uygun dedi. Zaten kızlar diyet yaptığımdan beri kilo almıyorum zaten yediklerimde sınırlı. boy 35cm 1100 gram bir minnakım var resmimizi de koydum teyzeleri bakarsınız dil çıkardı bize doktor da yakaladı o anda güldük baya ağzını açıp kapatıyordu miniğim bugünlük bizden bu kadar bilgi teyzelerimiz kızımla sizi çok çok öpüyoruz :KK68: :KK36:
çok sevindim canım ya seni de ayrıca tebrik ediyorum, diyet ve yürüyüşle insülinden kurtuldun, aynı şekilde devam et inşallah sıkıntısız geçer bu süreç 🥰

Back
X