• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu hafta biraz benimde olmaya başladı tam bilek kısmı şişiyo tuhaf ya tansiyon bakıyorum normal hep otrarak işim benmde çok oturduğum için oluyo sanırım
Kızlar aranızda ayak bilekleri şişen var mı 😭 sıcaklardan mıdır nedir eskiden akşama anca şişerdi şimdi sabah saat 10da balon gibi oluyorlar 🙄

Bende erkek annesi olarak detaylara takılan annelerdenim 😅 sizlere de danışayımm, sizce kapı süsüyle uyumlu olan yastık mı, yoksa hastane çıkış setiyle uyumlu olan yastık mı?🤩

Eklentiler

• A0F23971-7A39-4E30-8D8D-B802D0DE64C4.webp
    A0F23971-7A39-4E30-8D8D-B802D0DE64C4.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 1894F124-316C-4323-AC75-209D14B5BFB1.webp
    1894F124-316C-4323-AC75-209D14B5BFB1.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 69
Çokmu ayakta kalıyorsun çalışıyonmu yada masa başı bunlar da sebep olur bide tansiyonuna baktır
Çalışıyorum canım çok ayakta değilim genelde masabaşı ama saat başı 5 dk bile olsa yürümeye çalışıyorum. Masamın altında küçük bir tabure var masamdayken hep uzatıyorum ayaklarımı. Tansiyonum en düşük 8e 4. En yüksek 10a 7. Genelde p arada seyrediyor. Tuzuda tüketmemeye çalışıyorum suyuda 3 litre içiyorum ama anlık böyleler 😭😭

Eklentiler

• IMG-20230615-WA0001.webp
    IMG-20230615-WA0001.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 70
Bende erkek annesi olarak detaylara takılan annelerdenim 😅 sizlere de danışayımm, sizce kapı süsüyle uyumlu olan yastık mı, yoksa hastane çıkış setiyle uyumlu olan yastık mı?🤩
bende bu ikilimde çok kaldım ama hastane çıkışı ile gelen yastıklar beşikte durduğu için set olarak daha iyi duruyor bir arada toplu daha güzel duruyor ya, kapı süsünü tek başına almaya karar verdim

Takı yastığı düşüncesiyle mi alıyorsun? Evde de kullanılacağı için ben olsam hastane odamda süsümlede uyumlu olacak diye avizeyle uyumlu olanı alırdım. Ama yastıkla beraber nakışlı battaniyesinide alacaksan sağdaki daha mantıklı olur.

Çalışıyorum canım çok ayakta değilim genelde masabaşı ama saat başı 5 dk bile olsa yürümeye çalışıyorum. Masamın altında küçük bir tabure var masamdayken hep uzatıyorum ayaklarımı. Tansiyonum en düşük 8e 4. En yüksek 10a 7. Genelde p arada seyrediyor. Tuzuda tüketmemeye çalışıyorum suyuda 3 litre içiyorum ama anlık böyleler 😭😭
Crocs mu giysen acaba tabii eğer uygunsa? Sanki ayakkabın baya baskılıyor

Of siz mi erken alıyorsunuz ben mi geç kalıyorum anlamadım ya bebek arabasını kaynanamlar alacak bekliyorum mecburen
Ben evet biraz erken aldım canım acele etme , ben kıbrıstayım kayın babam gelecek 2,3 haftaya aldım ki getirsin gelirken , tr olsam sok haftalar bile alsam olurdu bide canım fiyatlar düşmüyor ya sürekli yükseliyor

İkiside güzel ama kapı süsüyle olan yastık galiba hastane süsünde kullanılıyor , öbürü ama yastık olarak kullanılıyor yani hastane odası süsünde kullanılmaz diye düşünüyorum

Gebelik takip listemizde bu dönemde el ayak şişmelerinin olabileceği yazıyor ama erkenmi bilemedim doktoruna bi yaz resim at bakim belki bi fikir sunar tansiyonun çok Güzel yüksek olmasındaysa düşük olması çok çok iyi.

Canım normal bunlar benimkindede şiş var , Dr bana bilimsel olarak açıkladı ama ben onun gibi anlatamam , sadece şunu anladım vücut suyu fazla oluyormuş gevelikte o yüzden

Hepsi çok güzel 😍 ama hastane çıkışıyla uyumlu olsun.beşiğinde yastığıyla hastane çıkışıyla foto çekersiniz ☺️
Allah yardımcımız olsun çok sıcak kızlar
Valla öyle.atletle geziyorum göbek açıkta anca öyle ferahlıyorum eşim kapat üşüteceksin diyip duruyor.hala yün yorganla yatıyor mnyak 😂

Back
X