• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım 🧿🧿😍😍 benim kız göstermedi yüzünü ya baya baktık ama eli yüzündendi hep sadece yarı yüzünü kulağını gördük😅😅 ben sezaryen olucam ya hatta Dr şivem eğer herşey normalse 38 +4 de falan çıkarsın 😄😄😄
hayırlısı olsun canım 🙌, benimkide göstermedi başta 3 4 defa denedi dr karnımı falan oynattı, normalde kıpır kıpır bugün tık yoktu beyefendide 😁

inşallah öyle olur, çokt diretmiyorum normal doğum diye ama olursa ne ala, bi hastam var çok diretti normal doğum diye çok zor da olsa doğurdu dedi ben böyle yapmam ya , sonuçta Allah korusun ters giden şeylerde olabilir doğum anında
Yokk ben de ne normale ne sezeryan a diretmem bebe nasıl gelmek istiyorsa sağlıkla gelsin 🥰🫠

selam teyzoşlar bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda, geçen ay suyuma biraz fazla demişti bebekte 1 hafta öndeydi ama bu ay her şey yoluna girmiş suyuma çok iyi dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama bacak boyu uzun dedi normalde bugün 28+1 im ölçümde 29+0 çıkıyor 😁 dayı ve teyzelerine çekmiş bu konuda ☺️ onun dışında benimde tüp bebek doğum için ne düşünüyorsunuz dedim normalde tüp Bebek anneleri riske atmaz sezaryen isterler ama normal doğuran 5 6 hastam da oldu dedi, artık bakacağız duruma göre her şey yolundaysa bende normal istiyorum , bunun için ne yapmalıyım birşey öneriyor musunuz diye sordum şu an bir şey yapma 34 ten sonra pilates, pelvik taban egzersizlerine vs başlarsın dedi, ımm onun dışında CLEXANE ı doğuma kadar kullanacağım ha bu arada hep unutuyordum bu sefer boyunu sordum 36 37 cm dedi yaklaşık 😁 bu bebişimizin fotosu zor gösterdi yüzünü babası da ona benzemiyor diye üzgün 😁
Kaç kilo geldi peki bebis

Vajinal daha net belli oluyor ama doktorum karından bakıyor risk görse vajinal bakardı emin olmak için sanırım. Dün ortalama 40-45 mm dedi doktorum
Çok iyi benim 20 haftada 35 mm , şimdi soruyorum rutin muayenede bakmıyoruz diyor ya hiç anlamıyorum ki , eğer kısaysa ona göre önlem alırım bari

Hah ben de aşırı sıcaklayanlardanım daha şimdiden.. Temmuz Ağustosta halimiz ne olacak bakalım.. otururken bi anda ter boşalıyor hararet yapıyorum resmen 😅😅 saç diplerim hep ıslak
Annemde diyorki anladın mı şimdi menopozun halini 🤣🤣 bir anda geliyor ya sıcak 🤣

Back
X