• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar son 2 güne kadar bebişim kıpır kıpırdı. Şimdi sol kasığımda pıt pıt pıt ritmik hareket hissediyorum ara ara. Hiç o dolanmaları gümbür gümbür vuruşları yok. Göbek deliğimin 2 yanına vurduğu oldu sadece. Pozisyonunu anlayamıyorum fikriniz var mı? 🤔
Sol tarafına uzan biraz karnını kıdıkla bakalım nasıl tepki verecek , bazı günler benim bebeğinde hareketleri çok azalıyor

Şimdiden böyleyiz kızlar 2ay bu sıcaklarda nasıl geçer bilemiyorum,her gün farklı bir şey oluyor vücutta ayaklarım sişmeye başladı okadar su içmeme rağmen,mide bulantısı da oluyor arada inş kolay atlatırız bu süreci 🤲🤲
İnşallah 😅😅 artık son 2 ay kaldı inşallah 🥰🥰🥰

Kızlar selam, süre daralıyor son 2 ay kaldı :) eksikleri yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Bebek havlusu aldım şimdi cigitten umarım iyidir kargo bedavaydı ve çok tatlılardı. Almamış olanların da aklında olsun :)

Bu arada ilginç bi şekilde pazartesi günü benim de mide bulantım oldu 31.haftada olunca şaşırdım. Bebek iyice büyüdüğünden mide yukarı çıkıyor sebebi bu olsa gerek ama bilemiyorum.

Kızlar selam, süre daralıyor son 2 ay kaldı :) eksikleri yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Bebek havlusu aldım şimdi cigitten umarım iyidir kargo bedavaydı ve çok tatlılardı. Almamış olanların da aklında olsun :)

Bu arada ilginç bi şekilde pazartesi günü benim de mide bulantım oldu 31.haftada olunca şaşırdım. Bebek iyice büyüdüğünden mide yukarı çıkıyor sebebi bu olsa gerek ama bilemiyorum.
hem bebek büyüdüğü için hem de sıcaklarda çok etkiliyor sanki.
zaman hem geçsin hem de hiiiç geçmesin istiyorum. saltanatımızın son günleri 😅

Bence hayırlısıı ile bian önce geçsin çünkü ben çok zorlanıyorum diyet sabah akşam yürüyüş diyabet takibi kan sulandırıcı iğneler hava sıcaklığı derken darlandım🥵

Bence hayırlısıı ile bian önce geçsin çünkü ben çok zorlanıyorum diyet sabah akşam yürüyüş diyabet takibi kan sulandırıcı iğneler hava sıcaklığı derken darlandım🥵
oyyy sizin çok daha zor. hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏

Aynen bende mideye baskı olduğundan dolayı böyle mide bulantısının olduğunu düşünüyorum

Valla ben hemen Eylül olsun istiyorum ya 😅😅 hamileliğin ilk gününden uzanıyorum , bebeğim doğar doğmaz gezmelere yürüyüşlere gidicem inşallah 🥰🥰🥰 bide heralde ilk çocuğun heyecanı var 🤣🤣🤣 hemen kucağıma almak istiyorum 🥹🥹🥹

cigitin kendi sitesin outlet bölümünde de indirim varmış ihtiyacı olanlar bakabilir. ben pek birşey bulamadım 😥
Niyeyse bana dolarla fiyat gösteriyor 😂😂 şişede dolar la mı gösteriyor ?

Eklentiler

• IMG_1888.webp
    IMG_1888.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 60

Evet benimde her gün yediklerimden sonra midemde bulantı durumu var ilk 3 aydakinden daha az ama yinede gıcık ediyor

Back
X