• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Canlar benim nabzım en düşük 130 çıkıyor bir haftadır sağlık ocağı ölçüm yapıyor ve kalbim boğazımda atıyor nefes almak bazen zor geliyor sizce bu nabız normalmi bazen 140 ve 160 arası gidip geliyor
Merhaba bende de çarpıntım varmış gibi tüm bedenimde hissediyorum kalp atışımı tansiyonumu ölçerken bakıyorum 80-90 ritmim ,ama geceleri çok hızlı nefes alıp veriyorum daralıyorum ve boynumda atıyor sanki kalbim damarlarım genişlemişde baskı yapıyor gibi hissediyorum başımda ve boynumda biraz baskı hissediyorum sizdede bu şekildemi yada böyle yaşayan varmı

Merhaba bende de çarpıntım varmış gibi tüm bedenimde hissediyorum kalp atışımı tansiyonumu ölçerken bakıyorum 80-90 ritmim ,ama geceleri çok hızlı nefes alıp veriyorum daralıyorum ve boynumda atıyor sanki kalbim damarlarım genişlemişde baskı yapıyor gibi hissediyorum başımda ve boynumda biraz baskı hissediyorum sizdede bu şekildemi yada böyle yaşayan varmı
Ben gebeyken dediklerinizin aynılarını yaşamıştım doğumdan sonra geçti çok şükür. İnşallah önemli bir durum yoktur ama doktora gitmekte fayda var tansiyonun bu kadar oynaması iyi bir şey değil 🙏

Sürekli kucağımda uyuyor dün 4 saat kucağımdaydı popom düzleşti resmen ne kadar sürer? Bir de düzgün uyumuyor beslenmiyor büyüyemez diye çekiniyorum
Ya aynısı resmen. Kucağımdan bırakınca derin uykuda bile olsa sanki yatakta çivi varmış gibi uyanıyor. Ama kucağımda saatlerce uyuyor. Aşıdan sonra huyu değişti çocuğumun.

Kızlar siz ne sıklıkla emziriyorsunuz? Ben hala 2 saatte bir emziriyorum bazen 1.5 saatte bir emiyor. 2 aylık muayenesinde 6 kg çıktı ben çok mu yediriyorum ki acaba ya. Ama acıkıyor ağlıyor nasıl sakinleştireceğim ki başka türlü

Ben gebeyken dediklerinizin aynılarını yaşamıştım doğumdan sonra geçti çok şükür. İnşallah önemli bir durum yoktur ama doktora gitmekte fayda var tansiyonun bu kadar oynaması iyi bir şey değil 🙏
Dönüşünüz için teşekkür ederim 🙏🏻 tansiyonum iyi yükselmedi hiç ama boyunumdaki daralma beni çok etkiliyor korkuyorum bi yandanda bilmiyorum ilk gebeliğim kan verdim acilde bakalım inşAllah bişey çıkmaz dediğiniz gibi benimde sizin gibi sıkıntısız geçer 🤲🏻 siz gitmişmiydiniz doktora ben gittim bugün kan pıhtılaşması için kan verdim az az çıktı sonuçlarda şuan çok şükür bi problem gözükmüyor ama daha çıkacak kanlarım var tabi

Odasına bı tane buz kasesi yap sonra onu yattığı odaya koy oda nemini arttırıyormuş Instagram'da gördüm bize sanki iyi gelmişti
Aslında ben anlamadım bizim odada nem fazlamı acaba ateş ölçer gece 71 gösterdi nemi şimdi camı açtım 47 gösteriyor bence ben + petek açınca burnu tıkanıyor ondan açmıyorum artık

Ya aynısı resmen. Kucağımdan bırakınca derin uykuda bile olsa sanki yatakta çivi varmış gibi uyanıyor. Ama kucağımda saatlerce uyuyor. Aşıdan sonra huyu değişti çocuğumun.
Benim de aynı
Kızlar siz ne sıklıkla emziriyorsunuz? Ben hala 2 saatte bir emziriyorum bazen 1.5 saatte bir emiyor. 2 aylık muayenesinde 6 kg çıktı ben çok mu yediriyorum ki acaba ya. Ama acıkıyor ağlıyor nasıl sakinleştireceğim ki başka türlü
canım sadece anne sütü alanlarda kiloyu dert etmeyin diyorlar. Ne zaman isterse veriyorum bu aralar emzik yaptı beni. Bu sefer de memeler tam dolmuyor atıştırmalardan dolayı. Akış yavaşlayınca sinirleniyor.

Sürekli kucağımda uyuyor dün 4 saat kucağımdaydı popom düzleşti resmen ne kadar sürer? Bir de düzgün uyumuyor beslenmiyor büyüyemez diye çekiniyorum
Uyku arkadaşı kullandım ben her yikamadan sonra da kendi tenime sürüp öyle veritorum. Koku hissiyle alıştı artık belki kokundan ayrı kalamiyor. Uyku arkadaşı yanımda yoksa hemen bı giysiyi mememe şurup veriyorum. Bı dene istersen
Ben yanlış mı hesapladım 39 hafta doğdu şimdi 10 haftalık 40tan sayınca 9 mu oluyor 11 mi
Tahmini doğum tarihi tam 40 hafta oluyor oradan itibaren sayıyorsun
Ben de hala sık sık emziriyorum. Geçen ay bir kilo aldı ama bu ay almamış gibi bir kilo 10 gün var üçüncü ay kontrolune ama bir kilo almadi yani çocuk biliyorum inşallah ortalama kilo alır da ben de rahatlarim en azından 3 ay daha anne sütü alsın sonra zaten destek atacağım mamayla ek gıdayla 🥹🙏

Miss gibi kilo almış maşallah anne sütü bu zararı olmaz 🙏❤️😍

Back
X