- 2 Mayıs 2024
- 254
- 54
- 18
- 28
Ayyy inşallah , sürekli lekenmem oluyor inşallah sağlıkla gelişirİki kat artış yapmış kimyasal değil bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah , sürekli lekenmem oluyor inşallah sağlıkla gelişirİki kat artış yapmış kimyasal değil bence
Lekelenme için doktor tedavi başlattı değil miAyyy inşallah , sürekli lekenmem oluyor inşallah sağlıkla gelişir
Merhaba bende de çarpıntım varmış gibi tüm bedenimde hissediyorum kalp atışımı tansiyonumu ölçerken bakıyorum 80-90 ritmim ,ama geceleri çok hızlı nefes alıp veriyorum daralıyorum ve boynumda atıyor sanki kalbim damarlarım genişlemişde baskı yapıyor gibi hissediyorum başımda ve boynumda biraz baskı hissediyorum sizdede bu şekildemi yada böyle yaşayan varmıCanlar benim nabzım en düşük 130 çıkıyor bir haftadır sağlık ocağı ölçüm yapıyor ve kalbim boğazımda atıyor nefes almak bazen zor geliyor sizce bu nabız normalmi bazen 140 ve 160 arası gidip geliyor
Ben gebeyken dediklerinizin aynılarını yaşamıştım doğumdan sonra geçti çok şükür. İnşallah önemli bir durum yoktur ama doktora gitmekte fayda var tansiyonun bu kadar oynaması iyi bir şey değilMerhaba bende de çarpıntım varmış gibi tüm bedenimde hissediyorum kalp atışımı tansiyonumu ölçerken bakıyorum 80-90 ritmim ,ama geceleri çok hızlı nefes alıp veriyorum daralıyorum ve boynumda atıyor sanki kalbim damarlarım genişlemişde baskı yapıyor gibi hissediyorum başımda ve boynumda biraz baskı hissediyorum sizdede bu şekildemi yada böyle yaşayan varmı
Vermedi, alttan muayene etti rahimde kanama yok , kalınlaşmış normal dedi o yüzden vermediLekelenme için doktor tedavi başlattı değil mi
Kaçıncı haftasında 40. Haftanın üzerinden saydiginda 12. Haftasında ise biraz huysuz oluyorlarmis o dönemKızlar bebeğim uyumuyor düzenimiz alt üst oldu sizde durumlar nasıl
39 haftalık doğdu şu an 10 haftalık 40 tan sayarsak 11 haftalık oluyorKaçıncı haftasında 40. Haftanın üzerinden saydiginda 12. Haftasında ise biraz huysuz oluyorlarmis o dönem
Tam da atak haftası başı. Akşam LED isikla uyutmayi dene belki o ışığın. Sakinliği ile Uğur39 haftalık doğdu şu an 10 haftalık 40 tan sayarsak 11 haftalık oluyor
Sürekli kucağımda uyuyor dün 4 saat kucağımdaydı popom düzleşti resmen ne kadar sürer? Bir de düzgün uyumuyor beslenmiyor büyüyemez diye çekiniyorumTam da atak haftası başı. Akşam LED isikla uyutmayi dene belki o ışığın. Sakinliği ile Uğur![]()
Ben yanlış mı hesapladım 39 hafta doğdu şimdi 10 haftalık 40tan sayınca 9 mu oluyor 11 miTam da atak haftası başı. Akşam LED isikla uyutmayi dene belki o ışığın. Sakinliği ile Uğur![]()
Ya aynısı resmen. Kucağımdan bırakınca derin uykuda bile olsa sanki yatakta çivi varmış gibi uyanıyor. Ama kucağımda saatlerce uyuyor. Aşıdan sonra huyu değişti çocuğumun.Sürekli kucağımda uyuyor dün 4 saat kucağımdaydı popom düzleşti resmen ne kadar sürer? Bir de düzgün uyumuyor beslenmiyor büyüyemez diye çekiniyorum
Dönüşünüz için teşekkür ederimBen gebeyken dediklerinizin aynılarını yaşamıştım doğumdan sonra geçti çok şükür. İnşallah önemli bir durum yoktur ama doktora gitmekte fayda var tansiyonun bu kadar oynaması iyi bir şey değil![]()
Aslında ben anlamadım bizim odada nem fazlamı acaba ateş ölçer gece 71 gösterdi nemi şimdi camı açtım 47 gösteriyor bence ben + petek açınca burnu tıkanıyor ondan açmıyorum artıkOdasına bı tane buz kasesi yap sonra onu yattığı odaya koy oda nemini arttırıyormuş Instagram'da gördüm bize sanki iyi gelmişti
Progestan fitil başlasa iyi olurduVermedi, alttan muayene etti rahimde kanama yok , kalınlaşmış normal dedi o yüzden vermedi
Benim de aynıYa aynısı resmen. Kucağımdan bırakınca derin uykuda bile olsa sanki yatakta çivi varmış gibi uyanıyor. Ama kucağımda saatlerce uyuyor. Aşıdan sonra huyu değişti çocuğumun.
canım sadece anne sütü alanlarda kiloyu dert etmeyin diyorlar. Ne zaman isterse veriyorum bu aralar emzik yaptı beni. Bu sefer de memeler tam dolmuyor atıştırmalardan dolayı. Akış yavaşlayınca sinirleniyor.Kızlar siz ne sıklıkla emziriyorsunuz? Ben hala 2 saatte bir emziriyorum bazen 1.5 saatte bir emiyor. 2 aylık muayenesinde 6 kg çıktı ben çok mu yediriyorum ki acaba ya. Ama acıkıyor ağlıyor nasıl sakinleştireceğim ki başka türlü
Yarın tekrar kan vericem bakalımProgestan fitil başlasa iyi olurdu
Uyku arkadaşı kullandım ben her yikamadan sonra da kendi tenime sürüp öyle veritorum. Koku hissiyle alıştı artık belki kokundan ayrı kalamiyor. Uyku arkadaşı yanımda yoksa hemen bı giysiyi mememe şurup veriyorum. Bı dene istersenSürekli kucağımda uyuyor dün 4 saat kucağımdaydı popom düzleşti resmen ne kadar sürer? Bir de düzgün uyumuyor beslenmiyor büyüyemez diye çekiniyorum
Tahmini doğum tarihi tam 40 hafta oluyor oradan itibaren sayıyorsunBen yanlış mı hesapladım 39 hafta doğdu şimdi 10 haftalık 40tan sayınca 9 mu oluyor 11 mi
Ben de hala sık sık emziriyorum. Geçen ay bir kilo aldı ama bu ay almamış gibi bir kilo 10 gün var üçüncü ay kontrolune ama bir kilo almadi yani çocuk biliyorum inşallah ortalama kilo alır da ben de rahatlarim en azından 3 ay daha anne sütü alsın sonra zaten destek atacağım mamayla ek gıdaylaKızlar siz ne sıklıkla emziriyorsunuz? Ben hala 2 saatte bir emziriyorum bazen 1.5 saatte bir emiyor. 2 aylık muayenesinde 6 kg çıktı ben çok mu yediriyorum ki acaba ya. Ama acıkıyor ağlıyor nasıl sakinleştireceğim ki başka türlü